Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/05/2012 : 18:42:04
|
ja namjerno izbjegajen sport jer znan da ču se kad tad zakačit s nekim. za politiku me nije briga,mogu pričat o svemu i svačemu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 22/05/2012 : 19:15:43
|
Ma ne treba zabranjivati sportske rasprave. Ni ja tamo više ne komentiram jer se ne želim svađati. Ali opet, bilo bi bezveze sportske teme zabranjivati. |
Edited by - dsormaz1 on 22/05/2012 19:16:36 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/05/2012 : 19:21:58
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Ma ne treba zabranjivati sportske rasprave. Ni ja tamo više ne komentiram jer se ne želim svađati. Ali opet, bilo bi bezveze sportske teme zabranjivati.
pa nisan ni mislia da se zabrane . nego samo kažen da su navijači klubova "nabrijaniji " nego forumski političari šta je uostalom i normalno |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 22/05/2012 : 19:46:39
|
Ma ne treba zabranjivati sportske rasprave. Ni ja tamo više ne komentiram jer se ne želim svađati. Ali opet, bilo bi bezveze sportske teme zabranjivati.
razumem da bi bilo sa bilo koje tacke gledista totalno necool i bezveze za mnoge clanove foruma, verovatno bi se i samo svima rekli i pa-pa odoh ja odavde. Ali ovo je forum o stripovima. Ako bi na zakljucavanje pdf sporta bila takva reakcija, sta onda traze ti ljudi ovde?
Ja istina sport i ne pratim, ali mislim da govorim realno |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 22/05/2012 : 20:05:55
|
quote: Originally posted by lwood
pa nisan ni mislia da se zabrane . nego samo kažen da su navijači klubova "nabrijaniji " nego forumski političari šta je uostalom i normalno
Nisam na tebe mislio, ti se ni nisi izjasnio za zabranu sporta. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 22/05/2012 : 20:07:03
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
razumem da bi bilo sa bilo koje tacke gledista totalno necool i bezveze za mnoge clanove foruma, verovatno bi se i samo svima rekli i pa-pa odoh ja odavde. Ali ovo je forum o stripovima. Ako bi na zakljucavanje pdf sporta bila takva reakcija, sta onda traze ti ljudi ovde?
Ja istina sport i ne pratim, ali mislim da govorim realno
a zakaj misliš da ne postoje ljudi koji obožavaju i sport i stripove...a i politiku? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 22/05/2012 : 21:19:34
|
zabranit sve osim stripova. za ostalo omogucit forumasima da se nadju jednom mjesecno u kafani uz pivu pa neka raspravljaju o cemu oce. uvest clanarinu za pristup forumu i od toga napraviti druzenje u kafani:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 23/05/2012 : 01:20:12
|
quote: Originally posted by dosada
a zakaj misliš da ne postoje ljudi koji obožavaju i sport i stripove...a i politiku?
...i seks i video-igrice i crtane filmove i spanske serije i ozbiljnu muziku i nauku i pisanje poezije i papagaje i ples na kisi... Ko je rekao da ne postoje?
Ma...od sada pa na dalje cutim na ovu temu, rekao sam sta mislim pa neka prevrce ko kako hoce.
(ko ce prvi reci "bilo bi ti i bolje..."?) |
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 23/05/2012 : 02:11:20
|
quote: Originally posted by mamlaz
zabranit sve osim stripova. za ostalo omogucit forumasima da se nadju jednom mjesecno u kafani uz pivu pa neka raspravljaju o cemu oce. uvest clanarinu za pristup forumu i od toga napraviti druzenje u kafani:)
a vjerovatno bi ti skuplja tu famoznu članarinu a? |
|
|
kreso_stanic
Senior Member
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
Lorda
Average Member
Croatia
655 Posts
Member since 07/11/2002 |
Posted - 23/05/2012 : 09:19:37
|
Po meni trebaju biti zabranjeni svi isključivo politički topici po forumu (pogotovo u svaštari) ali bi bilo glupo da se ne mogu komentirati stripovi koji sadrže političke elemente u sebi (ali dok ti komentari ne prelaze granicu koju odrede moderatori), sport neka ostane, ljudi to vole, uključujuć i mene, i većina tih tema je normalna dok se ne dođe do nogometa, tamo samo nek moderatori malo više uključe pažnju i sve će biti ok...
I ja sam ovdje dugo i dobro se sjećam "dobrih starih vremena" i kako je nastajao totalni kaos, prijetnje, vrijeđanja, masovna izbacivanja... Nekad čovjeka stvarno može zaprepastiti količina gluposti i mržnje koju netko može prosuti po tipkovnici.
