forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Danas na TV-u
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 99

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 10:15:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

@ Mairosu

Da, vjerojatno jesam, ali njegov je glas lako prepoznatljiv pa sumnjam da ga gledatelji nisu prepoznali.

Ako se dobro secam, Sutherland nije ni creditiran na pocetku filma, pa uzbudjenje malo drzi.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/05/2012 : 12:25:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Fordov poslednji film vredan spomena - Cheyenne Autumn je ambiciozan ali "flat", a 7 Women je nista posebno.

inače za ljubitelja Fordovih vesterna informacija da se jedan od njegovih prvih filmova iz 1917., kad se još potpisival kao Jack, "Bucking Broadway" nalazi kao dodatak CC izdanja filma "Stagecoach"!
Baš sam pogledal "Kočiju" neki dan, nevjerojatno kadriranje u nekoliko navrata. Vidi se utjecaj na Wellesa, iako su neki rakursi koji mu se pripisuju ustvari već viđeni ranije, kod Langovog opusa iz vremena Weimarske Republike!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 20/05/2012 : 13:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Johnny, mozda si malo i prestrog prema Donovamovom grebenu.
Nekidan sam, potaknut topicom o 10 najdrazih filmova u pojedinom zanru, razmislio o komedijama i Donovanov greben je bio na mojoj listi.
S druge strane mozda sam ja premalo kritican kad se radi o Fordu i Wayneu :-)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 13:44:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Nekidan sam, potaknut topicom o 10 najdrazih filmova u pojedinom zanru, razmislio o komedijama i Donovanov greben je bio na mojoj listi.

Donovan's Reef je "lako stivo" i sigurno ga ne bih svrstao ni u top 5 ford/wayne kolaboracija. Svejedno, ugodno je gledati Waynea i Marvina (koji su garant posle snimanja imali redovno "trece poluvreme" u havajskim birtijama, a ne sumnjam da im se i Ford redovno prikljucivao), dok Ford rezira na autopilotu (sto, ipak, nije lose).

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 13:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

Baš sam pogledal "Kočiju" neki dan, nevjerojatno kadriranje u nekoliko navrata. Vidi se utjecaj na Wellesa, iako su neki rakursi koji mu se pripisuju ustvari već viđeni ranije, kod Langovog opusa iz vremena Weimarske Republike!

Meni u Stagecoachu jedino smeta ona izuzetno tupava scena kada Claire Trevor otkriva da je kurva, onaj hod kroz ulicu dok se cuju zvuci burleske i kabarea. Ford se tu bas bas BAS nije snasao. Sve ostalo za 5icu.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/05/2012 : 13:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Ma ima tu scena koje su s današnjeg stajališta slabe, ali taj hod kroz ulicu mislim da dobro opisuje ono vrijeme...uostalom i danas su ljudi puni stereotipova i klišeja (:

Edited by - dosada on 20/05/2012 13:52:17
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 20/05/2012 : 14:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Donovan's Reef je "lako stivo" i sigurno ga ne bih svrstao ni u top 5 ford/wayne kolaboracija. Svejedno, ugodno je gledati Waynea i Marvina (koji su garant posle snimanja imali redovno "trece poluvreme" u havajskim birtijama, a ne sumnjam da im se i Ford redovno prikljucivao), dok Ford rezira na autopilotu (sto, ipak, nije lose).

Ni ja ne mislim da je u top 5 Ford/Wayne kolaboracija (Liberty Valance, The Quiet Man, konjicka trilogija), ali to je jako visoko podignuta ljestvica.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 14:31:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Svakako, ipak se radi o najvecem americkom reziseru svih vremena (there, I said it).

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 20/05/2012 : 14:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Da, kad kažem da je Jackson na silaznoj putanji, i mislim na slabog King Konga.

ne bih se složio da je slab. za mene je on ok, ali mogao je biti puno bolji. ali činjenica jest da film svakako nije ni u kojem slučaju zaslužio onolike pohvale kritičara koje je dobio.
jel imaš kritiku tog filma možda? ili da ukratko (ak nije problem) napišeš samo u par rečenica zašto misliš da je slab?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 20/05/2012 : 14:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svakako, ipak se radi o najvecem americkom reziseru svih vremena (there, I said it).

