forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Za clana Drag
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mr.Brooks
New Member

Serbia
205 Posts

Member since 02/08/2007

Posted - 22/05/2012 : 12:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr.Brooks a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam privatnu poruku, ali kako mi nista nije odgovoreno pokusacu ovde:

Proslo je vise od 3 meseca od završetka druge ture aukcija koje si osvojio kod mene, pa bi te zamolio da to realizujemo ako nije problem.

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 22/05/2012 : 15:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Ha-ha-ha !
Meni ovo liči na nešto što ja doživio od istog kupca od prije par godina, pa sam se jedva izborio da mi se pobrišu negativni komentari koje sam ( nezasluženo ) dobio od istog kupca.
Nadam se da i ti nećeš doživjeti nešto slično !
Sretno !
Go to Top of Page

Mr.Brooks
New Member

Serbia
205 Posts

Member since 02/08/2007

Posted - 22/05/2012 : 17:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr.Brooks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by osmo

Ha-ha-ha !
Meni ovo liči na nešto što ja doživio od istog kupca od prije par godina, pa sam se jedva izborio da mi se pobrišu negativni komentari koje sam ( nezasluženo ) dobio od istog kupca.
Sretno !

Zao mi je zbog tvog iskustva - ali ne verujem.
Vidim da je dosta aukcija koje je osvajao kod drugih prodavaca takodje realizovano nakon nekoliko meseci, pa mislim da je covek jednostavno prezauzet, pa ponekad zaboravi na sve to.
Misim da je ozbiljan kupac i da je dovoljno podsetiti ga i verujem da nece biti problema.

Edited by - Mr.Brooks on 22/05/2012 17:29:04
Go to Top of Page

drag
Starting Member

Netherlands
69 Posts

Member since 21/09/2005

Posted - 22/05/2012 : 22:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send drag an AOL message  Send drag an ICQ Message  Send drag a Yahoo! Message  Send drag a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr.Brooks

Proslo je vise od 3 meseca od završetka druge ture aukcija koje si osvojio kod mene, pa bi te zamolio da to realizujemo ako nije problem.

Zdravo Dalibore,zavrsavamo to do petka.lp

Okrenuli ste pogresan broj,ali ste dobili onog kog ste trazili!
Go to Top of Page

drag
Starting Member

Netherlands
69 Posts

Member since 21/09/2005

Posted - 22/05/2012 : 22:40:51  Show Profile Show Extended Profile  Send drag an AOL message  Send drag an ICQ Message  Send drag a Yahoo! Message  Send drag a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ha-ha-ha !
Sretno !

Indijanac bas gledam tvoje komentare (1 negativni,3 neutralna)po tvom i to su "nezasluzeni" komentari,bas je interesantno da se tebi uvek zakace "nezasluzeni" komentari,jadan ti bas mi te je zao.Zato je najbolje da se pokrijes usima i vratis se u rupu iz koje si i izasao.Pre nego sto se vratis u rupu,usput obavezno da svratis kod cika doktora da de malo pregleda,mada nisam sigura da tebi ima pomoci.Skini mi se jednom sa kurca,jebem te usta retardirana!

Go to Top of Page

drag
Starting Member

Netherlands
69 Posts

Member since 21/09/2005

Posted - 22/05/2012 : 22:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send drag an AOL message  Send drag an ICQ Message  Send drag a Yahoo! Message  Send drag a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ha-ha-ha !
Sretno !

Indijanac umalo da zaboravim najverovatnije cu ove godine za Doboj,pa mozemo da se nadjemo da ti ja uradim dijalizu,da ti napravim jedan rontogeni snimak i eventualno jednu masazu,sve je to kod mene gratis za tebe onako kolegijalno.Ti si covece KURAC OD OVCE!

Go to Top of Page

drag
Starting Member

Netherlands
69 Posts

Member since 21/09/2005

Posted - 22/05/2012 : 22:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send drag an AOL message  Send drag an ICQ Message  Send drag a Yahoo! Message  Send drag a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ha-ha-ha !
Sretno !