Kad bi ljudi mogli staloženo razgovarati o tome ne bi bilo problema no znamo svi da je dovoljan jedan pojedinac i da u par postova nastane opće vrijeđanje i pičakaranje... Čak smatram da je većina ljudi ovdje normalna i da bi se čak i o drugom svjetskom ratu moglo razgovarati civilizirano dok moderatori drže sve pod kontrolom ali se ipak ne isplati riskirati... (a i žao bi mi bilo jadnih moderatora :))
Znam da ljudi ne vole da je na forumu dosadno i da forum živne čim nastane neki eksces ali ipak (bar ja tako mislim) tu dolazim da se opustim od posla i privatnih stvari, strip forum bi trebao biti nešto ugodno, a ne da se živciram i svađam sa nepoznatim ljudima...
eto... |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Posted - 23/05/2012 : 11:02:08
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by mamlaz
zabranit sve osim stripova. za ostalo omogucit forumasima da se nadju jednom mjesecno u kafani uz pivu pa neka raspravljaju o cemu oce. uvest clanarinu za pristup forumu i od toga napraviti druzenje u kafani:)
a vjerovatno bi ti skuplja tu famoznu članarinu a?
hehe clanarina se placa na licu mjesta u kaficu:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 23/05/2012 : 11:12:26
|
a zakaj misliš da ne postoje ljudi koji obožavaju i sport i stripove...a i politiku?
...i seks i video-igrice i crtane filmove i spanske serije i ozbiljnu muziku i nauku i pisanje poezije i papagaje i ples na kisi...
Sport prate (skoro) svi,ove tvoje gluposti prate dva forumasa od njih hiljadu.
Dopustiti sve teme,da se svadjamo kao ljudi.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/05/2012 : 11:27:18
|
Ako ćemo zabranit politiku, onda treba ugasit i sport jer kad se pogleda kolko ljudi leti odavde zbog politike, a kolko zbog sportskih prepucavanja sve je jasno. Osim toga, ima stotine foruma za sport tako da mi nije jasno zašo neki ovdje dolaze samo zbog sporta. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 23/05/2012 : 12:32:00
|
quote: Originally posted by Lorda
Po meni trebaju biti zabranjeni svi isključivo politički topici po forumu (pogotovo u svaštari) ali bi bilo glupo da se ne mogu komentirati stripovi koji sadrže političke elemente u sebi (ali dok ti komentari ne prelaze granicu koju odrede moderatori), sport neka ostane, ljudi to vole, uključujuć i mene, i većina tih tema je normalna dok se ne dođe do nogometa, tamo samo nek moderatori malo više uključe pažnju i sve će biti ok...
Upravo tako. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/05/2012 : 12:47:33
|
Ako niste primetili, politika se u odredjenoj meri tolerise. Bilo je topica o WWII, kolonijalizmu, americkom gradjanskom ratu, ponekad se pojavi topic kao onaj o homoseksualcima, gde se opet odredjene teme tolerisu...
Ono sto je sigurno, yebena politika sa prostora Balkana se neäe tolerisati. Mislim da nema svrhe objasnjavati zasto.
Ili, da idemo kao sto je globinjo rekao: otvorimo jedan topic pod naslovom "Ratovi u bivsoj Jugoslaviji 1900-200", pa da vidimo. Onaj ko napravi glupost i uvredi nekog- godinu dana Golog Otoka. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 23/05/2012 : 12:54:06
|
quote: Originally posted by manhunter
Ako niste primetili, politika se u odredjenoj meri tolerise. Bilo je topica o WWII, kolonijalizmu, americkom gradjanskom ratu, ponekad se pojavi topic kao onaj o homoseksualcima, gde se opet odredjene teme tolerisu...
Ono sto je sigurno, yebena politika sa prostora Balkana se neäe tolerisati. Mislim da nema svrhe objasnjavati zasto.
Ili, da idemo kao sto je globinjo rekao: otvorimo jedan topic pod naslovom "Ratovi u bivsoj Jugoslaviji 1900-200", pa da vidimo. Onaj ko napravi glupost i uvredi nekog- godinu dana Golog Otoka.
Ovo bih preimenovao u "Propaganda u Jugoslaviji i uticaj mas medija na plemenskog idiota" A pricu o sadasnjim plemenskim drzavama i njihovim ustrojstvima? |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 23/05/2012 : 12:59:59
|
quote: Originally posted by wele
...i seks i video-igrice i crtane filmove i spanske serije i ozbiljnu muziku i nauku i pisanje poezije i papagaje i ples na kisi...
Sport prate (skoro) svi,ove tvoje gluposti prate dva forumasa od njih hiljadu.
Dopustiti sve teme,da se svadjamo kao ljudi.
seks je tebi glupost?
ovo ostalo sam se nadovezivao na dosadino (ruku na srce) glupo pitanje, sto bi se u prevodu reklo "neka voli ko sta hoce, zna se da je ime ovog sajta stripovi.com a ne svastara.com" Nacitani ste ljudi, znacenje pojedinih postova mozete prokljuviti i sami, a ne prevrtati ko klincarija
|
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/05/2012 : 13:17:19
|
quote: [Ovo bih preimenovao u "Propaganda u Jugoslaviji i uticaj mas medija na plemenskog idiota" A pricu o sadasnjim plemenskim drzavama i njihovim ustrojstvima?
Moze i "1912- 2012. hronologija nezavrsene gluposti iliti kako smo sistematski unistavani od idiota i to samo zato sto smo to i zasluzili"? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 23/05/2012 13:21:01 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 23/05/2012 : 13:35:15
|
quote: Originally posted by manhunter Moze i "1912- 2012. hronologija nezavrsene gluposti iliti kako smo sistematski unistavani od idiota i to samo zato sto smo to i zasluzili"?
Ne, vec zato sto su idioti to zasluzili Sebe ne smatram istim. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro