forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 103

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/05/2012 : 13:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deki86

Xbox360 Grafički možda nije na razini PC-ja, ali mene to ne smeta, samo stavim dvd u konzolu i udri po igri. Borio sam se sa raznoraznim komodorcima, prastarim PCjima, instalacijama, podešavanjima, štelanja, krekiranja a i ovaj komp mi nije bogzna što, itd tako da mi je dosta svega, sada sam 100% konzolaš. Dobro, 99% jer ipak mi je komp khm resurs igara i informacija o istim.

Ja sam htio kupiti X360 ali se nisam usudio zbog onih priča o dosta kvarova. Kupio 2 polovne PS3 (bratu i sebi) i za sada sve radi savršeno. Grafika je pretpostavljam prilično ista, također i 90 % igara. Jedino ostaju one eksluzive koje jedna konzola ima, a druga ne. Meni su osobno X box ekskluzivne igre bile primamljivije, no nekako ću već prežaliti...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 12/05/2012 13:59:18
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 12/05/2012 : 13:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Zbog gluposti koje EA radi s onim Originom, bolje ih je igrati na konzolama.

Ili na PC-u, ali onda khm, khm...

Konzole su za igranje.
Imam i PC naravno, ali me ne vuče da se igram na njemu. Nije to taj filing. Ubaciš igru, sjedneš ili legneš negdje podalje od povelikog ekrana (bežični kontroler naravno) i igra kreće odmah... To je za mene uživanje.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 12/05/2012 : 14:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
[/quote]
Ja sam htio kupiti X360 ali se nisam usudio zbog onih priča o dosta kvarova. Kupio 2 polovne PS3 (bratu i sebi) i za sada sve radi savršeno. Grafika je pretpostavljam prilično ista, također i 90 % igara. Jedino ostaju one eksluzive koje jedna konzola ima, a druga ne. Meni su osobno X box ekskluzivne igre bile primamljivije, no nekako ću već prežaliti...
[/quote]

Mene je ova trenutno najnovija generacija igara ugodno iznenadila. Nekoliko godina sam bio prestao igrati sve igre osim Pro Evolutiona, nisam ni mislio da ću ponovo prelaziti tolike pucačine, avanture, utrke... Nije toliko stvar u poboljšanoj grafici koliko u činjenici da se puno više toga istovremeno zbiva na ekranu, da je sve puno intenzivnije... Npr kada te na Resident evilu 5 istovremeno napadne preko 10 neprijatelja, u call of dutyju te istovremeno napadne horda vojnika, tenkova, helikoptera, čak i avioni gađaju sa raketama na navođenje pa se ti snađi! Ugodno me iznenadila Fifa na koju sam prešao nakon dugo godina igranja Proa. Prije sam imao plejku 1 i 2, i mislio sam da se neću moć naviknuti na xbox360 controller, ali i tu sam se ugodno iznenadio. Toliko sam se naviknuo da mi je sad čudno igrati na plejki. Jedino bi one digitalne tipke mogle biti kvalitetnije, ali to je manji nedostatak. Žao mi je što ne mogu igrati Metal Gear Solid 4 i Gran turismo 5, ali tu su zato Forza 4 i MGS HD collection.

E da, i imam konzolu već preko 2 godine, i radi savršeno!

Edited by - Deki86 on 12/05/2012 14:16:49
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 12/05/2012 : 14:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Zbog gluposti koje EA radi s onim Originom, bolje ih je igrati na konzolama.

Ili na PC-u, ali onda khm, khm...

Konzole su za igranje.
Imam i PC naravno, ali me ne vuče da se igram na njemu. Nije to taj filing. Ubaciš igru, sjedneš ili legneš negdje podalje od povelikog ekrana (bežični kontroler naravno) i igra kreće odmah... To je za mene uživanje.

To je to!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/05/2012 : 13:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Konzole su za igranje.

Da, ali, prvo moraš imati slobodan TV, jer bi i ostali članovi obitelji htjeli gledati TV; a i na tv-u ne možeš istovremeno raditi druge stvari kao na compu... Meni je igranje na kompu kao tebi na tv-u, u miru vlastite sobe mogu se fino opustiti bez da mi iko smeta, a istovremeno mogu na compu raditi i druge stvari. I oduvijek igram igre na compu, konzole su mi tak, tak...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 14/05/2012 : 13:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Zato ja imam sobu u kojoj je samo moj 82cm LCD za PS3 (nije ni spojen na antenu pa se nitko ne može sjetiti da bi ga gledao).
Također imam i stol gdje stavim laptop, pa mogu neometano i surfat i igrat FPS-e ili starije PC only RPG-e.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/05/2012 : 17:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Kako igrate ove nove igre, Mass effect 3 npr, na compu ili na platformama?