Tu se potpuno slazemo (mada mi je Hawks malo drazi )
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 20/05/2012 : 14:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa obojica su legende, nema šta

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/05/2012 : 14:55:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisam toliki ljubitelj Hawksa - mada ne sporim njegovu velicinu. Red River mi je jedan od omiljenih klasicnih westerna, ali ostalo djene-djene.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/05/2012 : 17:42:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ Darth Ivan

Nemam gotov tekst a sad nemam ni vremena za pisanje o King Kongu jer žurim na otvorenje Festivala židovskog filma, ali potrudit ću se ovih dana. Nije ni meni King Kong sasvim loš, ali mi ni približno ne ispunjava očekivanja koja su valjda nakon LOTR bila prevelika.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/05/2012 : 17:46:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ Mairosu i Ernie Pike

Ja svaki put guštam kad gledam Donovanov greben, u tučnjavama i prepucavanjima njih dvojice, uopće nije u tome problem. Samo kad ga počnem detaljnije analizirati onda uviđam slabosti na tragu onoga što Mairosu kaže. Ali to je idealan feelgood film za recimo prikazivanje svakog 1. siječnja u popodnevnom terminu, onako sve znaš napamet a smiješak ti dva sata ne silazi s usana.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 20/05/2012 : 17:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
@ Mairosu

Što se tiče Sutherlanda nenavedenog na špici Phone Bootha, u vrijeme premijere filma 2002. njegov glas vjerojatno nije bio opće poznat, ali zahvaljujući 8 sezona 24 u međuvremenu vjerujem da ga danas većina razlikuje. Tako da mislim da ipak nisam napravio neku štetu navođenjem njegovog imena.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 20/05/2012 : 18:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

teško je reči tko je naj ovo nja ono........ali Ford je među njavećima, njegove zasluge su velike!

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/05/2012 : 15:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 00:24 na HTV 1, Rumba, r. Dominique Abel, Fiona Gordon, Bruno Romy, Francuska / Belgija, 2008.

Belgijska crnohumorna komedija "Rumba" redateljskog, scenarističkog i glumačkog trojca Dominique Abel, Fiona Gordon i Bruno Romy na 6. je Zagreb Film Festivalu 2008. godine ne sasvim zasluženo nagrađena Zlatnim kolicima. I ovo ostvarenje autora filma "Ledenjak", pobjedničkog naslova 3. ZFF-a, imponira emotivnošću te inventivnim, duhovitim i životnim detaljima, no u cjelini ostavlja dojam skromnim sredstvima realizirane, nerazrađene, nezaokružene i nerijetko odveć infantilne vježbe na zadanu temu o životu i ljubavi.

Dominantan nadrealistički prosede, vrlo efektan u sekvencama plesa sjena na zidu i plesanja rumbe na površini mora, nadograđujući busterkeatonovskom burleskom, poetikom animiranog filma i gegovima posuđenima iz TV serijala o Misteru Beanu, autorski trio stvara neujednačenu cjelinu koja se doima poput zbroja ne uvijek osmišljenih i dramaturški opravdanih gegova i situacija improviziranih u hodu, tijekom samog snimanja. Pritom su razvidne i nedosljednosti u karakterizaciji protagonista Fione i Doma, pučkoškolskih učitelja plesa i tjelesnog odgoja koji se, da bi izbjegli samoubojicu, u prometnoj nesreći pretvore u tjelesno odnosno mentalno hendikepirane individue.

