Author |
Topic |
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 18/05/2012 : 20:56:34
|
quote: Originally posted by kandraks
"Osveta Vudu" i "Laguna Zivih Mtrvaca", brojevi 30 i 31 u izdanju "Slobodne Dalmacije"...
Sad sam malo prosarao po skenu. Odlican crtez, zanimljiva prica Da su pametni, stavili bi tog Laurentija kao glavnokomandujeceg, a onog matorog bi poslali u penziju (Zagor i treba da ima izmedju 25 i 30 godina, kako ga je predstavio gorepomenuti) |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 18/05/2012 : 23:16:30
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
a sad krece rasprava o crtacima, s Laurentijem u prvom redu...
Ja sam zavrsio, hvala |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Zagooor
New Member
Croatia
255 Posts
Member since 13/04/2012 |
Posted - 19/05/2012 : 17:43:17
|
Pročitao sam Veliku Zaveru i mogu reći da je to to. To je pravi strip. Počeo sam čitati snikakvim očekivanjem. No,već nakon 10 stranica sam shvatio što je ovo. Mislim da mi se Donatelli počinje sviđati ... Sad je na redu Uzaš šeste planete ... |
Ono,mislim stvarno ... |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Zagooor
New Member
Croatia
255 Posts
Posted - 20/05/2012 : 14:34:15
|
Užas šeste planete je madafaking ! Nije dobar kao Velika Zavera,ali je vrlo napet i zanimljiv. Možda je dio s onim čuvarem tajni malo dosadnjikav,ali ostatak je vrh. Hellingena nikad nisam volio,ne sviđaju mi se ti klišejizirani znanstvenici. Kakav je vaš utisak na ovu priču ? Preporuka. Od pročitanih Op do sad najgori mi je Sekira i Sablja,a najbolja Velika Zavera. Uz to sam našao novog najboljeg negativca: Mortimera. Čini mi se da će Ludens izdati zadnji nastavak priče o Mortimeru uskoru ? Imam li pravo ? |
Ono,mislim stvarno ... |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4341 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 20/05/2012 : 17:19:56
|
da,,,vc je vec objavio skoro tu novu pricu sa mortimerom a ludens ce uskoro takodje..ali nije zadnja...mortimer ce se opet vratiti...navodno tog puta kad se vrati bice konacni obracun...pa videcemo vec... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
radio clash
New Member
104 Posts
Member since 29/01/2012 |
Posted - 20/05/2012 : 17:51:36
|
quote: Originally posted by Zagooor
Pročitao sam Veliku Zaveru i mogu reći da je to to. To je pravi strip. Počeo sam čitati snikakvim očekivanjem. No,već nakon 10 stranica sam shvatio što je ovo. Mislim da mi se Donatelli počinje sviđati ... Sad je na redu Uzaš šeste planete ...
Jedna od idiotskijih scena u stripovima ikad mi je kada Zagor ispušta maramicu dok ga zarobljenog sprovode u kočiju, i dok se sagne po nju uspeva da između točkova neprimećeno uglavi bočicu sa mastilom koja će ostavljati trag po Čikagu gradu kako bi Zagi posle našao sedište Tkača. A i kad ga nađe, organizaciju koja vedri i oblači čuva nekoliko nindži i to je to. |
Vidimo se u Perucici! |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 20/05/2012 : 21:26:07
|
quote: Originally posted by dzoni
da,,,vc je vec objavio skoro tu novu pricu sa mortimerom a ludens ce uskoro takodje..ali nije zadnja...mortimer ce se opet vratiti...navodno tog puta kad se vrati bice konacni obracun...pa videcemo vec...
Mortimer je odavno svoje "rekao", svako novo pojavljivanje je gluplje od prethodnog, stvarno se nadam da je obračun KONAČAN |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 20/05/2012 : 21:40:07
|
quote: Originally posted by radio clash
[quote]Originally posted by Zagooor
Pročitao sam Veliku Zaveru i mogu reći da je to to.
Jedna od idiotskijih scena u stripovima ikad mi je kada Zagor ispušta maramicu dok ga zarobljenog sprovode u kočiju, i dok se sagne po nju uspeva da između točkova neprimećeno uglavi bočicu sa mastilom koja će ostavljati trag po Čikagu gradu kako bi Zagi posle našao sedište Tkača. A i kad ga nađe, organizaciju koja vedri i oblači čuva nekoliko nindži i to je to.
