Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8166 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/05/2012 : 22:36:34
|
quote: Originally posted by D.J.
Ovo je valjda jedini topic u povijesti foruma u kojem je konverzacija skrenula sa Zagora na Kena Parkera i na njemu ostala! Nevjerovatno!
haha, vidi stvarno samo da ne pretjeramo pa svijet izgubi svoj centar |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 09/05/2012 : 23:31:59
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by D.J.
Ovo je valjda jedini topic u povijesti foruma u kojem je konverzacija skrenula sa Zagora na Kena Parkera i na njemu ostala! Nevjerovatno!
haha, vidi stvarno samo da ne pretjeramo pa svijet izgubi svoj centar
kamo sriče |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 09/05/2012 : 23:31:59
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by velka031
Točno je ono da strip umire zajedno s generacijom 60', 70', 80'... Nema tu puno priče, današnju djecu to ne zanima i amen... Ne onoliko koliko treba za svjetlu budućnost... Nije to nikakva tragedija, samo normalni slijed događaja, današnji klinci su opsjednuti pizdarijama koje im ne garantiraju neki zavidni IQ, ne znam nijednog osnovnoškolca (a znam ih dosta putem instrukcija) koji je pismen 100%, strava i užas...
Strip nije za klince koliko nije ni za te generacije. Ne zanima ni te sto su nekad kupovali stripove. A ni u moje vreme klince nije zanimao strip, tako da... Nista ovo ne pokazuje.
u tvoje vrime? kad to? ja san 77.godište i sičan se kad god bi kod nekog doša taj je ima bar jedan strip.virova ili ne.80-te su bile zlatne godine i vrhunac i nikad više neče tako bit šta se stripa tiče. to je činjenica
vec pocetkom 90-ih nije bilo interesovanja kod klinaca. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 09/05/2012 : 23:42:53
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by velka031
Točno je ono da strip umire zajedno s generacijom 60', 70', 80'... Nema tu puno priče, današnju djecu to ne zanima i amen... Ne onoliko koliko treba za svjetlu budućnost... Nije to nikakva tragedija, samo normalni slijed događaja, današnji klinci su opsjednuti pizdarijama koje im ne garantiraju neki zavidni IQ, ne znam nijednog osnovnoškolca (a znam ih dosta putem instrukcija) koji je pismen 100%, strava i užas...
Strip nije za klince koliko nije ni za te generacije. Ne zanima ni te sto su nekad kupovali stripove. A ni u moje vreme klince nije zanimao strip, tako da... Nista ovo ne pokazuje.
u tvoje vrime? kad to? ja san 77.godište i sičan se kad god bi kod nekog doša taj je ima bar jedan strip.virova ili ne.80-te su bile zlatne godine i vrhunac i nikad više neče tako bit šta se stripa tiče. to je činjenica
vec pocetkom 90-ih nije bilo interesovanja kod klinaca.
ma stvarno? inače ja san pisa o 80-tima (slovima:osamdesetima)
kad je ošlo sve u neku stvar normalno da je pala zanimacija za stripove |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47157 Posts
Posted - 09/05/2012 : 23:46:46
|
Samo ukazujem da pad interesovanja u klinaca nije od skoro, ima tome vec decenije :)
to da,zadnjih 20 godina otprilike |
|
|
Duje Belak
Starting Member
59 Posts
Member since 14/04/2012 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 10/05/2012 : 08:31:02
|
quote: Originally posted by Duje Belak
Nakon ove epizode dolazi Donatelijevo remek-djelo Velika Zavjera, jedva čekam!
Već grizem nokte |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Posted - 10/05/2012 : 08:32:21
|
Samo ukazujem da pad interesovanja u klinaca nije od skoro, ima tome vec decenije :)
Općenito, sve se manje čita, nisu samo klinci problem... Danas se knjige mogu nabaviti za džabe, ali ni to nije pomoglo... |
|
|
samotnjak
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
83 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 10/05/2012 : 22:59:16
|
da se vratimo na temu
nego, meni je epizoda ''Velika protuva'' (ZS naravno)ostala u sjećanju po jednoj ružnoj stvari. radi se o štampi. sjećam se da je moj primjerak imao katastrofalan otisak i da je sve bilo smrljano.
ne znam da li sam ja imao tu (ne)sreću da me zakači takav primjerak, ili je cijela serija bila ista?
sjećate li se? |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Posted - 11/05/2012 : 14:56:22
|
quote: Originally posted by samotnjak
da se vratimo na temu
nego, meni je epizoda ''Velika protuva'' (ZS naravno)ostala u sjećanju po jednoj ružnoj stvari. radi se o štampi. sjećam se da je moj primjerak imao katastrofalan otisak i da je sve bilo smrljano.
ne znam da li sam ja imao tu (ne)sreću da me zakači takav primjerak, ili je cijela serija bila ista?
sjećate li se?
I moj je dosta loš, ali ne odudara previše od ostalih stripova iz toga vremena... Recimo Tex Teror u Savani isto loš otisak... |
|
|
Topic |
|