forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Striparnice
 "Lastan"-strip knjižara(najava otvorenja)
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/05/2012 : 18:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Hajo

Kakve načine plaćanja podržavate? Naročito me zanima može li se platiti Maestro karticom na rate? Hvala.

pos uređaje u striparnici imaju...e sad,za rate će ti ratko bolje objasnit...

sasvim logično

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/05/2012 : 19:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

Kakve načine plaćanja podržavate? Naročito me zanima može li se platiti Maestro karticom na rate? Hvala.

sasvim logično

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1882 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 08/05/2012 : 22:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

sasvim logično

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 09/05/2012 : 00:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gotovinsko i kartično.Može.

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1882 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 09/05/2012 : 10:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Fala na odgovoru, Lastane! Jel ima u blizini kakav besplatni parking?

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1882 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 09/05/2012 : 23:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Ratko, jesi li provjerio ono za Maestro? Znam da gnjavim, ali trebam biti siguran, možda sutra skoknem u Zg...

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 10/05/2012 : 02:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fala na odgovoru, Lastane! Jel ima u blizini kakav besplatni parking?

Parking ti spada u drugu zonu (1 sat je 5,00 kn).Ispred striparnice se može stat,ali je često zauzeto.Ako navratiš,javiš se pa ću nešto smislit.

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 10/05/2012 : 02:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ratko, jesi li provjerio ono za Maestro? Znam da gnjavim, ali trebam biti siguran, možda sutra skoknem u Zg...

Ne gnjaviš,ali na žalost u programu nemam tu opciju za rate.Trebat će mi vremena.Znači,možeš kupit na karticu,ali ne na rate.Malo je komplicirano,ali će se riješit u narednom periodu.

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1882 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 10/05/2012 : 12:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Hvala, Ratko, nadam se da ćeš ovo s Maestrom riješiti čim prije, pa onda samo napiši ovdje da znam. Ako uspiješ to riješiti sljedeći tjedan (kad sam još na godišnjem), častim te pivom! Ma, jebeš sve, častim s dvije pive!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/05/2012 : 17:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sasvim logično

Nekako mi ova dva smilea nejdu zajedno:

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zile
New Member

United Kingdom
155 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 12/05/2012 : 12:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zile a Private Message  Reply with Quote
Noviji tomovi Princa Valijanta (16, 17, 18, 19) kod vas kostaju 140kn (18 evra ili 36km) po komadu, dok u BiH striparnicama isti brojevi kostaju 13 evra (26km). Sta se dobija za tu razliku od 5 evra?

Edited by - Zile on 12/05/2012 12:15:37
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 12/05/2012 : 12:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zile

Noviji tomovi Princa Valijanta (16, 17, 18, 19) kod vas kostaju 140kn (18 evra ili 36km) po komadu, dok u BiH striparnicama isti brojevi kostaju 13 evra (26km). Sta se dobija za tu razliku od 5 evra?

Oprostite,ali nisam znao da u BiH ima striparnica,ali sam čuo da će se jedna uskoro otvorit u Sarajevu.
No,ako ih ima,ili netko prodaje te stripove po cijeni od 13 eura,molio bih Vas da mi konkretno napišete di i tko prodaje te stripove po 13 eura???

To bi bilo nemoguće jer je to niža cijena od moje nabavne cijene.Ti stripovi su stigli preko uvoza i na njih je dodata carinska pristojba.To što se stripovi preko raznih kanala prodavaju na crno,ja ne mogu utjecat.Ali,ako mi vi navedete konkretan primjer di se u BiH mogu ti stripovi kupit po 13 eura,znači da nešto nije u redu ili sam ja ispao magarac kod kupnje i uvoza tih stripova.
Zato Vas molim da mi navedete primjer di se kod Vas mogu ti stripovi koji su štampani i proizvedeni u Srbiji kupit po toj cijeni.Vrlo rado ću izdavaču vratit te stripove i prekinut bilo kakav vid suradnje.
Molim Vas ljepo da mi odgovorite.
Pozdrav
Ratko...Lastan

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Zile
New Member

United Kingdom
155 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 12/05/2012 : 12:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Zile a Private Message  Reply with Quote
Poslacu privatnu poruku.
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 12/05/2012 : 14:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poslacu privatnu poruku.

