Author |
Topic |
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 01/06/2012 : 23:44:30
|
Neispeglana verzija kratkog scenarija. S obzirom da ima samo 6 tabli, ne bih da ga obrazlažem sinopsisom. Ko ima vremena, neka pročita, biće mi drago da čujem mišljenje. Ako bude došao do nekog u Boneliju, trebalo bi da posluži, kao i ostali, da vide kako kadriram, pišem dijaloge, montiram, a i kako pišem priče, podrazumeva se. Izvinjavam se ako je nespretno postavljen.
|
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
Edited by - Rick on 01/06/2012 23:45:15
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7264 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 02/06/2012 : 00:09:22
|
Ovo je postala invazija NN scenarija.
Lijepo zamišljeno Rick, baš simpa scenarij. Onako poetski, Meddovski i nepretenciozno. Mogao bi se svojim idejama uključiti i u moj i mladjin megalomanski scenaristički projekt od 30-40 stranica. ;) |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4306 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 02/06/2012 : 09:51:46
|
@Rick- Jako dobro, posumnjao sam na androide ono kad Legs ''skenira'' ozlijeđenu klinku Samo naprijed!
quote: Originally posted by DeeCay Uvijek se može ubaciti neki John Always umjesto Nathana Nevera ili Pumperschnitzel umjesto Zagora.
Isuse
|
Bok, kako si.
|
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Posted - 02/06/2012 : 13:39:17
|
Hvala svima! Čast mi je što su neki osvedočeni "natanovci" dali thumbs up!
Još jedan od mnogih scenarija koji sam uradio za svoju dušu. Ako dođe do nekog u Boneliju, dobro je, ako ne, opet dobro. Znači mi mnogo i to što neko ovde kaže- dobro je...
Apsolutno hipotetički- Natana se ne bih usudio da pišem, osim kad bi insistirali. Nisam dovoljno upoznat sa njegovim univerzumom, bar ne u ovom trenutku. Priča koju sam napisao mi se učinila prikladnom da opiše neki dalek dan u budućnosti... kada svi heroji ostare... |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Posted - 02/06/2012 : 13:40:36
|
Dee, hvala na klipu, uvek, ali uvek je lepo podsetiti se kako je vezanost za sf počela...
Naravno, imam u planu i kompletne stripove sa nekim crtačima, ali toga će biti više, ako Bog da, kada konačno odustanem od pokušaja da kao scenarista prođem u Boneliju. Ako taj dan uopšte dođe... Konkretnih razgovora sa nekim odličnim crtačima već ima. |
Edited by - Rick on 02/06/2012 13:43:02 |
|
|
Djuro
New Member
Serbia
273 Posts
Member since 29/03/2006 |
Posted - 02/06/2012 : 14:03:13
|
Super, bas Natanovski fazon!
Nazalost, koliko sam uspio da shvatim, jako je tesko stranim scenaristima doci do Bonellija, posebno ako ne znaju italijanski. Mozda bi trebalo da stupis u kontakt sa nekima od nasih izdavaca da te povezu sa nekim iz Bonelija ili Paninija (koliko se sjecam SAF je poodavno, mislim za vrijeme Vaninija, cak i trazio nove scenariste sa ovih prostora, doduse sa idejama za nove, a ne postojece junake), pa da im posaljes svoje radove, eventualno prevedene makar na engleski.
Mada, mislim da je Dee u pravu i da je bolje poceti sa radom na autorskim stripovima, pa onda kad se dokazes mozes da gostujes na Natanu. :)
|
|
|
|
Topic |
|
|
|