Sve ME igre na PCju zbog importa i tweakova. Origin mi ne smeta.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 15/05/2012 : 19:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ali nemoj ni slučajno probati moddati igru, jer će te Origin skužit i ukinuti ti account i nećeš više moći niti jednu njihovu igru igrat, neovisno o tome koliko si ih masno platio.

Gamad EAovska i Biowareska.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/05/2012 : 20:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali nemoj ni slučajno probati moddati igru, jer će te Origin skužit i ukinuti ti account i nećeš više moći niti jednu njihovu igru igrat, neovisno o tome koliko si ih masno platio.

Gamad EAovska i Biowareska.

Tweakovao sam coalesced fajl drugi-treci dan igre i cak teram multiplayer sve vreme sa njom. :D Lose im ide.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

scanturion
Junior Member

Croatia
465 Posts

Member since 11/01/2002

Posted - 16/05/2012 : 14:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send scanturion a Private Message  Reply with Quote
Diablo 3 uz muzičku podlogu "Dok čekaš sabah sa šejtanom"

Nada je bogatstvo onih koji ništa nemaju.
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 16/05/2012 : 14:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Čekam ovo godinama. Još malo...

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 16/05/2012 : 15:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Killzone 3

Igrao sam dva sata. I odma na početku me dočeka minus. Nema one epske teme u main meniu.
Trebali su je ostaviti, kao što to Uncharted radi u svakom nastavku.

No, sve ostalo je fenomenalno. Najljepši FPS koji sam ikad igrao (nisam igrao Crysis 2, no ne vjerujem da može nadmašiti ovo).
Kontrole su nekako 'mekše', lika se lakše kontrolira i samim time je igra lakša (što je za moj ukus plus). A možda sam se samo izvježbao igrati FPS s kontrolerom između dvice i trice.
U prvih dva sata ima više priče i raznolikosti u levelima nego u cijeloj dvojci (što ne znači da i ona nije fenomenalna i vrijedna igranja).
Došao sam do one šume i odlučio prestati, da joj se mogu diviti kasnije. A po trailerima vidim da ima i snježnih levela. Predobro.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
849 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 17/05/2012 : 12:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Prebacio sam nešto svoje muzike na xbox360 čisto onako iz gušta, i onda idem provjeravat na fifi 12 da li postoji opcija da mi moja muzika svira na menijima umjesto one njihove dosadne. Ne samo da sam uspio podesiti svoju omiljenu playlistu da mi svira prije svake utakmice, nego sam se i ugodno iznenadio da sam sa postavljanjem svoje muzike otključao achievement :D :P Kako je veći gušt namještavati taktiku dok ti svira omiljena muzika heh
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 22/05/2012 : 08:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Na svoju žalost tek sam prije nekoliko dana odigrao CoD: Black Ops. Kako dobra igra. A sada je na redu Mass Effect 3.

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/05/2012 : 10:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Diablo 3, anybody? Dojmovi?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 22/05/2012 : 10:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Diablo 3, anybody? Dojmovi?

čeka se crack

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4486 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 22/05/2012 : 11:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam negdje da neće biti cracka jer se igra (djelomično) preko neta. :(

U međuvremenu- slučajno sam naletio na Diablo 2 mod imena ''Median xl'' i oduševljen sam! Jako dobra zamjena za sve koji nemaju D3. Ponaša se kao neki novi expansion pack sa potpuno novi spellovima, nove rune, itemi, borbene taktike itd.
Je li netko za nabaciti multiplay preko hamachija? Deecay/Mali_Mate/anyone...?
Primjer:

http://modsbylaz.hugelaser.com/

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 22/05/2012 : 11:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
ah, svasta se igra preko neta.....mislim crackali su i WoW pa ce i ovo....ma, ionako nemam vremena pa bolje da taj crack dodje sto kasnije

Sto se tice D2, vec danima pokusavam naci di sam zametnuo originalni CD, kad i ako pronadjem, dojavim se

quote:
Originally posted by Cromwell

Pročitao sam negdje da neće biti cracka jer se igra (djelomično) preko neta. :(

U međuvremenu- slučajno sam naletio na Diablo 2 mod imena ''Median xl'' i oduševljen sam! Jako dobra zamjena za sve koji nemaju D3. Ponaša se kao neki novi expansion pack sa potpuno novi spellovima, nove rune, itemi, borbene taktike itd.
Je li netko za nabaciti multiplay preko hamachija? Deecay/Mali_Mate/anyone...?
Primjer:

http://modsbylaz.hugelaser.com/

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 22/05/2012 : 17:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
X-Men: Clone Wars na Sega Genesis emulatoru.