Hvala za informaciju.Stvarno interesantno.Strip u striparnici Hogar košta 13 eura(26 KM).To je moja nabavna cijena.Provjerit ćemo sa Marketprintom kako je ovo moguće????
Ne vjerujem da striparnica Hogar iz BiH prodaje stripove po nabavnoj cijeni???
Hvala Vam za ovaj podatak.

www.lastan.hr

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21271 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/05/2012 : 19:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Ratko, prijatelju, imaš li možda Princ Valianta broj 16 u radnji?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 13/05/2012 : 00:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Anto,žao mi je,ali nemam više.Bila dva komada na otvaranju i odmah nestali.Teško ga je pronać jer pretpostavljam da je taj broj štampan u manjem tiražu od broja 15.Bili su po 140,00 kn.

www.lastan.hr

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21271 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/05/2012 : 11:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastan

quote:
Originally posted by anto

Anto,žao mi je,ali nemam više.Bila dva komada na otvaranju i odmah nestali.Teško ga je pronać jer pretpostavljam da je taj broj štampan u manjem tiražu od broja 15.Bili su po 140,00 kn.

I meni je žao što se nisam setio tvoje radnje na vreme - trebao sam da znam da bi ih ti možda imao.
U svakom slučaju hvala ti na informaciji, pa ako ti nekad iskrsne novi primerak ovog stripa tu sam za kupovinu.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zile
New Member

United Kingdom
155 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 13/05/2012 : 18:50:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Zile a Private Message  Reply with Quote
Moram da kazem da su za Alan Ford Klasik uzasni odnos cijena-kvalitet ocuvanosti. Strip koji ima ugibe od uveza i koji je spljosten i isprljan pri rubovima kosta 25 kuna.
Djevojka mi je bila u Zagrebu i kupila nekoliko komada koji su mi nedostajali, pa kako su stripovi u vrecicama a ona to puno i ne zagleda (ne cita stripove i ne razumije se u ocuvanost), tek kad sam dobio stripove, imao sam sta i da vidim...uzas. Ako treba, postavicu i fotografije.

Edited by - Zile on 13/05/2012 18:59:27
Go to Top of Page

DARKO18
Starting Member

91 Posts

Member since 17/01/2011

Posted - 13/05/2012 : 23:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DARKO18 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moram da kazem da su za Alan Ford Klasik uzasni odnos cijena-kvalitet ocuvanosti. Strip koji ima ugibe od uveza i koji je spljosten i isprljan pri rubovima kosta 25 kuna.
Djevojka mi je bila u Zagrebu i kupila nekoliko komada koji su mi nedostajali, pa kako su stripovi u vrecicama a ona to puno i ne zagleda (ne cita stripove i ne razumije se u ocuvanost), tek kad sam dobio stripove, imao sam sta i da vidim...uzas. Ako treba, postavicu i fotografije.

Kako sakupljam Alan Ford klasik ,odnedavno ga kupujem u strip knjižari Lastan.Alan Fordovi klasik nisu u vrećicama niti su celafonirani,tako da možeš lako vidjeti u kakvom su stanju,a cijena je 15,00 kn po komadu .Jedino ako si kupio rasprodane brojeve oni su vjerojatno skuplji ,nisam ih ni gledao kad ih imam.Eto ,toliko.
Go to Top of Page

Zile
New Member

United Kingdom
155 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 14/05/2012 : 08:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zile a Private Message  Reply with Quote
Radi se o brojevima 21, 24 i 27. Svi su u vrecicama pa se na prvi pogled nedostaci ne mogu uociti. Cijena je ok za rasprodate brojeve ako su odlicno ocuvani, ali ovi koje sam ja dobio imaju ostecenja, od cega 21 i 27 teza ostecenja u vidu uobicajenih ugiba od uveza, dodatnih nagnjecenja na rubovima, iskrzanih rubova i zaprljani su na koricama. Nisam ih jos raspakovao pa i ne znam kakvi su unutra.

Edited by - Zile on 14/05/2012 08:10:03
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 14/05/2012 : 17:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Radi se o brojevima 21, 24 i 27. Svi su u vrecicama pa se na prvi pogled nedostaci ne mogu uociti. Cijena je ok za rasprodate brojeve ako su odlicno ocuvani, ali ovi koje sam ja dobio imaju ostecenja, od cega 21 i 27 teza ostecenja u vidu uobicajenih ugiba od uveza, dodatnih nagnjecenja na rubovima, iskrzanih rubova i zaprljani su na koricama. Nisam ih jos raspakovao pa i ne znam kakvi su unutra.

