forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Došlo vrijeme...
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/05/2012 : 15:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Dragi prijatelji,
Markosa sam maloprije obavijestio, pa evo i na forumu zvanicno;
Sada od prvog juna imam neke dodatne obaveze koje ce zaokupiti moje slobodno vrijeme na duze staze.
Radi se o jednom privatnom poslu u koji cu morati dosta toga da investiram, novca, zivaca i vremena.
Ako bog da i krene sve kako treba da rijesim napokon neka osnovna zivotna pitanja. Stari se polako , godine prolaze, jednostavno neke stvari moraju da se rijese na vrijeme.

Necu vise moci obavljati posao moderatora jer stvarno ne znam kako ce sve to izgledati sto se tice slobodnog vremena i kada cu i koliko cesto moci biti prisutan na forumu.
Sigurno je jedino da cu prvih nekoliko mjeseci morati hobije na minimum da reduciram.
Moram postaviti prioritete, posao i porodica su uvijek na prvom mjestu.
Naravno, to ne znaci da napustam forum, dolazicu kada mi to vrijeme bude dopustalo i posvecivati se iskljucivo stripu.
Bez obzira sta i kako da bude, strip je bio i ostace moja najveca strast i hobi(poslije seksa, naravno)
Nemojte sta zamjeriti, moderatorski posao je nezahvalan, covjek mora da su upusti i u politiku foruma, sto mi, da budem iskren, nikada nije bas najbolje odgovaralo.
Vidimo se na forumskim temama.

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 25/05/2012 : 16:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message
Sretno, drzim fige da sve prodje onako kako planiras!

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 25/05/2012 : 16:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Šteta!!!!!!!!!!!!!!!! Nakon što je Ultras otišao, ti si mi bio najomiljeniji moderator, sada i ti ideš i ostavljaš nas sve u rukama manhuntera, globinja i Mladjo-ta (ne znam tko je gori od ove trojice haha), sa tvojim odlaskom svi gubimo onaj "glas razuma" koji nas je povezivao na relaciji "forumaš-moderator", od sada če biti čista tiranija moderatora..............da bar "zaposle" obi-wan-a za moderatora inače če ovo biti katastrofa.... imam utisak da če sve konce držati manhunter u rukama A TO NIJE DOBRO! Globinjo ionako nije više 100 posto u moderiranju (on samo dođe i izbaci haha), Mladjo se još uvijek nije (s)-našao u toj ulogi, znači osuđeni smo na manhuntera....
Ajde stavljajte nekog novog moderatora. Imam nekoliko prijedloga:
-Obi-wan
-supermark
-sawitch (zašto ne?)
-kit carson
-split85
-selanne
-zagor-te-ney
-sekta
-dsormaz1
-dj

Inače bio si dobar moderator, želim ti puno sreče i uspjeha "u real life" i nikada ti neču zaboraviti za razglednicu!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 25/05/2012 : 17:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Šteta!!!!!!!!!!!!!!!! Nakon što je Ultras otišao, ti si mi bio najomiljeniji moderator, sada i ti ideš i ostavljaš nas sve u rukama manhuntera, globinja i Mladjo-ta (ne znam tko je gori od ove trojice haha), sa tvojim odlaskom svi gubimo onaj "glas razuma" koji nas je povezivao na relaciji "forumaš-moderator", od sada če biti čista tiranija moderatora..............da bar "zaposle" obi-wan-a za moderatora inače če ovo biti katastrofa.... imam utisak da če sve konce držati manhunter u rukama A TO NIJE DOBRO! Globinjo ionako nije više 100 posto u moderiranju (on samo dođe i izbaci haha), Mladjo se još uvijek nije (s)-našao u toj ulogi, znači osuđeni smo na manhuntera....
Ajde stavljajte nekog novog moderatora. Imam nekoliko prijedloga:
-Obi-wan
-supermark
-sawitch (zašto ne?)
-kit carson
-split85
-selanne
-zagor-te-ney
-sekta
-dsormaz1
-dj

Inače bio si dobar moderator, želim ti puno sreče i uspjeha "u real life" i nikada ti neču zaboraviti za razglednicu!