Ma gledao sam opet nedavno First Class i Wolverine, pa sam nekak nabrijan na X-Mene i sad bi ih htio čitati i igrati.
No, nemam ih gdje kupiti za čitanje, a novije igre ili ne valjaju ili ih ne mogu nabaviti odma sada odma (čujem da je Origins: Wolverine iznenađujuće dobra igra).
Tako da sam se sjetio kad je AVGN recenzirao i ismijavao neke stare arkade, no ovu je pohvalio. Odigrao sam 3 levela (doduše dvaput) i moram reći da je igra odlična.
Šest različitih likova, neki jači, neki slabiji, no isplati ih se sve probati i kombinirati kojeg za koji level. Neki kažu da su im Wolverine i Nightcrawler najbolji, no meni u ovoj igri puno više odgovaraju Cyclops i Gambit. Također, tu su još Beast (mislim da ima najjače udarce) i Psylocke (najnekorisnija, no sexy).
Grafika je vrlo ugodna i šarena, glazba i zvučni efekti baš onako retro savršeni, kontrole dobre (iako bi radije da imam neki jeftini gamepad pri ruci, a ne tipkovnicu), a sam gameplay vrlo zabavan, no pomalo težak (a i sami znate kakvi su ti stari arkadni platformeri).

E ovo bi htio da dođe u HD-u (što znači da samo maknu pikselizaciju) na PSN, Steam i onaj X-Boxov network ili što već.
Imamo već X-Men Arcade (Double Dragon beat-em-up), barem što se PSN-a tiče, no ovo je bolje.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4486 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 22/05/2012 : 19:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
(čujem da je Origins: Wolverine iznenađujuće dobra igra).

Stvarno je, to je taman kad ti treba brza doza akcije. Lagano bildanje pasivnih i aktivnih skillova i prilično arkadni pristup. Zabavno totalno, makar kad ju prijeđeš neće ti se više dat zaigrat. Ali to niti nije tak loše.

...i da, ipak nema do starih konzola

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts

Member since 14/06/2010

Posted - 22/05/2012 : 22:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dermentor a Private Message  Reply with Quote
the secret of monkey island :)
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 23/05/2012 : 11:33:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
doom2

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/05/2012 : 23:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

X-Men: Clone Wars na Sega Genesis emulatoru.

Tako da sam se sjetio kad je AVGN recenzirao i ismijavao neke stare arkade, no ovu je pohvalio. Odigrao sam 3 levela (doduše dvaput) i moram reći da je igra odlična.

moja preporuka: ako voliš igrat borilačke igre, downloadaj X-Men: Children of the Atom, ta je isto dobra.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 08/06/2012 : 03:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Počeo Amnesiu.
Mene inače nije lako uplašit.
Na kraj Shuttera sam se smijao, Dead Space mi je zabavna akcijska pucačina i tako to, ali Amnesia...
Svaka im čast. Atmosfera veličanstvena.
Takav osjećaj nisam imao još od SIlent Hilla 1 kad sam ga prvi put igrao prije 10 godina (imao sam 12 tada).
Nikad još nisam igrao avanturu bez akcije, ili bolje rečeno bez oružja, no drago mi je da sam ovo probao.
Sad da malo otpuhnem, pa nazad u dvorac.

Inače, da vam pokažem ovaj nevjerojatan deal.
Dakle, platite kolko hoćete (može i samo 1 dolar, ma i manje) i dobijete fenomenalne Amnesiu, Limbo, Psychonautse,... čovječe, skoro besplatno.
A ak date više od 8 dolara dobijete još odlične Bastion, Braid i Super Meat Boy.
Žalosno je ovo propustit.
Traje još samo tjedan dana, pa svi ljubitelji igara, požurite!
http://www.humblebundle.com/

Edited by - Windwalker on 08/06/2012 03:42:28
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 08/06/2012 : 11:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
http://www.grimrock.net/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page
Page: of 103 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000