forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 EX YU TIPOVANJE - NOVE NAGRADE, poslednja strana
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 144

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31452 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 21/05/2012 : 12:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
1. sawitch i dalje komesar
2. 3 ili 4 je praktički svejedno, onaj tko ozbiljno tipuje neće propustiti 3 puta, ali kad već treba izabrati onda bolje 4, i svakako napomenuti prije kada su tjedni sa dva kola na repertoaru, ili staviti taj ponedjeljak parove odmah za oba kola, mislim da bi to bila bolja opcija
3. Isti princip.

Meni kao novom natjecanje je bilo skroz ok, pa ne bi mijenjao ništa!
Naravno da sam prezadovoljan rezultatom!

Za distribuciju nagrada nema problema, javi kada se može podići!

Čestitke svima, kao što komesar kaže na izguranom tipovanju. Čestitke prvacima i svima!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7336 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 21/05/2012 : 12:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
1. Zelite li i dalje mene za komesara takmicenja?
Pa naravno, odustajem od takmičenja ako ne ostaneš komesar. Pa ti si me i nagovorio ovakvim sustavom takmičenja, iako baš i ne volim ovakve vrste igre. Ali oaj oblik natjecanja je odličan.

2. Zelite li da prag iskljucivanja pomerimo sa tri na cetiri netipovanja?
Ja bi čak pomjerio na pet netipovanja. Jer se sve razvodni kad natjecatelji izgube pravo.

3. Zelite li da takmicenje bude i dalje po istom principu ili da nesto menjamo? (Ja tu nista ne bih dirao, ali dobre amandmane svakako cemo razmotriti)
Ništa ne dirati.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 21/05/2012 : 12:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Da. Mislim da sam ja poslednji upao (da popunim broj, sto se kaze). Odlicno sam prosao s obzirom na to da sam od domaceg fudbala ove sezone odgledao 2 derbija u kupu i 1 i po u prvenstvu

To je odlicna ideja. Ja sam recimo propustio prvo kolo prolecnog dela jer nisam uopste znao da pocinje domace prvenstvo.

3. Zelite li da takmicenje bude i dalje po istom principu ili da nesto menjamo? (Ja tu nista ne bih dirao, ali dobre amandmane svakako cemo razmotriti)
Princip je skroz zanimljiv. Ne vidim sta bi se jos moglo dodati cime bi se unapredio.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 21/05/2012 12:47:07
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/05/2012 : 13:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
hvala svima na čestitkama

quote:
Originally posted by sawitch
Do sledece nedelje treba utvrditi jos neke stvari jer bi tada trebalo vec napraviti kostur za iducu sezonu, a to su:

Da
Da
Ako neko ne tipuje, da se protivniku računa tačan broj broj pogodaka

Sto se nagrada tice, one idu:

Jerry Krause - Svebor i Plamena
Imrahil - Ratman 1-4
Imrahil - Betmen - Strasan vic
Beren - Mohikanac
Tex2 - Grejstorm 1 i 2

Tex2 se obavezao da nagrade distribuira jos na pocetku, pa racunam na njega... Imrahil je osvojio 2 nagrade, i ja bih predlozio da jednu, njemu malo drazu prepusti nekom takmicaru koga on odabere, ali po odredjenom kriterijumu.. Cisto da uveselimo jos nekoga...

Betmena već imam (za razliku od ratman-a, pa sam ionako mislio da tu nagradu prepustim možda je fer da je dobije drugi najbolji strelac

Zelim da se zahvalim Imrahilu na ogromnoj pomoci.. Za razliku od lenjog Kandraksa (proslogodisnji zamenik komesara) obavljao je duznost za desetku..

hvala

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 21/05/2012 : 13:13:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Cestitam svima ne pobedi, svaka cast!!
Sto se meni tice ja sam prezadovaljan, jer kako sam krenuo mislio sam da cu ispasti, a ja udjoh i u Jadransku ligu
Komesara ne bih menjao, a sto se tice pravila neka prodlozi neko pametniji od mene

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40574 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/05/2012 : 13:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Imrahile, svaka cast za prepustanje nagrade Morrisonu... On je drugi najbolji strelac.. Za jedan gol je iza tebe i vodio je do poslednjeg kola :)

Sto se tice onog racunanja tacnog broja pogodaka, to smo svakako ustanovili za sledecu sezonu...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 21/05/2012 : 13:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

DA
NE - i ova tri su previse, tko se ne misli potruditi da bude redovan ne mora ni da pocinje sa tipovanjem...pojedinci su znali unaprijed po nekoliko kola tipovati kad idu na odmor pa tako ako neko nije siguran da li ce stici nekad tipovati neka posalje komesaru PM sa tipoanjem ranije

Mislim da nema potrebe nista mijenjati samo mi zao sto Tex nece sljedece godine ucestvovati u tipovanjima protiv tebe
Kakvi su to mecevi bili i kakve su izjave padale

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11632 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/05/2012 : 13:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Da dam i ja ucestvujem u anketi...

