forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Danas na TV-u
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 99

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 05/05/2012 : 13:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Death Race pamtim po tome sto sam, usprkos preglasnom zvuku u kinu, uspio zaspati usred filma :-)
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 05/05/2012 : 14:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Meni je Death Race za 10/10.

Edited by - mpavin on 05/05/2012 14:52:19
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/05/2012 : 15:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
sranje od filma ovaj DR
radnja nula
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 05/05/2012 : 17:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Death Race je čista bezumna zabava s hot ženskom i autima koji pucaju.
Meni ne treba više.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/05/2012 : 00:37:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Death Race je čisto sranje, najblaže rečeno. ko i svi ostali Andersonovi filmovi, ni više ni manje.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/05/2012 : 12:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 21:50 na HTV 2, Kod amidže Idriza, r. Pjer Žalica, BiH, 2004.

U izvrsnoj humornoj psihološkoj egzistencijalnoj drami Pjera Žalice ("Gori vatra"), ujedno i jednom od najuspjelijih ostvarenja novog BiH filma, Mustafa Nadarević je ostvario jednu od najboljih filmskih uloga u karijeri. Uz prigušenim gestama i grimasama predočene likove kompleksnih karaktera koje sjajno utjelovljuju Senad Bašić i pokojna Semka Sokolović-Bertok, te dojmljivo melankolično i tjeskobno ozračje u kojem tišina govori više od riječi, storiju o roditeljskom mirenju sa spoznajom o gubitku sina poginulog u ratu odlikuje i zavodljiva završnica koja kroz pjesmu Halida Bešlića poručuje da je u životu uistinu premalo dana u kojima je pojedinac sretan.

Na YouTubeu je dostupna sasvim pristojna kopija čitavog filma...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/05/2012 : 12:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 21:05 na Novoj Tv, Ponovo 17 (17 Again), r. Burr Steers, SAD, 2009.

Fantastična romantična komedija glumca ("Pakleni šund") i redatelja Burra Steersa ("Igbyjev pad") priča je o 37-godišnjem Mikeu O´Donnellu (Matthew Perry), razočaranom čovjeku na pragu srednjih godina koji je upravo dobio otkaz i koji je pred razvodom od privlačne supruge Scarlett (Leslie Mann), s kojom ima tinejdžericu Maggie (Michelle Trachtenberg) i nešto mlađeg sina Alexa (Sterling Knight). Kad se čudnim spletom okolnosti ponovo nađe u tijelu nekadašnjeg sebe, 17-godišnjaka (Zac Efron) koji odlično igra košarku no koji živi u današnjem vremenu, Mike odluči pomoći djeci i možda srediti odnos sa Scarlett.

Dinamičnoj priči ne nedostaje duha i šarma, režija je sasvim korektna a glumački nastupi Zaca Efrona (serijal "High School Musical") i ostatka postave prilično raspoloženi, pa zabavnih 100-tinjak minuta proleti u trenu. No ucjelini je riječ o posve benignom djelcu koje nemaštovito varira mnoštvo sličnih naslova, od legendarnog Caprinog "Divnog života" preko Zemeckisova prvog nastavka "Povratka u budućnost" do hita "Peggy Sue se udala" Francisa Forda Coppole. Staromodan no simpatičan film u stilu 80-ih.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/05/2012 : 09:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 21:35 na HTV 1, Život drugih (Das Leben der Anderen), r. Florian Henckel von Donnersmarck, Njemačka, 2006.

Dobitnik Oscara za najbolji film s neengleskog govornog područja 2007. godine intrigantna je, tjeskobna i iznimno sugestivna politička drama, debitantsko djelo darovitog Floriana Henckela von Donnersmarcka, koji je naknadno potpisao slabu pustolovnu triler-dramu "Turist". Kompleksna karakterna studija priča je o agentu istočnonjemačke tajne službe Stasi (glumi ga izvrsni no nažalost pokojni Ulrich Mühe – "Istinski istinita istina o Hitleru") koji se, početkom 1980-ih prisluškujući antirežimskog književnika Georga Dreymana (Sebastian Koch - "Crna knjiga"), suočava s grižnjom savjesti. Ukratko, remek-djelo koje se ne propušta!

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 11/05/2012 : 17:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Noćas u 01:54 na HTV 1, Obitelj Savage (The Savages), r. Tamara Jenkins, SAD, 2007.

Sasvim zasluženo nominirana za Oscara za najbolji izvorni scenarij i glavnu žensku ulogu, egzistencijalistička crnohumorna drama Tamare Jenkins ("Slumovi Beverly Hillsa") priča je o nesigurnoj Wendy Savage (Laura Linney) i njezinu bratu Jonu (Philip Seymour Hoffman), nezrelim, egoističnim i međusobno otuđenim ljudima koji nakon smrti maćehe dementnog i teško pokretnog oca Lennyja (Philip Bosco) odluče smjestiti u starački dom.