Isprva postulirana kao racionalnija polovica para, Fiona odjednom, nakon što joj amputiraju nogu, doživljava neobjašnjivu jednokratnu transformaciju u iracionalnu osobu koja će, kad joj plamen zahvati drvenu nožnu protezu, bez pretjeranog uzbuđivanja dopustiti da joj pred očima izgori čitava kuća. Temeljni problem djela i leži u tome da njegove najbitnije sastavnice, dramaturška koherentnost, psihološke i karakterne osobine likova te često i elementarna logika, bivaju žrtvovane na račun manje ili više uspjelog gega i dosjetke. A ti gegovi i dosjetke su dovoljno zabavni da široj publici navedeni nedostaci neće osobito smetati.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/05/2012 : 16:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Noćas u 01:10 na RTL-u, Ubrzanje (Crank), r. Mark Neveldine i Brian Taylor, SAD, 2006.

Prikladno naslovljena nazivom jeftine vrste sintetičke droge, naglašeno pomaknuto stilizirana, iznimno dinamična i vrlo bizarna akcijska triler drama s karizmatičnim Jasonom Stathamom ("Transporter", "Plaćenici") u glavnoj ulozi, svojevrsna je pomaknuta parafraza klasičnog filma "D.O.A. – Mrtav pri dolasku" Rudolpha Matéa iz 1950. godine. Komad čistokrvnog akcijskog "trasha" koji učestalo prelazi granice logike, morala i političke korektnosti priča je o plaćenom ubojici Chevu Cheliosu (Statham), grubom i ciničnom momku kojem je u krvotok ubrizgan smrtonosni otrov čije se djelovanje usporava stalnim adrenalinskim šokovima. A Chev ima vrlo malo vremena da pronađe svoje „ubojice“ koji se kriju u gangsterskom miljeu koji mu je jako dobro poznat. Film je dvije godine kasnije dobio kakvoćom inferiorniji ali podjednako otkačen i trash nastavak.

Edited by - Johnny Difool on 22/05/2012 16:13:55
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/05/2012 : 18:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Crank je meni djubre - djubre, djubre,djubre, koje pozira kao highbrow akcioni, ali nije cak ni to, nije cak ni trash - samo je, djubre...a razlika postoji.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/05/2012 : 08:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni odgovara jednoj od definicija trasha, odnosno toliko je loš da postaje zabavan (ne i dobar). Odnosno, ono što gledam me istovremeno iritira i povremeno nasmijava, pa se može podnijeti. Pogledao sam ga tri puta: prvi, zadnji i nikad više!

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 23/05/2012 : 22:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Crank je stvarno los, ali nakon sto sam ga pogledao, nisam imao osjecaj da sam izgubo sat i pol.
Toliko je besmislen da sam sa zanimanjem gledao koja ce slijedeca glupost biti prikazana.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/05/2012 : 22:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
E baš to, besmisleno da postaje zanimljivo, a meni i zabavno. Recimo seks nasred ulice i nekoliko sličnih nebuloza.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/05/2012 : 16:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Kasnim, kasnim...

Upravo ide na RTL-u, Istinite laži (True Lies), r. James Cameron, SAD, 1994.

Odvažnom Harryju Taskeru (Arnold Schwarzenegger) uistinu nije lako voditi dvostruki život. Dok njegova supruga Helen (Jamie Lee Curtis) i kći Dana (Eliza Dushku) vjeruju da je on mlitavi prodavač kompjutera, Harry je vrhunski vladin agent sposoban za obavljanje i najtežih zadataka, u čemu mu uvijek pomaže odani Albert Gibson (Tom Arnold). Upravo tijekom obavljanja jednog takvog zadatka, u Švicarskoj upoznaje privlačnu Juno Skinner (Tia Carrere), trgovkinju skupocjenim antikvitetima. No Harry ne zna da njoj to nije jedino zanimanje. Uz podmuklog Salima Abu Aziza (Art Malik), Juno je vođa skupine arapskih terorista koji planiraju napad na Miami. Istovremeno, Harry zauzet poslom ne primjećuje da se sve više otuđuje od Helen. Ona je, pak, slučajno upoznala prijetvornog Simona (Bill Paxton), trgovca automobilima koji ju je, neuvjerljivo se predstavljajući kao tajni agent, pokušao odvesti u krevet. Kad očajni Harry to dozna, uz Albertovu će pomoć na spašavanju svog braka angažirati čitavu tajnu službu. Uspijeva inscenirati Heleninu otmicu i tajno ispitivanje, poslije čega ju, skrivajući se iza lažnog identiteta, šalje u obavljanje «tajnog» zadatka u jednu hotelsku sobu. Ne želeći prevariti svog muža, Helen neznancu izvede strip-tease, nakon čega ga udari i pokuša pobjeći. A kad u sobu upadnu teroristi, iznenađena shvaća da je pred njom bio Harry, ali i da se iz ruku nemilosrdnih terorista zacijelo neće uspjeti spasiti...

