forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 God mode
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/07/2003 : 23:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Drugim rijecima trazim dozvolu za izbacivanje clanova ili bolje receno licence to kick !;-)Izgleda da su debili u zadnje vrijeme aktivni na forumu (ne mephisto ne mislim na tebe)
Marko sredi nesto.:-)

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.

Edited by - seinfeld on 06/07/2003 23:41:34

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 06/07/2003 : 23:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
i ovdje je bilo editiranja...
tstststs, sta li si reko Seinfeld, sta li si reko...
od mene imas dozvolu! licence to drink is always available!
;))))))))))9999

I'm sorry, squire, but we're all out of parrots.
-I see, I see, I get the picture...
I have a slug!
- Pray, does it talk?
No, not really...
- Well, it's hardly a bloody replacement then, is it?!!
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/07/2003 : 23:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
ma samo sam ubacio mephista izmedu zagrada toga nije bilo u prvoj poruci :-).

I'm the hand up Mona Lisa's skirt. I'm a surprise. They don't see me coming: that's what you're missing.
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 06/07/2003 : 23:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
Mozes izbaciti samo ova dva nova-danasnja clana(mislim) ali Turbo bleibt!!!
Nemoj slucajno da sjutra kada se budem vratio sa posla nenadjem
bar 5 topca u svastari tipa "Eeeeee ljudi",jer monotonija ubija!

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 07/07/2003 : 00:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
stvarno, sta bismo mi bez njih?!
ne bismo imali sta za pricat, dosade brate i price o neobjavljenim Bonelijvim stripovim kod nas i kako Ultimazes ne dolaze u BiH. oni makar kazu svoje pametno 'ja sam tolki da me nema na svit bjeli' (parafraziram) pa im ga mi spustamo sve jedan za drugim pa se drugi jave u njihovu odbranu, pa oni se jave i psuju sve i svasta pa im i mi opsujemo koju, pa odu i miruju dok se opet ne vrate i sve iz pocetka. jedina interesantna stvar u ovom ponavljanju je to sto pokusavaju izmisliti stalno nove nazive.
stvarno sta ce nam!!?

I'm sorry, squire, but we're all out of parrots.
-I see, I see, I get the picture...
I have a slug!
- Pray, does it talk?
No, not really...
- Well, it's hardly a bloody replacement then, is it?!!
Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 07/07/2003 : 00:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by seinfeld

Drugim rijecima trazim dozvolu za izbacivanje clanova ili bolje receno licence to kick !;-)Izgleda da su debili u zadnje vrijeme aktivni na forumu (ne mephisto ne mislim na tebe)

Pa seinfelde, ja sam mislio da ti smiješ kickat kog oćeš?!
Daj, Marko, sredi mu to! Da se lijepo riješimo Falcona i budućih "Hoću internet!" generacija.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2003 : 10:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nazalost, ne mogu moderatoru dati dozvolu za kickanje. Naglasavam "ne mogu" a ne "ne zelim". Naime, trebali bi postati onda administratori a to je onda previse opcija i previse ovlasti, pa se moze desiti neki nezeljeni zajeb. Nitko na sajtu nema admin ovlasti osim mene i dobro da je tako, jer je Forum toliko konfigurabilan da i ja idem nesto mijenjati pa zajebem, a kamoli nece netko tko prvi put vidi sve to. Seinfelde, poslat cu ti broj mobitela pa mi sms-aj kad se netko pojavi, ja cu ga onda izbaciti. Tako i Dado radi... I BTW, stigle su mi kazete! Hvala!:-)))))))))

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/07/2003 : 11:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Kakav SMS to je za piklice,nije da je Dado piklic ali ipak;-)))...
Ne treba mi administrator trazio sam samo God mode ;-))).
Treba samo da rewindes jednu kasetu cini mi se + ako vidis da odmah pocinje koncert to je druga kaseta.

Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 15:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja još ne shvaćam čemu izbacivanje članova
ako je netko debil, ne može mu se zabraniti da bude debil
imali smo već takvih slučajeva

stop the america's politics
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2003 : 15:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ante, ako je netko debil neka bude debil sebi a ne i nama.

Go to Top of Page

miha
Advanced Member

3628 Posts

Member since 05/05/2003

Posted - 07/07/2003 : 17:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send miha a Private Message  Reply with Quote
hehe, Seinfeld hoće da bude bog i batina (pre svega batina)
Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 17:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ante, ako je netko debil neka bude debil sebi a ne i nama.

ali ako je već debil, ne znači da ga odmah treba izbaciti(koliko dugo ste trpili sanija)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2003 : 17:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa i nisam ga ODMAH izbacio nego sam mu (im) poslao mailove da se srede.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 07/07/2003 : 17:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mephisto_III

Mozes izbaciti samo ova dva nova-danasnja clana(mislim) ali Turbo bleibt!!!
Nemoj slucajno da sjutra kada se budem vratio sa posla nenadjem
bar 5 topca u svastari tipa "Eeeeee ljudi",jer monotonija ubija!

