Izvanredna naslovnica, sa ovim jačim kolorom koji gura Veseli četvrtak izgleda još bolje. Inače, moram da prokomentarišem, konačno je i Blažina sabio taj logo Zagor u sam ugao i još krug dodao odmah uz njega, kada hoće može dobro da odradi sve što treba, samo neka tako nastavi, mada iskreno ja nisam od onih kojima su te stvari nešto posebno bitne.
Dakle, ponovo očekivana Odabrana priča i to veoma dobra, sada je Veseli kompletirao trilogiju sa vampirom. Od sledećeg broja kreće neizvesnost šta će da izađe, nadam se samo da nas ne čeka Laguna živih mrtvaca da bi nam predstavili ko je Gambit.Neka se vrate malo nazad na neke starije priče tipa Brodolom na Misuriju.
Ovo se zove sreća. Baš sam nabavio Zagor protiv Vampira,Sekira i Sablja,Velika Zavera,Povratak Vampira,Užas šeste planete i Opaki Mortimer. Baš sam danas gledao hoće li treći dio Vampir Rakosi trilogije izaći U OdaBranim Pričama i ... Izašao je ! Madafaka ! PS. do sad sam pročitao Z VS V i mogu reći da je priča odlična. No,baš mi se i ne sviđa otisak i tehničke karakteristike izdanja ...
Uvijek se iskreno obradujem izlasku Odabranih priča. Sviđa mi se što postoji jedna fina logika u odabiru priča ali i slijeđenju događaja iz redovne serije. Naravno, moglo bi se i po nekoj drugoj matrici birati priče ali ja sam sa ovim potpuno zadovoljan. Samo naprijed Veseli.
Dobro je ovo izdanje, jos bolja epizoda. Oduvek me su me nervirale plavicaste SD epizode, sad je dosao red da se napravi zamena u kolekciji. Sada Vampir, za 12 nedelja Osveta Vudu.