Zao mi je zbog tvog iskustva - ali ne verujem.
Vidim da je dosta aukcija koje je osvajao kod drugih prodavaca takodje realizovano nakon nekoliko meseci, pa mislim da je covek jednostavno prezauzet, pa ponekad zaboravi na sve to.
Misim da je ozbiljan kupac i da je dovoljno podsetiti ga i verujem da nece biti problema.

Pa normalno da nece biti problema,tako to ide sa normalnim ljudima.U proslosti sam imao jedno lose iskustvo sa nekim INDIJANCEM iz Bosne-tacnije iz Brckog(nik mu je bio KURCEVA PRASINA ili tako nekako)Dalibore mi se cujemo do petka.LP

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38021 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/05/2012 : 10:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

divan recnik :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/05/2012 : 11:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ubija bontonom:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Mr.Brooks
New Member

Serbia
205 Posts

Member since 02/08/2007

Posted - 23/05/2012 : 12:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr.Brooks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drag

quote:

Zdravo Dalibore,zavrsavamo to do petka.lp

Ok, dogovoreno. Pozdrav
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/05/2012 : 23:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
drag,nakon petka si izbačen...briga me jesi odradio ili nisi...7 dana ti ne gine...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 24/05/2012 : 00:02:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pih purger i zvezdas, naravno globinjo:) pa sta nema ovdje hajdukovaca

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 26/05/2012 : 21:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Mr.Brooks,Dragan me zamolio da ti prenesem da ti je uplatio novac u cetvrtak.
Go to Top of Page

Mr.Brooks
New Member

Serbia
205 Posts

Member since 02/08/2007

Posted - 27/05/2012 : 12:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr.Brooks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kerber

Mr.Brooks,Dragan me zamolio da ti prenesem da ti je uplatio novac u cetvrtak.

Ok, hvala. Saljem stripove u toku naredne nedelje.
Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 27/05/2012 : 12:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Ma dali to Drag sere po Osmou ? Osmo je pravi čovjek,bio je strpljiv kad sam osvojio aukciju. Sve preporuke za Osmoa !

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

dicmanjac
Senior Member

Croatia
1048 Posts

Member since 23/01/2011

Posted - 27/05/2012 : 14:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dicmanjac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagooor

Ma dali to Drag sere po Osmou ? Osmo je pravi čovjek,bio je strpljiv kad sam osvojio aukciju. Sve preporuke za Osmoa !

Jedan od boljih ljudi što sam susreo ovdje je "osmo", ovo nije ban za 7 dana,nego 7 mjeseci(al neću se mješati u to).
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/05/2012 : 17:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neću ulaziti u njihov sukob, ali za Osma i ja imam sve same pohvale. Uvijek sve korektno odradimo.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/05/2012 : 17:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Neću ulaziti u njihov sukob, ali za Osma i ja imam sve same pohvale. Uvijek sve korektno odradimo.

Evo da se i ja pridružim ovima što se ne mješaju.
Sve naj za Osmu, čovjek trguje vrlo fer i korektno.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 27/05/2012 : 18:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by makikatalinic

quote:

Evo da se i ja pridružim ovima što se ne mješaju.
Sve naj za Osmu, čovjek trguje vrlo fer i korektno.

I ja spadam u tu grupu
Sa druge strane i Dragan je veoma fer i korektan,ne branim ga za ovu reakciju,cak sam i njemu rekao da nije trebalo da tako izvredza coveka.Da,nije trebao da tako reagira,ali ipak ne moze ga neko proganjati ovako nekoliko godina za nesto sto je odavno zavrseno(pa bilo na koji nacin da je zavrseno)
Imam lepo mislenje i za Osmo,verujem da su imali svoju licnu svadzu,i da svako misli da je u pravo,ali ne verujem da je osmo ili bilo ko drug ostecen od strane Dragana(u smisli neplacanja stripova ili slicno) Jednostavno,ne moze se neko prema nemu ponasati kao da je prevarant,ako je,ne bi bio ovde,jel?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/05/2012 : 18:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dicmanjac

quote:

