forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Daredevil 1-5
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 17/05/2012 : 23:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlix

Procitao sam trecu knjigu Derdevila koja nosi naziv Elektrin povratak. Kod ovog junaka mi se svidja to sto se price ne vrte oko borbi protiv sinova radijacije, tj. nema tu nekih super negativaca, kao recimo kod Spajdermena.

Pa, Mark Waid trenutno piše upravo jednu takvu verziju Daredevila koja funkcionira sjajno, i u tome mu pomažu neki od trenutno najboljih mainstream crtača. Neću reći da se kvalitetom da usporediti sa ovime što je napravio Miller (ili onime što je napravio Bendis), ali je jako, jako, jako blizu.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 18/05/2012 : 00:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

...Mark Waid trenutno piše upravo jednu takvu verziju Daredevila koja funkcionira sjajno, i u tome mu pomažu neki od trenutno najboljih mainstream crtača. Neću reći da se kvalitetom da usporediti sa ovime što je napravio Miller (ili onime što je napravio Bendis), ali je jako, jako, jako blizu.

Usudiću se da kažem da je na dobrom, dobrom putu da ih nadmaši obojicu. Strip koji se čita sa uživanjem i lakoćom (ovo važi i za scenario i crtež), a pun je dešavanja... Odavno jedna epizoda nekog superherojskog stripa nije donosila toliko konkretne priče.

Meni je već sada među omiljenim naslovima.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 20/05/2012 : 20:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Citam Daredevil 4: Ljubav i rat, procitao pocetne epizode, sve do graficke novele koja nosi naziv kao i ova knjiga. Ovim epizodama se zavrsava jedno poglavlje u Derdevilovom zivotu, a pocinje jedno sasvim novo poglavlje, i za njega, i za neke druge osobe. Ovde se pojavljuju sve same nindze, i epizode se uglavnom bave ratom izmedju losih nindzi (Ruka) i dobrih (Stik i ekipa). Uglavnom desi se nesto neocekivano na kraju. Jako interesantne epizode i zao mi je sto sam dosao do kraja samog poglavlja, koje se proteze jos od druge knjige.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 28/05/2012 : 16:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Procitao sam poslednju knjigu Daredevila: Ponovo rodjen. Ovde je prica malo teza, Met je zahvaljujuci Kingpinu izgubio sve, i posao i kucu i prijatelje, bukvalno je na pragu nervnog sloma. Ali otac ga je naucio da nikad ne odustaje. Malo mi neke stvari nisu bile jasne na pocetku, jer je u ovoj knjizi dosta brojeva preskoceno u odnosu na prethodnu knjigu, ali se brzo pohvataju cinjenice. Iako je sama tema teska, prica je zaista odlicna. Crtez takodje super.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4483 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 29/05/2012 : 17:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Nakon što sam gotovo odustao od razočaravajuće druge knjige danas sam završio treću. I što reći?- F E N O M E N A L N O !
Jer treća knjiga je upravo to! Akcija, prevrati, figure tijela, dijalozi... sve u totalnoj međusobnoj harmoniji kojom se ne možeš prestati hraniti dok ne progutaš cijelu. Stvarno sam sretan što sam ipak nastavio sa Nebojšom. :D:D:D

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 29/05/2012 : 21:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
Procitao do kraja... HOCU JOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/05/2012 : 12:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Uzeo prvi integral i jedva čekam da se suočim s Nebojšom!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 30/05/2012 : 12:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Pa u prvoj knjizi bas i nece biti toliko Nebojse, uglavnom Metovo detinjstvo i vreme dok je bio student. Mislim, kul je strip skroz, ali da se ne razocaras, sledece knjige rasturaju

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 31/05/2012 : 09:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam prva dva albuma i gle iznenađenja, zbilja mi se sviđaju. Romita kao i obično rastura, čovjek je rođen za crtanje akcije. I prvi mi je album nekako tipičniji za Millera, dosta unutarnjeg dijaloga, što mi je super. One sekvence kad ponavlja "usredotoči se" su sjajne. I Kingpin je sjajan lik. Druga knjiga je bez Millera na priči malo slabija, mada ima par dobrih priča. No kad krene pisati, postaje izvrsno vrlo brzo. Crtež mu je stvarno sjajan. Rijetko dinamičan. Omiljene akcijske skevence su mi one kad se bori s Bullseyom u luna parku, podzemnoj željeznici (to pogotovo) i treća kad ga uhvati. Danas čitam dalje s nestrpljenjem.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7929 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 31/05/2012 : 21:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Uzeo prvi integral i jedva čekam da se suočim s Nebojšom!

znaci dolazis.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/06/2012 : 15:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
za markosa:
knjiga 3, strana 214, pri kraju stranice
dva puta zaredom piše "me", jedno je viška
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2012 : 15:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ah...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4483 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 03/06/2012 : 16:23:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Kod mene nema toga. Ili sam čorav

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2012 : 17:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, zaista:) Vjerojatno je supermark pogriješio stranicu...

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/06/2012 : 19:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ispravak: str 224
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/06/2012 : 23:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
zasto je Bill Sienkiewicz potpisan na naslovnici broja 4 kao autor sa samo jednom pričom (od 12 u tom broju), a McKenzie, koji je napisao 9 priča u broju 2 (od 14 ukupno u tom broju) nije?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/06/2012 : 23:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zato;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/06/2012 : 23:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
bio bi dobar političar
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1873 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 04/06/2012 : 01:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Meni se čini da par stranica u 4. knjizi u onoj c/b Elektrinoj priči ne idu dobrim redosledom. Ali inače nemam zamerki na izdanja, uživao sam čitajući, sve mi žao što nema još :)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/06/2012 : 09:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne, dobar je redoslijed, ne brini, zato se i priča zove "bizarna":)

Trouble will find me
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2012 : 14:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

zasto je Bill Sienkiewicz potpisan na naslovnici broja 4 kao autor sa samo jednom pričom (od 12 u tom broju), a McKenzie, koji je napisao 9 priča u broju 2 (od 14 ukupno u tom broju) nije?

heh, trebao bi se zvati superpizajcla!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/06/2012 : 14:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ne boj se Nebojše!
tekst
by Luca_torelli

Superjunake i Bonellija izbjegavam u širokom krugu, eventualno DD-a i Teksa kupim s vremena na vrijeme, iz navike, ukoliko su crtež i priča donekle podnošljivi. Preferiram europske autore, Amerikanci su mi u pravilu odbojni. Naravno, ne u potpunosti – nedavno sam dao šansu Daredevilu i naprosto se oduševio neustrašivim đavlom jer, Daredevil nije klasični superjunak, on je neka vrsta uličnog učitelja.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/06/2012 : 15:07:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dermentor

Pa, ja se iskreno nadam da bi jednog dana na red mogao doći i Bendisov Daredevil.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/06/2012 : 15:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Dermentor

Pa, ja se iskreno nadam da bi jednog dana na red mogao doći i Bendisov Daredevil.

taman nastavi od 6-10
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29624 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/06/2012 : 15:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by supermark

heh, trebao bi se zvati superpizajcla!

ma nemoj
a ti promijeni nick iz DeeCay u TiGay!
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000