Nakon dvaju izuzetno popularnih nastavaka Terminatora, akcijska komedija Istinite laži treći je zajednički projekt mišićavog Austrijanca Arnolda Schwarzeneggera (Conan, Policajac iz dječjeg vrtića, Blizanci, Junior, Potpuno prisjećanje, Terminator 3,...) i majstora visokoproračunskog akcijskog SF-a i jednog od najmoćnijih ljudi Hollywooda Jamesa Camerona (Aliens, Bezdan, Avatar). Tri godine prije Cameronove oskarovske žetve filmom Titanic, on i Štajerac Arnie, nekadašnji Mister Univerzum, snage su udružili na preradi velikog francuskog hita La totale! redatelja Claudea Zidija (Mangupi polažu maturu, Luđaci sa stadiona, Asterix i Obelix protiv Cezara). Rezultat je izvrsna bondovska parodija, izuzetno dinamično i zabavno djelo čija komika u pravilu izvire iz apsurdnih i politički nekorektnih situacija.

Iste godine u kojoj je nakon dugotrajne potrage odijelo Jamesa Bonda odjenuo Irac Pierce Brosnan, daroviti James Cameron svijetu je ponudio svoje viđenje Bonda za 21. stoljeće. Iako nije riječ o markantnom lomitelju ženskih srdaca koji između dviju vratolomnih pustolovina hladnokrvno ispija suhi nepromiješani martini, rezultat nije ništa slabiji. Štoviše, umnogome je čak i superiorniji. Tajni agent budućnosti požrtvovni je obiteljski čovjek koji teško usklađuje privatni život sa zahtjevnim poslovnim obvezama, a za spas obitelji spreman je žrtvovati sve drugo. Njegove (odnosno njihove) pustolovine Cameron uprizoruje izuzetno vješto i dinamično, s istančanim osjećajem za ritam i efektno humorno poentiranje. Uz naglašavanje apsurdnih i pomaknutih situacija, pritom se ponajviše oslanja na energične autoironične nastupe raspoloženih Arnolda Schwarzeneggera (kojem je ovo zasigurno najbolja uloga čitave karijere) i Jamie Lee Curtis, vrlo uvjerljivih u ulogama supružnika. Naglašenim humornim odmakom redatelj ne dopušta da i u jednom trenutku zbivanja na ekranu shvatimo ozbiljno, od vatrenog okršaja u hotelskom nužniku, do romantičnog klimaksa s eksplozijom atomske bombe u pozadini. Premda bi se Cameronu ozbiljne prigovore moglo uputiti zbog rasizma i političke nekorektnosti (karikaturalnim prikazom fanatičnih arapskih terorista film se zacijelo svidio i američkim desničarima), stalan ironijski odmak i parodičan ton cjeline takve zamjerke dobrano relativizira.

Vrhunski specijalni efekti, raspoloženi autoironični glumački nastupi, slikoviti pomaknuti karakteri i akcija nalik onoj u animiranim filmovima, razlogom su što je film osvojio i brojne nagrade. Osim oskarovske nominacije za najbolje specijalne efekte 1995. godine, američka Akademija za SF, fantasy i horor filmove iste je godine Cameronu, glumici Jamie Lee Curtis i majstoru specijalnih efekata Johnu Brunu dodijelila nagrade Saturn. Dok je Jamie Lee Curtis osvojila i Zlatni globus za najbolju žensku ulogu, meštri specijalnih efekata bili su nominirani i za britansku filmsku nagradu BAFTA. Film je osvojio i 5 nominacija za nekonvencionalne nagrade glazbene postaje MTV.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/05/2012 : 16:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 20:00 na RTL-u, Arthur i Maltazardova osveta (Arthur et la vengeance de Maltazard), r. Luc Besson, Francuska, 2009.

