forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Povijesno-političke teme na forumu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/05/2012 : 15:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

mislim da bi puno manji broj ljudi letio sa podforuma sport kada bi dopustili politiku:)

bila bi to ozbiljna konkurencija

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/05/2012 : 15:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ako niste primetili, politika se u odredjenoj meri tolerise. Bilo je topica o WWII, kolonijalizmu, americkom gradjanskom ratu, ponekad se pojavi topic kao onaj o homoseksualcima, gde se opet odredjene teme tolerisu...

Ono sto je sigurno, yebena politika sa prostora Balkana se neäe tolerisati. Mislim da nema svrhe objasnjavati zasto.

Ili, da idemo kao sto je globinjo rekao: otvorimo jedan topic pod naslovom "Ratovi u bivsoj Jugoslaviji 1900-200", pa da vidimo. Onaj ko napravi glupost i uvredi nekog- godinu dana Golog Otoka.

nije ni potrebno ič tako daleko,iako znam da bi vas večina drhtala od uzbuđenja da se može pisat o balkanu.iskreno za to mi je svejebno.
glupa mi je šema da se ne mogu otvarat čisto povijesne teme koje se ne tiču krasnih naroda i narodnosti ,jedino zato šta moderatore ne zanimaju pa in se ne daju nadgledat.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

radio clash
New Member

104 Posts

Member since 29/01/2012

Posted - 24/05/2012 : 11:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send radio clash a Private Message  Reply with Quote
Ako se strip dotiče toga zašto malo ne raspraviti o politici ili istoriji (naravno u granicama normalne komunikacije)? Uvek neko nekome može nešto objasniti, možda tako ispadne brže od googleanja, na svu sreću ovde ima ljudi raznih zanimanja i znanja. Sad ja ispadam kriv jer sam (sasvim fino i kulturno) započeo o politici u temi Konstantinovo raskršće glede autorovih stavova o WWII u Srbiji iznetih u nekim intervjuima. Jebi ga, stvarno mi je muka kad čujem da partizani nisu kurcem mrdnuli u Srbiji sem kad su ubijali četnike. Autor te stavove nije iznosio na forumu što je skroz ok, a ja sam samo želeo da znam da li takva priča provejava i u stripu ili ne.

Vidimo se u Perucici!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/05/2012 : 12:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Glasao sam za prvu opciju, nisam baš sklon drugoj - ili sve ili ništa.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 24/05/2012 : 22:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
"smrt fasizmu sloboda narodu".

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 25/05/2012 : 02:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Glasao sam za prvu opciju, nisam baš sklon drugoj - ili sve ili ništa.

Jes' more, "sve il' nista", bas interesantno se namece kao potreba za reperkusijom, sto inace inicira post iznad ovoga mojega, a sto opet asocira na jedan ZS naslov, a propo potrebe da ne zaboravimo da je ovo strip-forum... iliti mu dodje kompatibilno sa onim: SLOBODA ILI SMRT! sto opet mu dodje nekako akusticnije, i mocnije! no ovo kako ga izdeklamuvao drug Tutta, misleci kako je u skladu sa atmosfericnim ambijentom ovog topika ;)
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 26/05/2012 : 19:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
politiku dozvoliti svako vređanje oštro kazniti
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 28/05/2012 : 18:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Dozvolila bi povijesne i političke teme u potpunosti, i usput postrožila kazne. Ako će netko širiti govor mržnje, rehabilitirati promašene ideologije, pozivati na nasilje i slično neka ga se pošteno kazni pa da vidimo tko će svjesno tražiti titulu vječito proganjanog trola.
Na kraju krajeva ja volim znati razmišljanja (i na temu politike) ljudi s kojima dolazim u kontakt. Što ima veze da me netko i izvrijeđa, barem nakon toga znam kakav je.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/05/2012 : 18:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
OT

Grofice, lepo te videti nakon toliko meseci, dobrodosla natrag

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 28/05/2012 : 18:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Dozvolila bi povijesne i političke teme u potpunosti, i usput postrožila kazne. Ako će netko širiti govor mržnje, rehabilitirati promašene ideologije, pozivati na nasilje i slično neka ga se pošteno kazni pa da vidimo tko će svjesno tražiti titulu vječito proganjanog trola.
Na kraju krajeva ja volim znati razmišljanja (i na temu politike) ljudi s kojima dolazim u kontakt. Što ima veze da me netko i izvrijeđa, barem nakon toga znam kakav je.

lijepo bi bilo, kad bi mogli civilizirano o svemu razgovarati. povijest,politika,sport i.t.d. . samo nazalost,meni se cini da je to jos nemoguce.mozda za 50 godina.il mozda nikad.nekom je netko heroj, a netkom zlocinac. nekim povjesnim likovima se dizu spomenici, a susjedima je to nerazumljivo.to vodi do "vruce" rasprave,sljedi svadja,i na kraju prijetnje. ovdje,gdje sam ja,mirni smo ko bubice,pijemo kavu,pricamo o poslu,sportu i lazemo jedno drugog o zenama i o satnici. "gdje si brate,gdje si zemo" to je nas pozdrav. a svi znamo,svak voli svoje.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/05/2012 : 20:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
nema razumne price sa nerazumnim ljudima...jedna pogresna je dovoljna da sve ode u majcinu

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2012 : 20:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
pa zato su tu valjda moderatori?

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/05/2012 : 20:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
...ciji se broj zbog ucestalosti "nerazumlja" svako malo povecava

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 28/05/2012 : 22:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
a koliko bi ti da ih ima? 20?

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/05/2012 : 01:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ne znam da li sam rekao ista za takav zakljucak...?
chill

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 29/05/2012 15:32:48
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000