Počašćen sam prijedlogom. Šalu na stranu, ne znam tko ima koliko vremena da se bakće s ovim nezahvalnim poslom, ali ja bih birao Obi-wana ili Mairosua.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 25/05/2012 17:43:31
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 25/05/2012 : 18:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Ovo kao u Sergio Aragones Massacres Marvel; I'm leaving Fantastic Four

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 25/05/2012 : 18:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Po meni najbolji moderator.Verovatno i moderator sa najmanje izbacivanja.Odavno sam govorio da ti to ne treba u zivotu.Povlacenje je dobro za tebe ali steta za forum.Sve najbolje!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 25/05/2012 : 18:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
quote:
sa tvojim odlaskom svi gubimo onaj "glas razuma" koji nas je povezivao na relaciji "forumaš-moderator",

Pa nisu ni ostali moderatori nerazumni ali složio bih se s ovim. King Warrior je uvijek pokazivao da razmišlja hladne glave što je najbitnija stvar pri obnašanju te dužnosti.

Šteta što ideš ali ak ćeš i dalje dolazit na forum onda nije ništa strašno, barem što se mene tiče. Sretno sa tim poslom!

... ... !

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Marenovic
Junior Member

Serbia
426 Posts

Member since 08/01/2009

Posted - 25/05/2012 : 19:22:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Marenovic a Private Message
Prijatelju, sve najbolje da ti poželim, znam kakav teret skidaš sa pleća i želim ti sve najbolje u daljem životu, radu i svemu ostalome.

Kolekcionar starina....
Imate li stogod staro a ocuvano? Moze i neka tetka...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12920 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 25/05/2012 : 19:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message
Pa, nadam se da ćeš nam se sada, kao obični forumaš, češće pridružiti u raspravama.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/05/2012 : 20:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
King Warrior zaista uvek piše dosta toga zanimljivog u raznim strip temama i uvek je voljan da odgovori na različite stavove članova foruma.Nadam se da će tako i nastaviti koliko mu slobodno vreme to dozvoli.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/05/2012 : 21:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Kao i Ultrasa, bit će te lipo vidit bez odore

Šalu na stranu , želin ti puno sriće na poslovnom planu.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 25/05/2012 : 22:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
Sve najbolje King!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 25/05/2012 : 23:50:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Odavno sam ti rekao da ta funkcija nije za tebe.Dobrodosao nazad!
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 26/05/2012 : 00:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Dragi prijatelji,
Markosa sam maloprije obavijestio, pa evo i na forumu zvanicno;
Sada od prvog juna imam neke dodatne obaveze koje ce zaokupiti moje slobodno vrijeme na duze staze.
Radi se o jednom privatnom poslu u koji cu morati dosta toga da investiram, novca, zivaca i vremena.
Ako bog da i krene sve kako treba da rijesim napokon neka osnovna zivotna pitanja. Stari se polako , godine prolaze, jednostavno neke stvari moraju da se rijese na vrijeme.

Necu vise moci obavljati posao moderatora jer stvarno ne znam kako ce sve to izgledati sto se tice slobodnog vremena i kada cu i koliko cesto moci biti prisutan na forumu.
Sigurno je jedino da cu prvih nekoliko mjeseci morati hobije na minimum da reduciram.
Moram postaviti prioritete, posao i porodica su uvijek na prvom mjestu.
Naravno, to ne znaci da napustam forum, dolazicu kada mi to vrijeme bude dopustalo i posvecivati se iskljucivo stripu.
Bez obzira sta i kako da bude, strip je bio i ostace moja najveca strast i hobi(poslije seksa, naravno)
Nemojte sta zamjeriti, moderatorski posao je nezahvalan, covjek mora da su upusti i u politiku foruma, sto mi, da budem iskren, nikada nije bas najbolje odgovaralo.
Vidimo se na forumskim temama.

Tragedija za forum.
Oči mi se "ovlažiše" kad sam pročitao ovu informaciju.Bojim se da će mi i hemeroidi "proradit".
Ajmo se probat sijetit po čemu ćemo pamtit Saleta dok je "moderisao" po forumu?

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 26/05/2012 : 02:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
jeli istina to što se priča.otvaraš piteriju u švici.
sretno u poslu.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/05/2012 : 09:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

sada i ti ideš i ostavljaš nas sve u rukama manhuntera, globinja i Mladjo-ta

Ostajemo u dobrim rukama. Srecno kolegama i sve najbolje novim moderatorima, ukoliko ih bude bilo.
Ja se sa urednistvom foruma vise necu backati.
Ova tema mi je pomalo bizarna, kao da sam umro i ljudi se oprastaju.
Vidjeli ste obavijest, od sada se vidimo iskljucivo na stripovskim temama foruma.

Edited by - King Warrior on 26/05/2012 09:23:18
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000