forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Mafest 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 41

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/05/2012 : 09:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nobody

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by DeeCay

A supermarče, ti si znači bio taj vjetar što je srušio našeg voljenog moderatora...

da,on je kriv...udavio me s barcom,i meni se smračilo pred očima

Da ti se samo smračilo pred očima, bi bilo ok, ali srušenje sa
padom u nesvjest nije samo tako.
Svi samo stoje i gledaju kako momak pada, a da nije bilo Doca i
jednog ludog Slovenca
....

sreca da je bio Dok tu, posto ga ja i Simon nismo uspjevali podici sa poda na stolicu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/05/2012 : 09:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

quote:
Originally posted by sawitch

Strasno! Svake godine isto.. Ali neka, upoznacu i ja nekog crtaca.. :)))

Pa kaj se žališ, pa ti već imaš crteže. Onaj s Javom i Dijanom je predobar.

Da mogu i ja da podjebavam ovog Femkija i Medveda Lestera :)))

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 31/05/2012 : 10:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Dok Lester je ipak zubar po struci i logično je da je on došao pomoći.
A to što on bez problema može podići Globinja samo je dodatan plus!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/05/2012 : 10:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Dok Lester je ipak zubar po struci i logično je da je on došao pomoći.
A to što on bez problema može podići GlobinjU samo je dodatan plus!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 10:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Na svakom godišnjem sastanku trapera uvijek treba imati jednog doka! Ja priznajem da ne reagiram dovoljno brzo u tim situacijama, no izgledalo mi je prvi put ko da je jednostavno zaspao?!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 31/05/2012 : 10:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Nagradna igra:

nagrada za pobjednika: flasa votke pod uslovom da je ne podijeli sa Globinjom

nagradno pitanje: koji je pravi razlog zasto se Globinjo onesvistija?
(naravno Globinjova verzija a navodno je Sawitch dobro upoznat sa tim njegovim pravim razlogom)

P.S. rjesenje se krije na slici na prethodnoj stranici
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 31/05/2012 : 10:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Evo nekoliko mojih ovogodišnjih crteža, onako na brzinu, puno bolje izgledaju na papiru.
S tim da je Venturijev započet prošle, a završen ove!

Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 31/05/2012 : 12:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
Super su ti crteži, isplatilo se čekati Venturija. Ja ove godine nisam imao sreće se Talijanima, jer su mi svi brojevi bili oko 50, pa nisam ni kod jednoga došao na red. Iznimka je jedino Keiko, od nje sam dobio i Perović, ali on je i nije Talijan.
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2536 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 31/05/2012 : 12:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Marijev crtez mi je najbolji.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 12:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

Da, zato je ukupno napravio 5 crteža na cijelom mafestu...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2012 : 12:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by corto33

Da, zato je ukupno napravio 5 crteža na cijelom mafestu...

jebiga,polako ali sigurno

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 13:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Svi su bili spori ove godine (namjerno?), osim majstora iz regiona. Ja nisam ništa uhvatio od Talijana, al nema veze, ponosan sam na ove naše. Odlični su!

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/05/2012 : 13:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Meni je jedino bezveze šta je nekima tribalo doslovno sat vrimena za jedan crtež... Pa bokte, De Angelis nije doša ni do broja 10 ja mislin, a crta je sveukupno 5 sati valjda.
Sudžuka, Kerac, Perović, Alessandrini - tako to triba ić, brzo crtaju, a radovi su opet super.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/05/2012 : 13:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
To šta DeeCay kaže, istina je... Svaka čast našima.
Jer kad sam vidija da je De Angelis onome tipu koji je čitao brojeve (triba mu dat nagradu za osornost i antipatičnost) nacrta praktički cilu naslovnicu. Nathana, grad iza, ceste, ovo ono... Ma jebote to.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/05/2012 : 13:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Jer kad sam vidija da je De Angelis onome tipu koji je čitao brojeve (triba mu dat nagradu za osornost i antipatičnost) nacrta praktički cilu naslovnicu. Nathana, grad iza, ceste, ovo ono... Ma jebote to.

a koji je to bia?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 31/05/2012 : 13:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
to jeste malo glupo
jedna krajnost je da dobijes samo oval sa jednim ili dva oka, nosom i ustima

druga krajnost je da deset ljudi dobije do jaja crteze....