Jedan od boljih ljudi što sam susreo ovdje je "osmo", ovo nije ban za 7 dana,nego 7 mjeseci(al neću se mješati u to).

prvi put mu je,a to je sedam dana...izbacio bih ga i ja zauvik,ali takva su pravila...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 08/06/2012 : 20:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Evo tek sam danas vidio sve ovo lijepo o meni, kada neko na ovom sajtu proda ili kupi preko 7000 stripova i dobije samo jedan negativan komentar i tri neutralna mislim da je to više nego pohvalno zar ne Drag ????
O sebi neći ništa reći ( već su drugi dovoljno rekli ) i ovim putem im se zahvaljujem.
A o tebi dovoljno govori tvoj riječnik zar ne ?!
Ja i ti najbolje znamo ko je preverant i ko govori istinu zar ne
Čekao sam te preko 6 mjeseci da platiš stripove i to nisi nikada učinio zar ne ?
Ipak mi je drago što sam uspio na ovaj način da pomognem čovjeku da ne doživi istu sudbinu kao ja, to mi je i bio cilj !
Hvala Wolfu na tome što mi je rekao za ovu prepisku već sam bio zaboravio na to !
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 21:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
osmo pa od ovakvih ti je bolje dobiti negativni nego pozitivni. a toliko o pravilima gdje svi mogu varati ljude i nikome nista dok ne dobiju ta famozna tri negativna. i sto je najbolje nitko ti neceizbrisati osvetnicke negativne komentare!

Mrzim mrznju!

Edited by - mamlaz on 08/06/2012 21:10:42
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 08/06/2012 : 21:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Da, Mamlaze vjerovatno si u pravu. Ali pravila su pravila....
Srećom Markos ima dovoljo razumijevanja i siguran sam da će obrisati osvetničke.
Ja sam bio dovoljno korektan pa kada je meni Drag pobrisao osvetničke komentare ja sam mu vratio istom mjerom i pobrisao one koje sam mu dao za stripove koje nikada nije platio.
Vjerovatno je ovo njegov način zahvale meni.
Srećom da niko ne dijeli njegovo mišljenje a on je o sebi dovoljno rekao !
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 21:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
pa nije ti to markos pobrisao. koliko sam ja shvatio nema brisanja osvetnickih komentara koliko god ti bio nevin

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

osmo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
651 Posts

Member since 12/11/2004

Posted - 08/06/2012 : 21:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send osmo a Private Message  Reply with Quote
Ne ove je pobrisao Drag pa sam i ja njemu.
Ali mislim da Markos može pobrisati osvetničke komentare, koliko sam shvatio taj ko da osvetničke leti sa sajta zauvijek.
Bar mi je Markos tako rekao u jednoj prepiski od prije ili sam ja pogrešno shvatio ?!
Treba pitati moderatore oni valjda znaju kako to ide !
Evo ja sam za 7 ili 8 godina kako sam ovdje skupio jedan ( ja tvrdim osvetnički ) jer sm kupio strip i nisam bio zadovoljan sa njim i kupcu sam dao neutralan komentar a on je meni vratio negativnim komentarom!
To se može lako provjeriti.
Meni nije ni bio cilj da ponovo ulazim u prepirku sa Dragom jer smo tu priču davno završili. On je kod mene na crnoj listi i sa mnom ne može trgovati.
Samo me je poruka koju je čovjek ostavio podsjetila na moj slučaj i to sam i napisao.
Čudno je da neko ko 3 mjeseca nema vremena da se dogovori oko stripova nakon mo komentara odjednom stigne sve dogovoriti.
A zašto je moje reagovanje toliko pogodilo Draga da napiše takve stvari o meni ne znam, to vajda treba njega pitati.
To što on nema dovoljno poštenja u sebi da prizna da sam ja u pravu to je njegov problem i to ne želim komentarisati !
Ja sam svoj cilj postigao a to je da stripovi budu plaćeni i realizovani !
A i gospodin se lijepo izreklamirao zar ne
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 08/06/2012 : 21:54:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
ma super se izreklamirao. mogao bi predavati pravila lijepog ponasanja na bilo kojem faksu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000