Čuj,ako sakupljaš odlično očuvane stripove,mislim da je najbolje da ih sam kupuješ i pregledaš prilikom kupnje.Ako si poslao djevojku da ti kupi stripove,trebala mi je možda reć,napomenut da ti sakupljaš odlično očuvane stripove.
Cijena za odlično očuvane stripove bi sigurno bila veća jer tih stripova nema odavno u prodaji,a naročito ne po tim cijenama.Di i tko će ti prodat ALAN FORDA KLASIK br.2 ili br.6 po tim cijenama???
Stripove koje si dobio su lošije očuvani...recimo da bi ih ja ocijenio sa 4.1 i moje je pravo da postavim cijenu na strip za koju smatram da je adekvatna,a tvoje je pravo kao kupca da to kupiš ili ne kupiš.
Niži brojevi,mislim br.2 i 6 koji su tada kupljeni sa ostalim brojevima su potpuno jednako očuvani ili loše očuvani-kako tvrdiš) kao i ti brojevi koje navodiš.Pretpostavljam da ti niti oni ne odgovaraju,mada ih ne navodiš.
Skraćeno,sve što si napisao je istina,ali dozvolićeš da je moje pravo da slobodno formiram cijenu vlastitih stripova u vlastitoj striparnici.Sa druge strane,tvoje je pravo da ih kupiš ili ne(ovosno da li ti odgovaraju-srazmejr cijene i kvalitete očuvanosti).
Tvoje je također pravo,da kao nezadovoljan kupac slobodno vratiš te stripove i dobiješ uloženi novac natrag.
Znači-ti nisi zadovoljan kupljenimm stripovima i ja ti vrlo rado vratim novac kojim si te stripove platio.Račun je bio u vrećici tako da neće bit problema.
*Inače,većina stripova je u vrećicama da se ne oštećuju prilikom pregledavanja.Stari stripovi su svi u vrećicama,a od novijih izdanja je po jedan na izložbenim policama kako bi kupci mogli pregledat i prolistat strip.

Zaključak:
-vratiš stripove jer očito nisi zadovoljan i dobiješ svoj novac natrag.Ako želiš kupit odlično očuvane stripove kojih više nema jer su rasprodani,morat ćeš platit veći iznos.Ako ti je to skupo,potražit ćeš ih na nekom mjestu di će ti stripovi bit povoljniji i jeftiniji.
Naravno,sugeriram ti da idući puta (ako budeš u mogućnosti) sam kupuješ stripove ili ako nekoga zamoliš da ti ih kupi-napomeni mu da želiš odlično očuvane stripove.
Evo,nadam se da si zadovoljan mojim prijedlogom i nadam se da je prijedlog korektan.Ako imaš neku sugestiju ili neki drugi prijedlog,slobodno se javi.

Pozdrav,Ratko

www.lastan.hr

Go to Top of Page

Zile
New Member

United Kingdom
155 Posts

Member since 03/08/2007

Posted - 14/05/2012 : 20:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zile a Private Message  Reply with Quote
Nije ona kupila brojeve 2 i 6, samo ova 3 koja sam naveo. Mislim da je cijena pretjerana za stripove koji su vjerovatno skartirani zbog tih ostecenja, na pik.ba se ti stripovi (raniji brojevi AF klasik) takve ocuvanosti prodaju za 1.5 evro/komad. Nazalost, uvijek su mi izmicali ovih nekoliko brojeva (vecinu sam nabavio za 1.5-2 evra po komadu), pa sam nju zamolio da pogleda posto je isla u Zagreb. Posto ja nisam bio tu da vidim, ispalo je tako. Da su stripovi odlicno ocuvani, ne vjerujem da bi kostali npr. 5 evra, makar ovdje u BiH nikad ne kostaju toliko, osim mozda prvog klasika.
Stripove nisam u mogucnosti da vratim, jer bi me putni troskovi izasli 4 puta vise nego sto ti stripovi kostaju (a nemam ni vremena da samo zbog toga putujem u Zagreb), pa cu zadrzati stripove, ali zelio sam da dam kritiku za odnos cijena/ocuvanost. Ne bi smetalo sto imaju ta ostecenja da je i cijena u skladu sa stanjem.

Pozdrav, Dejan

Edited by - Zile on 14/05/2012 20:14:21
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 14/05/2012 : 23:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Zile, par stvari.
Alan Ford klasik je lose uradjeno izdanje.
Ti brojevi imaju dve mane: lepak ogavnog mirisa, koji samo u imenu ima lepak.
Kako je SK blizu tih brojeva, a lepak drzi, savetovacu ti da sacekas njih i batalis te klasike :)
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 19/05/2012 : 01:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastan

...da se vratimo na temu..

www.lastan.hr

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2539 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 24/05/2012 : 19:21:53  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Da li je striparnica normalno otvorena u vrijeme Mafesta?

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000