:/

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/05/2012 : 13:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Paka01

a koji je to bia?

Ne znan kako se zove. Nije ni Doc Lester ni Dado R., al isto je bija u onoj žutoj staff majici, deblji malo.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 13:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A čuj, to ti je prednost staffovaca... Ja ne zamjeram nikome, jedino da su možda voditelji potpisivanja malo upozorili crtače da rade manje crteže i ne toliko detaljnije.

Edited by - DeeCay on 31/05/2012 13:32:33
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 31/05/2012 : 13:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ne zamjeran ni ja, samo pričan šta je bilo, i to su dojmovi s Mafesta, jel tako? Meni je svakako bilo super.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 31/05/2012 : 13:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
da mi je netko još prije samo tjedan-dva rekao da će me vratiti na ovaj forum, moj odgovor bi zacijelo bio NE! NE VRAČAM SE! NEMA ŠANSE! ...ali u međuvremenu se dogodio MAFEST... sa kojega se vratih kući prepun pozitivnih, dapače, genijalnih dojmova. i to dojmova o jednoj tako pozitivnoj, duhovitoj, i nadasve veseloj zajednici ljudi ujedinjenoj u svojoj ljubavi prema stripu (a i zajebanciji, i jelu, a i piću). o jednom tako lijepom festivalu, u jednom tako lijepom gradu, na tako lijepom mjestu... samo da bi te onda kao hladan tuš dočekala vijest da je sve to vjerovatno bilo posljednji put.

jedan od najljepših vikenada u mom životu... i sada kažu da se više nikada neće ponoviti
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 31/05/2012 : 13:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

da mi je netko još prije samo tjedan-dva rekao da će me vratiti na ovaj forum, moj odgovor bi zacijelo bio NE! NE VRAČAM SE! NEMA ŠANSE! ...ali u međuvremenu se dogodio MAFEST... sa kojega se vratih kući prepun pozitivnih, dapače, genijalnih dojmova. i to dojmova o jednoj tako pozitivnoj, duhovitoj, i nadasve veseloj zajednici ljudi ujedinjenoj u svojoj ljubavi prema stripu (a i zajebanciji, i jelu, a i piću). o jednom tako lijepom festivalu, u jednom tako lijepom gradu, na tako lijepom mjestu... samo da bi te onda kao hladan tuš dočekala vijest da je sve to vjerovatno bilo posljednji put.

jedan od najljepših vikenada u mom životu... i sada kažu da se više nikada neće ponoviti

Tako je to
Prava Dilanovska epizoda
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/05/2012 : 13:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

da mi je netko još prije samo tjedan-dva rekao da će me vratiti na ovaj forum, moj odgovor bi zacijelo bio NE! NE VRAČAM SE! NEMA ŠANSE! ...ali u međuvremenu se dogodio MAFEST... sa kojega se vratih kući prepun pozitivnih, dapače, genijalnih dojmova.

Postaješ mekši s godinama, vidim...

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 31/05/2012 : 13:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Sretan povratak i svakako budi "nježniji" u diskusijama nego ranije!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 31/05/2012 : 13:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
i niti jednog trenutka nije dosadno, dapače, dan se da savršeno isplanirati, izbalansirati i proleti samo tako. napravi se vremena i za druženje, i za tribine, i za doručak, ručak, večeru, i za pijanku... jedino čega se onda čovjek mora malo odreći je san... ali i to još nadoknađujem ovih dana.

jedino se nisam uspio okupati u moru, zbog promjenjivog i nestabilnog vremena
baš šteta... izdepilirao sam leđa za bezveze.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/05/2012 : 14:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
kiky dobrodošao! Nadam se da če se i drugi "izbačeni" vratiti.....svi smo mi jedna velika obitelj hehe
Go to Top of Page
Page: of 41 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000