Da.

Slazem se.

Bez korekcija..ovako je ok.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/05/2012 : 13:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Sad će neko reći da lobiram za sebe
Hoćete da uvedemo superkup? ili da ga nazovemo lepše Community Shield?
da to bude neki uvod u narednu sezonu?
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 21/05/2012 : 13:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Da
Da
Ne bih nista mjenjao, mozda bi samo kao sto Imrahil rece trebali uvesti i "Super Kup"...

Zelim da se zahvalim Imrahilu na ogromnoj pomoci.. Za razliku od lenjog Kandraksa (proslogodisnji zamenik komesara) obavljao je duznost za desetku..
Ovdje se slazem sa tobom, Imrahil je odradio vrhunski posao i ja ga ne bi mjenjao... A u svoju odbranu mogu reci da me nije ljenost sprijecila da vise ucestvujem u organizaciji vec bolest...

Na kraju cestitke Imrahilu, Texu2, Berenu i Jerry Krausu na osvojenim titulama, a i ostalim ucesnicima na fer i postenoj borbi...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25688 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/05/2012 : 14:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

DA
NE!
Da, ako neko bude udaljen iz takmicenja, da se ne brisu njegovi rezultati, vec da svi mecevi protiv njega budu registrovani sa 3:0.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40574 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/05/2012 : 14:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
@Kandraks
Znam, salim se..

@Imrahil
Sto se Superkupa tice, zasto da ne.. Hocete isto kao i baraz i to da bude 1. kolo Premiershipa koje najranije pocinje.. Ili kada se igra i njihov Comunity Shield?

@Manhunter
3:0 ili brisanje rezultata, isti djavo...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/05/2012 : 14:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
neka bude kad je Comunity Shield, a ako bude manjak mečeva, pomerimo za prvo kolo premiershipa.
jedan meč naravno
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40574 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/05/2012 : 14:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nema frke.. Smatrajte da je uvrsteno u protokol... :) Samo da mi je znati koji ce vam to.. :)

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/05/2012 : 15:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Da bude tipovanje zanimljivije
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40574 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/05/2012 : 15:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Markos najavio da ce nagrade biti moguce preuzeti u striparnici Asteroid posle Mafesta.. I da ce biti nagrada i za iducu sezonu... Pitao sam opet i Colta, pa cekam odgovor.. Obraticemo se i Slobi.. Ako mislite da bi jos nekog trebalo kontaktirati, javite...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/05/2012 : 15:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
A gde ja da preuzmem?
Pošto mi je Asteroid malo daleko
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40574 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/05/2012 : 15:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tomo ce organizovati nekako.. Naci cemo neku semu...

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8283 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 21/05/2012 : 15:13:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedino sawitch to odradi pedantno, tako da nitko drugi ne dolazi u obzir.

Neka ostaje kako je, tri puta je dovoljno.

Osobno bi najviše volija da se rasporedimo po domačim prvenstvima, ali za to nema dovoljno igrača.
Za sada neka ostaje kako je,možda u skorijoj budučnosti nešto više.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/05/2012 : 16:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Da.
2. Što se ovoga tiče nisam siguran šta da mislim. Što reče Tex2, za svakog ozbiljnog igrača i granica od 3 netipovanja je i više nego dovoljna, a s druge strane nekad nije fer prema ostalima izbaciti nekoga nakon 20 ili više kola (uvijek će neko biti zakinut, a neko profitirati od toga u odnosu na rezultate koje je imao sa izbačenim).
3. Ne bih ništa mijenjao.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/05/2012 : 20:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, lepo je imati nekog da prcnes s vremena na vreme, inace ne bih ni igrao ovu seosku ligu

Sa 3 smanjiti na dva ili jedno, to je minut vremena za onog ko tipuje.

Vise mi se svidja princip tipovanja u LS i LP, ali kako odluci vecina

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/05/2012 : 20:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Da, lepo je imati nekog da prcnes s vremena na vreme, inace ne bih ni igrao ovu seosku ligu

Sa 3 smanjiti na dva ili jedno, to je minut vremena za onog ko tipuje.

Vise mi se svidja princip tipovanja u LS i LP, ali kako odluci vecina

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 21/05/2012 : 20:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tomo ce organizovati nekako.. Naci cemo neku semu...

super
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40574 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 22/05/2012 : 12:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
I Colt je obecao nagrade i za sledecu sezonu.. Dakle sponzorski pul isti za sada.. Mozda se jos neko prikljuci ali otom potom.. Hvala im!

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13492 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/05/2012 : 12:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Možda je ovaj lik iz Padore zainteresovan?
Smanjio je tiraž sa 1000 na 700, pa mu možda nije problem da se odrekne nekoliko Kesidija, ovih prvih brojeva koji su išli u 1000 komada.
Go to Top of Page
Page: of 144 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.4 seconds. Snitz Forums 2000