forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Povijesno-političke teme na forumu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 21/05/2012 : 21:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Predlažem da se angažira kao moderator politički analitičar Koki, papagaj sa Brijuna.

Njegove reference možete pogledati na:
http://www.youtube.com/watch?v=I3eJw2rPWds

always progressive, never conventional!

Edited by - fikus on 21/05/2012 21:27:41
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 21/05/2012 : 21:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

quote:
Originally posted by Sekta

quote:
Originally posted by Combatrock

izbaciti i politiku i sport... i sva ostala govna koja nemaju veze sa stipovima izbaciti i barselonu i real u svitanje... i bayern minhen... zabraniti bilo kakvu raspravu na te teme... bez razmisljanja ....

Druže ja se uopšte nisam šalio. Šta sport traži na strip forumu? Recimo mene ni privatno nimalo ne zanima sport. A takvih nas ima više nego što pretpostavljaš. Hmm, možda će neko reći da su to sve sami sektaši.

najcrnje je sto se ni ja nisam salio... mene puno zanima sport ali koji ce djavo ovde... sport se vrlo lagano transformise u politiku vredjanja ciji je duzi i slicno sranje... jedino bih zadrzao ako se raspravlja o epizodi turnir u darkwoodu...

Podforum sport bi trebao biti primjer kako se može kvalitetno ili malo manje kvalitetno raspravljati, podjebavati i zajebavati. Ja se ne sjećam nekih grubih riječi, a uvijek ima suprotnih mišljenja i sve ostane na nekoj kulturnoj razini.
Ja sam glasao za opciju 2. Ovaj site je prepun pametnih ljudi i uvijek mi je drago pročitati neku raspravu o nekoj globalnoj temi koja ne uključuje politiku s naših prostora.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 21/05/2012 : 21:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
znaci politika na nasim prostorima se lako transformise u totalno sranje a kad pricamo o drugima onda mozemo da zvalavimo satima... 90% stvari koje si rekao stoji... ovo je ovde balkan...

sangue navajo
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 21/05/2012 : 22:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Baš to! Ja se bojim da će se i ovaj topic zaključati najkasnije u srijedu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 21/05/2012 : 23:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
DA,tribalo bi sve teme dopustit

kao prvo,nema šanse za ovo,markos to neće dat...pod broj dva,ako kojim čudom i dopusti,onog koji zasere,zauvik izbacit...dakle,ja sam za prvu opciju...pod uvjetom,kao što rekoh,onaj koji zasere,trajni ban...napokon bi se forum očistio od raznih "pacifista" i "mirotvoraca" i od vukova u janjećoj koži...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 21/05/2012 : 23:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ne

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/05/2012 : 01:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

DA,tribalo bi sve teme dopustit

kao prvo,nema šanse za ovo,markos to neće dat...pod broj dva,ako kojim čudom i dopusti,onog koji zasere,zauvik izbacit...dakle,ja sam za prvu opciju...pod uvjetom,kao što rekoh,onaj koji zasere,trajni ban...napokon bi se forum očistio od raznih "pacifista" i "mirotvoraca" i od vukova u janjećoj koži...

moš mislit.
takve šta bi "trajno izbacia" bi se vjerovatno vratili pod drugim nickovima

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30963 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 22/05/2012 : 08:52:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Protiv politike!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 22/05/2012 : 09:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Protiv politike!

+1
Politika.....sranje!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 22/05/2012 : 11:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 22/05/2012 : 12:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Opcija 1.
Nije da mi se piše o politici niti me interesira, al me nervira sama činjenica da o nečemu nesmin pisat.Tim prije šta se to ovde privorilo u paradoks da su na stripovi.com neki stripovi nepoćudni za komentiranje isto kao i neki plakati za hrvatske strp festivale.
Za one koji nemaju miru, ka i za one koji vole kurit atmosferu postoje moderatori.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/05/2012 : 12:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Opcija 1.
Nije da mi se piše o politici niti me interesira, al me nervira sama činjenica da o nečemu nesmin pisat.Tim prije šta se to ovde privorilo u paradoks da su na stripovi.com neki stripovi nepoćudni za komentiranje isto kao i neki plakati za hrvatske strp festivale.
Za one koji nemaju miru, ka i za one koji vole kurit atmosferu postoje moderatori.

