forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/05/2012 : 21:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Солидан избор. Драго ми је да нема Пантеле, Жигаре, Милијаша.. мислим да је требало да позове Стојковића, не видим разлог зашто то није учинио..ако је због навијача, посерем се на таквог селектора.

Ово ме је посебно обрадовало:

quote:
Što se tiče Lazovića, nisam razgovarao sa njim, ali jesam sa mojim prijateljem Spaletijem, koji mu je trener. Želim da Danka vratimo u reprezentaciju, jer nam je potreban, a o tome ćemo pričati kada sanira povredu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 21/05/2012 21:18:14
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/05/2012 : 21:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Солидан избор. Драго ми је да нема Пантеле, Жигаре, Милијаша.. мислим да је требало да позове Стојковића, не видим разлог зашто то није учинио..ако је због навијача, посерем се на таквог селектора.

Ово ме је посебно обрадовало:

Ne znam kako se on uklapa u rad, red, disciplinu
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/05/2012 : 21:33:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Не сећам се да је правио срања у репрезентацији, не сећам се ни за клубове. Очигледан разлог је прелазак у Партизан. Глупо је, добар је голман, треба га позвати.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/05/2012 : 21:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Не сећам се да је правио срања у репрезентацији, не сећам се ни за клубове. Очигледан разлог је прелазак у Партизан. Глупо је, добар је голман, треба га позвати.

Smatram da ne treba. Da je neki golman i nije.

Mozga ima taman koliko i Bajkovic.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 21/05/2012 : 21:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ех, ако позове овог индијанца, збогом репрезентацијо

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/05/2012 : 16:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Mihin spisak:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=21&nav_id=611179

Joj, napada... Mislim da po imenima lošija reprezentacija nije bila zadnjih 20-ak godina.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 22/05/2012 : 16:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
kakav bre stojke
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 22/05/2012 : 16:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing
Joj, napada... Mislim da po imenima lošija reprezentacija nije bila zadnjih 20-ak godina.

Da znas.

Nasa odbrana obecava nulu. Ali i nas napad
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4098 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 24/05/2012 : 20:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Mihin spisak:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=21&nav_id=611179

Nema Pante!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 26/05/2012 : 17:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Идиоти мора да звижде химни, па то ти је. Стока једна.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5395 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 12:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Ljajic vracen kuci jer je odbio da peva himnu
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11475 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 28/05/2012 : 12:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Verovatno je sad Krkic u ozbiljnom problemu.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 13:02:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Ovo se ne zna ko je gluplji
Izbacujes klinca sto ne peva himnu (pa sta?!), ali i njegov odgovor da to ne radi iz licnih razloga

Edited by - Jasko on 28/05/2012 13:03:24
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/05/2012 : 13:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz

Verovatno je sad Krkic u ozbiljnom problemu.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/05/2012 : 19:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bruka! Dokle više?!

quote:

Odlična vest. Znači, pravi se ozbiljna ekipa - tim.
Ko se ne oseća kao deo tog tima ne treba ni da odlazi na pripreme, niti da se odaziva selektoru.
Pametnjaković neće da peva himnu, kaže poštuje sebe!!!
Da ne veruješ?!
Poštuje sebe? Pa poštuj se na nečijoj klupi za rezerve! Daleko ti lepa kuća, kao i tebi sličnima.
Šta bi bilo sledeće? Dres?

Fudbal je timska igra i sve treba da bude podređeno kolektivu.
Nešto slično imamo u košarci gde Novicki pod temperaturom ulazi na teren a njegovi gube 26 razlike. To je timski igrač.
A imamo i primer našeg Radmanovića kome je teško u poluvremenu da sasluša selektora.
A ovaj car neće ni himnu da peva

Trule jabuke bacati iz korpe

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5395 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 19:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Bruka! Dokle više?!

quote:

Odlična vest. Znači, pravi se ozbiljna ekipa - tim.
Ko se ne oseća kao deo tog tima ne treba ni da odlazi na pripreme, niti da se odaziva selektoru.
Pametnjaković neće da peva himnu, kaže poštuje sebe!!!
Da ne veruješ?!
Poštuje sebe? Pa poštuj se na nečijoj klupi za rezerve! Daleko ti lepa kuća, kao i tebi sličnima.
Šta bi bilo sledeće? Dres?

Fudbal je timska igra i sve treba da bude podređeno kolektivu.
Nešto slično imamo u košarci gde Novicki pod temperaturom ulazi na teren a njegovi gube 26 razlike. To je timski igrač.
A imamo i primer našeg Radmanovića kome je teško u poluvremenu da sasluša selektora.
A ovaj car neće ni himnu da peva

Trule jabuke bacati iz korpe

Ne znam koji ga je moj i zvao...em sto nije neki fudbaler, a ne zna ni da se ponasa
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/05/2012 : 19:15:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

I treba da ga otjera,mora da se zna neki red."Iz licnih razloga",yeah,right,kao i svi Pazarci.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 28/05/2012 : 19:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne znam koji ga je moj i zvao...em sto nije neki fudbaler, a ne zna ni da se ponasa

Ne bih se složio da nije dobar fudbaler.
Odličan je bio u mlađim selekcijama, daleko iznad ostalih.
A pazi još ovo: pa zvao ga je jer mu je bio trener u Fiorentini.
Gde ćeš bolju priliku za dokazivanje mladog igrača nego kod trenera koji te već poznaje i koji te je već trenirao..
Miha je verovatno mislio da će zbog toga mali da grize više od ostalih. Veruj mi da sam i ja to očekivao

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/05/2012 : 19:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Prvo sam milsio da je preterana reakcija (što ga je poslao kući), ali kad vidim Ljajićev bezobrazluk, drago mi je.

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5395 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 20:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Ne bih se složio da nije dobar fudbaler.
Odličan je bio u mlađim selekcijama, daleko iznad ostalih.
A pazi još ovo: pa zvao ga je jer mu je bio trener u Fiorentini.
Gde ćeš bolju priliku za dokazivanje mladog igrača nego kod trenera koji te već poznaje i koji te je već trenirao..
Miha je verovatno mislio da će zbog toga mali da grize više od ostalih. Veruj mi da sam i ja to očekivao

Ja nesto mnogo nisam video od njegovih fudbalskih kvaliteta...mozda je talenat ali to samo po sebi nije dovoljno...gledao sam ga u Fjorentini nekoliko puta...sve u svemu malo...obicno je bio zamenjen ili je ulazio sa klupe.Licno, vise bih voleo da je zvao Sulejmanija.
Opet,slazem se da sam mislio da ce bas zbog Mihe da grize vise...
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 28/05/2012 : 20:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Sulejmani će biti pozvan, ne brinite, trenutno je povređen.I on peva himnu itekako.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/05/2012 : 20:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

quote:

I treba da ga otjera,mora da se zna neki red."Iz licnih razloga",yeah,right,kao i svi Pazarci.

Može igrati za BiH, nitko ga neće moći izbaciti ako ne bude pjevao.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5395 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 20:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by wele

quote:

Može igrati za BiH, nitko ga neće moći izbaciti ako ne bude pjevao.

Ma nije stvar u tome...umesto da pricamo o reprezentaciji,novim igracima,taktici,mi se stalno vracamo nazad i pricamo o potezima nekih idiota...ocu bre fudbal
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5395 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 28/05/2012 : 20:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Sulejmani će biti pozvan, ne brinite, trenutno je povređen.I on peva himnu itekako.

Ne preteruj sad i ti
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 28/05/2012 : 20:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Zistis
Selen oce kaze da himna BiH nema reci :P
Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000