Minimalistički režirano i vrlo emotivno ostvarenje snimljeno u suprodukciji Alexandera Paynea ("Stranputica", "Nasljednici") odlikuju sugestivno depresivno ozračje s natruhama satire, precizno zapažanje životnih detalja i slojevita karakterizacija protagonista koje maestralno tumače Laura Linney i za Zlatni globus nominirani Philip Seymour Hoffman ("Capote", "Nemoguća misija 3"). Cjelina po sredini pomalo gubi dah, no to je i jedini prigovor izvrsnoj gorko-slatkoj priči o životu i njegovoj prolaznosti.

Go to Top of Page

Dule
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 09/05/2003

Posted - 12/05/2012 : 00:17:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Dule's Homepage  Send Dule a Private Message  Reply with Quote
Poštovani Difool, u ovim tvojim "prikazima" filmova nisam uočio ni jednu tvoju osobnu, originalnu misao/rečenicu. Sve su to zapravo najave, reklame...
N.p. "Das Leben der Anderen", nije nikakvo remek djelo, a kamo li kompleksna studija karaktera.
Film je zanimljiv jedino, jer se bavi zanimljivom temom; ali likovi su plošni/nedorečeni, situacije potpuno nerealne, a režija banalna do amaterizma.
Daj se malo potrudi...
:)
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2012 : 11:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dule

Poštovani Difool, u ovim tvojim "prikazima" filmova nisam uočio ni jednu tvoju osobnu, originalnu misao/rečenicu.

teško da i buš...
quote:
Originally posted by Dule
Sve su to zapravo najave, reklame...

to se sad čita, kompilacija podataka s neta i udri brigu na veselje!

...a J.D. je profesionalac koji to dela za lovu i dobro je hvatil šemu! Samo šteta kaj bumo s vremenom izgubili one prave i talentirane poznavatelje filma koji svojim tekstovima imaju kaj velit (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
E, ajd ne ser.... već napišite nešto, 'poznavatelji'. Čovjek je probudio ovaj podforum i stalno nabacuje recenzije, i ima svoj kont kako ih piše, razumljivo za sve. Meni se ne čitaju nečija proseravanja o filmu, hoću da pročitam o čemu se radi, vrijedi li ga pogledati i još hrpa nekih informacija koje se znaju naći u njegovim tekstovima. Nemojte kenjati po nečijim tekstovima, već pišite vi svoje viđenje filmova na svoj način i svi zadovoljni.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

E, ajd ne ser.... Meni se ne čitaju nečija proseravanja o filmu, hoću da pročitam o čemu se radi, vrijedi li ga pogledati i još hrpa nekih informacija

ne serem, samo velim kak stoje stvari (ne namecem ja nikom tko da kaj čita, ali to ne znači da ne smijem iznosti svoje stavove...čemu služi forumu nego iznošenju mišljenja???)...
....za ovo kaj ti trebaš ti je dovoljno otić na IMDB i tam to sve vidiš (o čemu se radi, kaj misli medikritetska večina o filmu, i još puno toga više...zanimljivosti, glumce, glazbu,i sl.)!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
uostalom i ti si iznesel svoje mišljenje da ti se to sviđa...i kaj bi ja sad tebi trebal rec, ajde ne seri kak ti se tak nekaj sviđa!?
svatko nek čita kaj ga zanima, ali nemojmo se zalagati protiv iznašenja pojedinačnih stavova, bili oni pozitivni ili negativni!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/05/2012 : 13:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ne znan zašto bi neko ima nešto protiv bilo čijeg mišljenja.
pa ovo je forum a ne izbor za precjednika političke stranke

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Moja reakcija je isprovocirana time što postoji vas nekoliko koji stalno JD-u sugerišete da bi trebao ovako ili onako da piše tekstove, a vi sami se ne uključujete da nešto sami radite. Na IMDB nema ovakvih tekstova, bude samo sinopsis, ima ih samo među onima koji su komentarisali film, na engleskom su, i iako znam engleski ipak mi je lakše čitati na srpskom-hrvatskom-štatijaznam. Meni njegovi tekstovi odgovaraju, skontao sam da postoji hrpa filmova vrijednih gledanja, to što se u nekim slučajevima ne slažem s njegovom ocijenom (kao u slučaju npr. filma 'Drive', koji je u najboljem slučaju mediokritet) nema nikakve veze. Čovjek da sinopsis, neke informacije, ranije filmografije, svoj kratki sud o filmu i super. Šta misliš da se ja počnem javljati Deecay-u i govoriti 'e, bezveze su ti recenzije, što ih ne pišeš ovako ili onako', a ja nisam napisao ni jednu recenziju. Nije u redu.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/05/2012 : 13:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Poštovani Dule,