+ 1
A to što ja osobno želin izbjeći teme tipa "Domovinski rat" je moja stvar. Drugima ne bi brania da komentiraju. Što kaže globinjo - tu brzo padaju maske

Trljam ruke.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/05/2012 : 12:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Počeo sam tipkat neki poduži post, al sam odustao.
Glasao za opciju 1, sve dopustit, ali istovremeno postrožit kazne x3,pa da vidimo..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/05/2012 : 12:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

+ 1
A to što ja osobno želin izbjeći teme tipa "Domovinski rat" je moja stvar. Drugima ne bi brania da komentiraju. Što kaže globinjo - tu brzo padaju maske

Khm,khm,zar ovo kod druga Zlotvora nije politicki avatar?

Edited by - wele on 22/05/2012 12:48:17
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/05/2012 : 12:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Legende žive vječno

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/05/2012 : 12:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Legende žive vječno

Definitivno jeste
Dje li sam samo zaturio onu sliku Di Cania sa podignutom rukom
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/05/2012 : 12:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Što ti ne navijaš za Romu?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/05/2012 : 13:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što ti ne navijaš za Romu?

Navijam
On je igrao i za WH
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/05/2012 : 13:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Navijam
On je igrao i za WH

Znan, samo se ne sićan da je tamo salutira. Možda san u krivu...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 22/05/2012 : 13:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Navijam
On je igrao i za WH

Znan, samo se ne sićan da je tamo salutira. Možda san u krivu...

Naravno da nije.
Nije ni Socrates pametovao po Italiji
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/05/2012 : 14:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Druga opcija, mada bojim se da bi nastao opšti haos.
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 22/05/2012 : 14:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Uvesti poseban podforum, na primer politika i tu prebacivati sve rasprave i svadje. Moderatori tu nebi imali nikakav uticaj, a svako pronosenje rasprave na druge teme ban od godinu dana ili za vjek i vekova!

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/05/2012 : 14:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Prije bih rekao da bi prva opcija dovela do kaosa. Druga se već djelomično tolerira. Npr. onaj topic o građanskom ratu u svaštari koji se odnosi na povijesnu temu, ima već puno stranica i nije bilo problema, tj. skretanja na neke druge osjetljivije teme. Ima još pozitivnih primjera, kad smo u onom topicu o PSDZ-u komentirali Alamo i američko-meksički rat, također je sve prošlo u redu, nije se našao neki provokator koji bi tu raspravu upropastio.

Edited by - dsormaz1 on 22/05/2012 14:59:08
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/05/2012 : 15:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Prije bih rekao da bi prva opcija dovela do kaosa. Druga se već djelomično tolerira. Npr. onaj topic o građanskom ratu u svaštari koji se odnosi na povijesnu temu, ima već puno stranica i nije bilo problema, tj. skretanja na neke druge osjetljivije teme. Ima još pozitivnih primjera, kad smo u onom topicu o PSDZ-u komentirali Alamo i američko-meksički rat, također je sve prošlo u redu, nije se našao neki provokator koji bi tu raspravu upropastio.

pa to i kažen,može se svaka rasprava upropastit ako modovi to dopuste.
ne znan zašto bi uopče bia problem s povijesnim temama.
pogotovo onima šta nemaju veze s ovdašnjim državama.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/05/2012 : 18:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
opcija 4
+pdf sport pod kljuc...recite sta hocete ali vise je negativne energije tamo u poslednjih godinu dana nego od spominjanja skakljivih Ex Yu tema unazad tri godine.
Koliko je samo ljudi banovano zbog kavge tamo...I koliko se puta negativni odnos dvojice navijaca suprotnih strana pokazao i van tog pdf?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000