Inferioran nastavak hita «Arthur u zemlji Minimoya» glasovitog i nekad cijenjenog Luca Bessona («Podzemlje», «Nikita», «Leon», «Ivana Orleanska»), kombinacijom igranog i animiranog filma realizirana adaptacija serijala redateljevih fantasy-romana, drugo je poglavlje iz zasad trodjelne filmske priče o dječaku Arthuru (Freddie Highmore) i njegovim prijateljima iz djedova vrta. Kad mu pred mitsku desetu noć listopada pauk donese na zrnu riže ispisan poziv «Upomoć!», Arthur (glas Vena Parašilovca) zaključi da ga Minimoyi i odvažna princeza Selenia (glas Marije Škaričić) hitno trebaju. No riječ je o spletki zlog Maltazarda (glas Siniše Popovića), nekadašnjeg despotskog vladara podzemnog svijeta koji dječaku snuje osvetu.

Pretjerano infantilnoj i razmjerno tromoj cjelini nedostaje konkretnijih a često i bilo kakvih zbivanja, 3-D animacija kakvoćom vidno zaostaje za današnjim Disney / Pixarovim i Dreamworksovim crtićima, a hrvatska je nasinkronizacija tek korektna i ne osobito duhovita. Ipak, riječ je o slikovitom i koloristički bogatom djelu nastalom pod utjecajem legendi o kralju Arturu, japanskih anima, kultne trilogije «Gospodar prstenova» i starog hita «Draga, smanjio sam djecu». «Arthur i Maltazardova osveta» je ostvarenje s donekle atraktivnim specijalnim efektima usmjereno prvenstveno na najmlađe gledatelje, kojima je namijenjena i zgodna ekološka poruka o nužnosti suživota ljudi, biljaka i životinja.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 26/05/2012 : 16:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Večeras u 21:50 na RTL-u, Obiteljske veze (The In-Laws), r. Andrew Fleming, SAD / Njemačka, 2003.

Dok uz pomoć mlade kolegice Angele (Robin Tunney) u Pragu obavlja još jedan opasan zadatak, iskusni CIA-in agent Steve Tobias (Michael Douglas) razmišlja o skoroj ženidbi svog sina Marka (Ryan Reynolds). Mark se ovog vikenda ženi atraktivnom Melissom (Lindsay Sloane), kćerkom smirenog, pedantnog i konzervativnog pedijatra Jerryja Peysera (Albert Brooks). No kad dobije zadatak ući u trag ekscentričnom Jean-Pierreu Thibodouxu (David Suchet), velikom međunarodnom trgovcu oružjem, Steve će Jerryja neplanirano uvući u niz vratolomnih zgoda. Naime, bizarni Thibodoux želi od Rusa kupiti staru nuklearnu podmornicu trenutno usidrenu na jezeru Michigan, a Steve ga u tome mora spriječiti. No sredovječni agent ni ne sluti da će pripreme za vjenčanje poći u neželjenom smjeru te da će u čitavu akciju biti uvučena i njegova temperamentna bivša supruga Judy (Candice Bergen)...

Raspoložen autoironičan nastup Michaela Douglasa («Igra»), ujednačen ritam cjeline i razmjerno duhovito ismijavanje općih mjesta špijunskih filmova i serijala o Jamesu Bondu, vrline su dosta solidne akcijske komedije Andrewa Fleminga («Ljubav u troje»), prepravka hvaljenog i ipak znatno uspjelijeg hita Arthura Hillera iz 1979. godine. Michael Douglas se odlično zabavlja glumeći svojevrsnog ostarjelog Bonda.

Go to Top of Page
Page: of 99 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000