to što se moje mišljenje o nekom filmu razlikuje od tvog ipak ti ne daje za pravo da omalovažavaš moj sud i proglašavaš ga tek "najavama" i "reklamama". Da, ja smatram da je Život drugih remek-djelo i kompleksna studija slojevitih karaktera osoba na različite načine "zatočenih" u Istočnoj Njemačkoj početkom 80-ih, kroz priču o kojima se prelama sva tragika života u totalitarizmu. Svi su likovi u osnovi nesretni i tragični, a uistinu je impresivan prikaz postupnog mijenjanja i "humanizacije" "profesionalca" Wiesnera čiji odnos prema Dreymanu naposljetku slanjem dokumentacije postaje gotovo "prijateljski" i sadrži ljudsku notu isprike, u smislu takvo je vrijeme i takav je sistem. Imponira i čitav niz inteligentnih i suptilnih detalja vrlo precizno posijanih po filmu, koji zaokružuju sliku o jednom neljudskom sistemu a zbog kojih film treba gledati nekoliko puta. Pažljivo je doziran i crni humor, osobito u odnosu na profiliranje Wiesnera u odnosu na njegove kolege, ljigavce koji su za razliku od njega, idealista koji iskreno vjeruje u ono što radi, sitne duše i paraziti koji gledaju isključivo vlastite interese i probitke. A tek atmosfera koja se u mnogo scena gotovo može "rezati nožem", pa izražajnost lica Ulricha Muhea na kojem se čitaju mijene njegovih unutarnjih stanja i koje se može beskrajno gledati samo u kadru. Nemam ni vremena ni volje za studioznu analizu filma pa samo nabacujem dojmove, baš kao što radim i u mnogim postovima koje ostavljam u ovom topicu. Ako mi se neki film svidi, na njega želim upozoriti i zainteresirane forumaše. I to je sve, bez ikakve namjere da esejistički analiziram konkretne filmove, jer takve tekstove ostavljam na drugim filmskim podforumima.

Usput, prema tvom imenu u profilu pretpostavljam da si autor tekstova iz stripovske publicistike, pa kad me se već poteže za jezik evo: ni meni se nimalo ne sviđa kako ti pišeš, tekstovi su ti autorski potpuno bezbojni, šuplji, nezanimljivi i ni po čemu pamtljivi. Jednostavno dosadni, zbog čega sam od čitanja istih i odustao nakon nekoliko Kvadrata. No sve do danas sam bio dovoljno pristojan pa da o tome javno šutim, jer baš kao i ti iza svog nicka stojim punim imenom i prezimenom, i cijenim tuđi spisateljski, kritičarski i ini trud, pa i kad se s nekim ne slažem ili kad mi se nimalo ne sviđa njegov rad. Žao mi je što sam i ovdje morao odstupiti od toga, ali smatrao sam da moram na adekvatan način odgovoriti kad me se već proziva.

Usput, iza mene je desetljetni kritičarski i pedagoški rad vezan uz film i TV, u brojnim medijima od stručnih i komercijalnih tiskovina preko radija i TV-a do interneta te filmske i medijske škole, pa vjerujem da ćeš se složiti da to ne bih postigao pukim "najavama" i "reklamiranjima" filmova. Ili su pak svi moji urednici, redom kritičari i filmolozi, baš takvi kreteni da im već 10 cgodina uspijevam podvaljivati "reklame" i "najave".

Dakako, tu se onda odmah zakače "uobičajeni sumnjivci", neznalice i polupismeni diletanti, ali o takvima sam već nedavno rekao sve što sam imao.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja reakcija je isprovocirana time što postoji vas nekoliko koji stalno JD-u sugerišete da bi trebao ovako ili onako da piše tekstove,

gdje mu ja ikaj sugeriram (to kaj si ti tak protumačil ne znači da je tak)???
samo sam ga pital za njegovo mišljenje jer podatke i sam mogu najti na netu (s istih onih stranica od kud ih i on kopira u svoje kompilacije rečenica)!
quote:
Originally posted by swamp thingŠta misliš da se ja počnem javljati Deecay-u i govoriti 'e, bezveze su ti recenzije, što ih ne pišeš ovako ili onako', a ja nisam napisao ni jednu recenziju.

