forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Povijesno-političke teme na forumu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/05/2012 : 16:04:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Treba li dopustit određenu razinu povijesnih i političkih tema na forumu?

Results:
DA,tribalo bi sve teme dopustit [30%] 19 votes
DA,ali samo teme koje se ne ticu ex yu država [23%] 15 votes
DA,ali samo teme vezane uz neki odredeni strip [13%] 8 votes
NE,politiku treba potpuno iskljucit [30%] 19 votes
NE,cak ni za stripove [5%] 3 votes

Poll Status: Locked »» Total Votes: 64 counted »» Last Vote: 04/06/2012 20:48:20

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 14/07/2012 19:20:24

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/05/2012 : 16:06:20  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
eto na prijedlog KW-a otvaran ovaj poll u prijedlozima čisto da vidimo šta forumaši misle
mislin da su odgovori realni i da generalno obuhvačaju glavne skupine mišljenja forumaša

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/05/2012 : 16:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
da i ne
da, za one koji umeju da raspravljaju i koji nisu deo kolektiva
ne, za one koji to ne umeju i kojima je nesto ispred njih

to je najveci problem i zackoljica
ne zasluzuju svi rec
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/05/2012 : 16:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Druga opcija.
Zasad.
Čisto da vidimo kako sajt diše. Forumaši su maturirali s odličnim na topicu o homićima, vrime je za korak naprid

Ako se pokažu dobri - ukinit veto na "ex-Yu politics & history"

Trljam ruke.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/05/2012 : 16:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ban za lwooda zbog otvaranja politicke teme.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/05/2012 : 16:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ionako sam protiv otvaranja prevelikog broja topica koji nemaju veze sa stripom, tako da sam glasao za treću opciju.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 21/05/2012 16:15:20
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 21/05/2012 : 16:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
da se ne ponavljam, vec sam se ovdje izjasnio.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41965&whichpage=3

Glasao za drugu opciju, mada, nazalost, bilo koja politicka tema zavrsi prije ili kasnije sa raspravom o plitici ili ratovima koji su se odigrali na nasim prostorima, zbog toga je upitno koliko je to dobro.

S obzirom da opcija tri ukljucuje i dogadjaje na nasim prostorima, ne dolazi za mene u obzir.

Opcije 4 i 5 su iste...cini mi se. To su trenuntna pravila naseg foruma, iako tu i tamo zongliramo sa tim pravilom, sve ovisno od toga kako tece rasprava.

Opcija 1 = haos.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 21/05/2012 : 16:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
treća opcija.

kak je već netko napisao, u određenim temama nažalost još uvijek ne postoji objektivno gledanje na stvari, pogotovo na povijest južnih slavena te dolazi do preispitivanja "gdje ti je deda bil '41. ili ćaća '91." , krv proključa i dolazi ili do baniranja ili zaključavanja tema.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/05/2012 : 16:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
NE,politiku treba potpuno iskljucit
sto je sigurno - sigurno je,
ovo je forum o stripovima
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/05/2012 : 16:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

treća opcija.

kak je već netko napisao, u određenim temama nažalost još uvijek ne postoji objektivno gledanje na stvari, pogotovo na povijest južnih slavena te dolazi do preispitivanja "gdje ti je deda bil '41. ili ćaća '91." , krv proključa i dolazi ili do baniranja ili zaključavanja tema.

Ja sam glasao za treću, a trenutno je samo jedan glas za nju, da se nisi zeznuo?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/05/2012 : 16:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

a sad mi objasni kojeg pišu ima neka Barcelona veze sa stripovima?

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 21/05/2012 : 16:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

a sad mi objasni kojeg pišu ima neka Barcelona veze sa stripovima?

"Barcelona u svitanje"?

Edited by - selanne on 21/05/2012 16:46:10
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 21/05/2012 : 16:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

+1

Bok, kako si.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 21/05/2012 : 16:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 21/05/2012 : 16:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:

+1

+ još 1 Samo da dodam. Ja bih izbacio i sport i slične gluposti. Kome je do sporta neka o tome raspravlja negdje drugo. Često se desi da je na forumu više aktivnih tema koje nisu uopšte vezane za strip.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/05/2012 : 16:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovo nakon šta su ispali u polufinalu?

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11502 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 21/05/2012 : 17:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Protiv politike. Ima toliko foruma koji se bave tom tematikom, pa tu rabotu ne moramo mesati sa stripovima.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 21/05/2012 : 18:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Treca opcija. Ako strip ima u sebi nesto politicko, ne moze se bjezati od toga. A uz to permanentni ban svima koji temu o ratovima u Juznoj Americi okrenu na domace prilike.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 21/05/2012 : 18:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by djule

treća opcija.

Ja sam glasao za treću, a trenutno je samo jedan glas za nju, da se nisi zeznuo?

jesam!

dok sam pisao post, zaboravil sam glasat
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 21/05/2012 : 19:53:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
izbaciti i politiku i sport... i sva ostala govna koja nemaju veze sa stipovima izbaciti i barselonu i real u svitanje... i bayern minhen... zabraniti bilo kakvu raspravu na te teme... bez razmisljanja ....

sangue navajo
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/05/2012 : 20:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Druga opcija.
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 21/05/2012 : 20:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

izbaciti i politiku i sport... i sva ostala govna koja nemaju veze sa stipovima izbaciti i barselonu i real u svitanje... i bayern minhen... zabraniti bilo kakvu raspravu na te teme... bez razmisljanja ....

Druže ja se uopšte nisam šalio. Šta sport traži na strip forumu? Recimo mene ni privatno nimalo ne zanima sport. A takvih nas ima više nego što pretpostavljaš. Hmm, možda će neko reći da su to sve sami sektaši.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 21/05/2012 : 21:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Glasao pod 1.Ko ne umije da diskutuje udaljiti ga s foruma i gotovo.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 21/05/2012 : 21:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Glasao sam za treću opciju, ako to uopće ikoga zanima.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 21/05/2012 : 21:17:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sekta

quote:
Originally posted by Combatrock

Druže ja se uopšte nisam šalio. Šta sport traži na strip forumu? Recimo mene ni privatno nimalo ne zanima sport. A takvih nas ima više nego što pretpostavljaš. Hmm, možda će neko reći da su to sve sami sektaši.

najcrnje je sto se ni ja nisam salio... mene puno zanima sport ali koji ce djavo ovde... sport se vrlo lagano transformise u politiku vredjanja ciji je duzi i slicno sranje... jedino bih zadrzao ako se raspravlja o epizodi turnir u darkwoodu...

sangue navajo
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 21/05/2012 : 21:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Druga opcija.

+1
Sve se može normalno riješiti.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000