LOL!!!
Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 17:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Pa i nisam ga ODMAH izbacio nego sam mu (im) poslao mailove da se srede.

ti bi se marko stvarno trebao zabrinuti zbog toga u što se pretvorio ovaj site

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29747 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/07/2003 : 18:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
joj, vec mi je pun kufer tih prica "u sto se pretvorio ovaj site"... No dobro, ajde reci, u sto se to, po tebi, on pretvorio?

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/07/2003 : 18:22:04  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Ne znam sto mijesas site s forumom ante.
A forum je ocigledno postao bolji s vremenom a o site-u da i ne govorimo.
A sta bi ti uradio kad neko sere po forumu po gotovo svakom topicu?

Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 19:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
forum sigurno nije bolji s vremenom, nego je sve gore i gore, te se sve više brišu ljudi i postovi bezrazložno
samo mi sad nemoj početi onu pjesmu s uvredama itd.

a što se tiče sitea istina je da je prije jedno dva mjeseca dostigao vrhunac, ali sada počima opadati. nema tekstova, recenzija, uopće se više nema ništa novo vidjeti osim koji su novi stripovi. čak su i ankete prije bile zanimljivije.
pogledajte samo odaziv ankete. usporedite odaziv za ovu anketu i za prošle.

a što se tiče ostalih razloga neću ih po tisučiti put ponavljati .

Go to Top of Page

seinfeld
Advanced Member

16500 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/07/2003 : 19:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Send seinfeld a Private Message  Reply with Quote
Napravi ga boljim pa otvori koji zanimljiv topic.

Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 19:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
a što se tiče "sranja" po topicima, za to postoje moderatori(kojih je previše). ali ni oni ne bi trebali brisati postove prema vlastitom nahođenju.
uostalom meni zaista ne smeta kada netko iz naftalena izvadi stari topic, te mi također ne smeta da netko nabija postove. pa što? ljudi hoće postove i nabijaju ih. neka . dosadit će im.

stanite malo na loptu.

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 07/07/2003 : 20:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Moderatora su 2. I to ti je previše?
Ne brišu postove prema vlastitom nahođenju. Ajde reci koje postove ti new bi obrisao, a obrisani su. I, pazi ovo: TEBI ne smeta vađenje topica iz naftalina ni pumpanje postova. Stvar je u tome da postoji nekakva pristojnost na netu. Nije ovo njegova kuća, pa ne može radit ono što on hoće.
Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 21:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by byoman

Moderatora su 2. I to ti je previše?
Ne brišu postove prema vlastitom nahođenju. Ajde reci koje postove ti new bi obrisao, a obrisani su. I, pazi ovo: TEBI ne smeta vađenje topica iz naftalina ni pumpanje postova. Stvar je u tome da postoji nekakva pristojnost na netu. Nije ovo njegova kuća, pa ne može radit ono što on hoće.

pojasni ti meni, kad si tako pametan, gdje piše:
1. da se ne smiju vaditi stari topicu
2. da se ne smiju nabijati postovi

zar ovaj tvoj post nije bezvezni kojega bi trebalo izbrisati??? zar se ti nisi do besvjesti svađao sa sanijem??? misliš li da tvoje postpve treba izbrisati??? zar ti nemaš 11,66 postova po danu??? zar to ne znači da i ti nabijaš postove bezveze???

ja ne bih ništa izbrisao zato jer je brisanje nečega što je netko rekao, ma kakva god besmislica, uvreda ili glupost to bila, potpuno besmisleno.

Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 21:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
što se tiče moderatora, smatram da ne bi trebao biti nijedan, a kamoli dva

Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 21:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napravi ga boljim pa otvori koji zanimljiv topic.

u tome i jest problem. kad god se pojavi topic(a ima ih) koji vrijede za raspravu (ovo se odnosi na forum stripovi) on je u 90% slučajeva sa samo 1-5 postova ili uopće nije otvoren.
čemu da ja sada otvaram teme, kada ih ima napretek, samo se na te teme ne piše apsolutno ništa

Go to Top of Page

byoman
Advanced Member

Croatia
6350 Posts

Member since 07/12/2002

Posted - 07/07/2003 : 21:39:26  Show Profile Show Extended Profile  Send byoman a Private Message  Reply with Quote
Ne postoji to pravilo, ali to je nepristojno. A kad nekome ukažeš na to i on se tu još bahati, zaslužuje nogu. EOD.
Go to Top of Page

ante
Senior Member

Croatia
1279 Posts

Member since 05/08/2002

Posted - 07/07/2003 : 21:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by byoman

Ne postoji to pravilo, ali to je nepristojno. A kad nekome ukažeš na to i on se tu još bahati, zaslužuje nogu. EOD.

očito da ja ne poznajem dobro pravila etikete
kako je to nepristojno i zašto. zanima me. dobro da nešto naučim.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000