glupost...ni ja se ne bavim politikom, pa ne znači da ne mogu komentirati postupke političara!
to kaj nisam talentiran za pisanje, ne znači da se ne kužim u film (poznavanje filmske građe) i da ne znam prepozanti autorski tekst od kompilacije rečenica koje se predstavljaju kao tekst!
uostalom i sam imam nekoliko takvih kompilacija rečenica s neta koje sam postavil na određeni forum u obliku neke recenzije....ali, sam potpuno svjestan da taj tekst nema vrijednost tj. jedino služi kao pomoć pri odabiru nekog BD izdanja!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool
pedagoški rad vezan uz film i TV

o, kolega.....a baš me zanimaju te radionice!? Jel i vi to organizairate da izvučete lovu od grada, županije?
quote:
Originally posted by Johnny Difool
Dakako, tu se onda odmah zakače "uobičajeni sumnjivci", neznalice i polupismeni diletanti, ali o takvima sam već nedavno rekao sve što sam imao.

e ovo bi volio usporediti s tobom!
polupismenost priznam

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:37:43  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ovo s političarima ti je glupo poređenje do jaja, ali dobro. JD nije neki polupismeni retard i ne poše gomilu gluposti pa da mu neko i kaže 'e, care, ajd nemoj više pisat matere ti'. U pravu si, nismo svi rođeni da pišemo recenzije, ali nemo'š omalovažavati nečiji trud samo zato što 'ne daje neki svoj osobni pečat'.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/05/2012 : 13:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Jedino sto je clan ovoga foruma pod nikom dule ucinio pogresno u svome postu je sam kraj posta ..“Daj se malo potrudi...“

Svaka cast postovima kojima nas Johnny Difool zasipa, i kao sto vec Dosada rece..on je profesionalac, ali osobno takoder radije citam nekakve manje profesionalne osvrte glede filma jer su mi oni nekako iskreniji i ponekad uistinu predoce pravu sliku.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/05/2012 : 13:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 20:00 na RTL-u, Tražen (Wanted), r. Timur Bekmambetov, SAD / Njemačka, 2008.

Holivudski prvijenac Timura Bekmambetova, redatelja najvećeg ruskog hita "Noćna straža" čiji će novi film "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" uskoro doživjeti premijeru, uspjela je adaptacija istoimenog stripa Marka Millara i J.G. Jonesa. Izrazito pomaknuta i bizarna fantastična priča prati dosadnim poslom i sivom svakodnevicom frustriranog mladog uredskog službenika Wesleya Gibsona (James McAvoy). Nakon što mu odlučna i privlačna Fox (Angelina Jolie) jednog dana u pucnjavi spasi život, Wesley dospije u sjedište zagonetnog drevnog bratstva kojim ravna sama sudbina a upravlja stari Sloan (Morgan Freeman). Ne vjerujući da mu je ubijeni otac bio vrhunski profesionalni ubojica, Wesley dozna da i njega čeka ista sudbina.

Pregledna naracija i dosta precizna režija, izuzetno atraktivne i dinamične akcijske sekvence, efektno kroz akciju profilirani protagonisti te ironijskim odmakom obilježeni nastupi upadljivo mršave Angeline Jolie i Jamesa McAvoya ("Okajanje"), odlike su zabavnog i atraktivno dizajniranog ostvarenja čiju glazbu potpisuje prokušani Danny Elfman, stalni suradnik Tima Burtona. Nažalost, dojmove o filmu kvari gomilanje spektakularne akcije uz dosta proizvoljnosti i nelogičnosti, što postupno dovodi do gledateljskog zamora. Sve u svemu "Tražen" nudi nepretenbcioznu zabavu za ljubitelje "Matrixa".

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 12/05/2012 : 13:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo s političarima ti je glupo poređenje do jaja, ali dobro.

bit je u poanti, ako si ju skužil dobro a ako nisi nisi...tu ja nemrem niš!
quote:
... pa da mu neko i kaže 'e, care, ajd nemoj više pisat matere ti'.

pa nit je to ko rekel...

Edited by - dosada on 12/05/2012 13:50:04
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 12/05/2012 : 14:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
"Das Leben der Anderen" je odličan film!
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 12/05/2012 : 15:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

Ovo s političarima ti je glupo poređenje do jaja, ali dobro.

bit je u poanti, ako si ju skužil dobro a ako nisi nisi...tu ja nemrem niš!
quote:
... pa da mu neko i kaže 'e, care, ajd nemoj više pisat matere ti'.

pa nit je to ko rekel...

Znam da nije, htio sam reći da bih ja prvi to rekao da čitam nečije bulažnjenje na forumu Pustite JD-a da piše na svoj način, a ako ima neko kompetentan neka uleti sa 'recenzijama s pečatom'
Go to Top of Page
Page: of 99 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000