Slazem se, radio clash. Sve do tog momenta 'Velika zavera' je bila sjajna prica, a onda takva glupost. A nelogicnost se ogleda u tome da organizacija koja izvodi svoje operacije detaljno do fanaticne preciznosti i koja eliminira vlastite clanove zbog najmanjih pogresaka, dozvoli Zagoru kao svom agentu da prije vazne akcije, u kojoj je potrebna maximalna koncentriranost i fokusiranost, da moze da se 'zagrije' bocicom alkohola (u kojoj je u stvari skrivena tinta). |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 21/05/2012 : 23:44:34
|
Uzmite u obzir tu 83-84 kada je strip nastao, za to doba to je vrlo napredan scenarij... Jeste da je to s tintom stvarno u maniri Karabine Slime, jbg... |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Zagooor
New Member
Croatia
255 Posts
Posted - 22/05/2012 : 17:21:31
|
Pročitah Crni Gospodar ! Kraj mi je shebao doživljaj. No,do sad nemam zamjerki na Odabrane priče. Vrlo dobra epizoda sa fantastičnim crtežom. |
Ono,mislim stvarno ... |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Zagooor
New Member
Croatia
255 Posts
Posted - 23/05/2012 : 18:09:16
|
Sad su mi se doživljaji slegli i mogu reći pravo stanje stvari. Zagor nije kvalitetan strip. Čak ni najbolja Zagorova epizoda ne može izaći iz sivila. Zagor je zabavan i ništa više. Velika zavera je odličan strip,ali je daleko od jednog opuška umjetnosti tipa serijal Bone ili MN Maxi Bilo jednom u New Yorku. Zato vi zatucani ljubitelji sranja poput Zagora,Bleka ili Mikija progledajte,svijet je pun puno boljih stripova. Kvaliteta se još neotkrivena. |
Ono,mislim stvarno ... |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 23/05/2012 : 18:27:26
|
Sad su mi se doživljaji slegli i mogu reći pravo stanje stvari. Zagor nije kvalitetan strip. Čak ni najbolja Zagorova epizoda ne može izaći iz sivila. Zagor je zabavan i ništa više. Velika zavera je odličan strip,ali je daleko od jednog opuška umjetnosti tipa serijal Bone ili MN Maxi Bilo jednom u New Yorku. Zato vi zatucani ljubitelji sranja poput Zagora,Bleka ili Mikija progledajte,svijet je pun puno boljih stripova. Kvaliteta se još neotkrivena.
Dal' se razocara? :D Ovakav obrt nisam ocekivao :) P.S. A sta ces sa imenom na forumu? 8) |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 23/05/2012 : 19:02:28
|
Sad su mi se doživljaji slegli i mogu reći pravo stanje stvari. Zagor nije kvalitetan strip. Čak ni najbolja Zagorova epizoda ne može izaći iz sivila. Zagor je zabavan i ništa više. Velika zavera je odličan strip,ali je daleko od jednog opuška umjetnosti tipa serijal Bone ili MN Maxi Bilo jednom u New Yorku. Zato vi zatucani ljubitelji sranja poput Zagora,Bleka ili Mikija progledajte,svijet je pun puno boljih stripova. Kvaliteta se još neotkrivena.
Zagora, Bleka ili Mikija? I onda jos poredjenje sa Mister Noom :) Vrh! Ponesto si i u pravu, naravno da je Zagor za zabavu, i da nema "u od umjetnosti", cega je svjesna i armija ljubitelja. Samo sto, vidis, vecina nas to ni ne trazi od Zagora, a neki idu toliko daleko da to uopste od stripa ni ne traze. Kao kad bi ja tebi rekao, progledaj, svijet je pun umjetnickih djela, a ti tracis vrijeme na stripove. |
|
|
Zagooor
New Member
Croatia
255 Posts
Posted - 23/05/2012 : 20:57:35
|
Mister No je tak tak kvalitetom,ali navedeni maxi je vrh. Stripovi znaju biti umjetnost,pa čovječe,on je ipak 9 umjetnost |
Ono,mislim stvarno ... |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 23/05/2012 : 21:33:22
|
Napredujes i to veoma brzo. Cini mi se kao da nema ni sedam dana kako si trazio preporuke za stripove, te iste koje mi citamo 10, 20, 30 godina. Poslije sedam dana vec pricas o stripu kao umjetnosti i savjetujes ti sada nas sta je dobro. Alal vera! Pocni da sviras gitaru, kladim se da ces za mjesec dana reci da Chuck Berry, Eric Clapton i Jimi Hendrix nemaju pojma o zivotu.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 23/05/2012 : 21:58:02
|
quote: Originally posted by King Warrior
Pocni da sviras gitaru, kladim se da ces za mjesec dana reci da Chuck Berry, Eric Clapton i Jimi Hendrix nemaju pojma o zivotu.
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/05/2012 : 22:02:44
|
quote: Originally posted by Jasko
Dal' se razocara? :D Ovakav obrt nisam ocekivao :) P.S. A sta ces sa imenom na forumu? 8)
i mene zanima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|