Sasvim bih se složio s tobom kad sve to već ne bih imao u odnedavno čak 4 izdanja, posljednje LL kolor, pa što ću i s petim? Znam, vjerno originalu i sve to, ali ne mogu više.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Sasvim bih se složio s tobom kad sve to već ne bih imao u odnedavno čak 4 izdanja, posljednje LL kolor, pa što ću i s petim? Znam, vjerno originalu i sve to, ali ne mogu više.
ja ga imam i u ekstra zagoru, ludens kolekcionarcu, libelusu, i originalni talijanski od republice, pa me ne sprječava da i ovo kupim :P
ali ako je nešto najsličnije kolekcionarskom izdanju, to je onda biblioteka agarthi. od ludensovog kolekcionarca sam odustao, a čak razmišljam da odustanem i od njihovih kiosk izdanja, ali mislim da ipak neću jer je jako puno brojeva izdano od strane njih.
uglavnom, ludens kiosk ide u podrum, a na police libelus i agarthi.
uz svake pohvale libellusu na kolekcionarskim izdanjima, agarthi nas s ovim izdanjima vraća na najbolji način u ono što u biti bonelli stripovi jesu - kiosk izdanja, odlično napravljena a ne toliko skupa.... također mi se najviše dopada što sva izdanja počinju od prvog broja i vjerna su originalima.....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Dlaka u jajetu: Ja bih i hrbat ostavio sa originalnim fontom i bez Zagorovog znaka.
Razlog fonta je zato sto talijani nisu dostavili izgled hrbata i zato sto ce kasnije stripovi ici na 98 stranica pa bi debljina slova bila drugacija... Odabrali su ovaj font i debljinu kako bi citava kolekcija bila ista i ujednacena sa izgledom na hrbatu
zasto su ovaj logo stavili na naslovnu stranu , meni je puno bolje izgledalo bez logoa , u MM i SL . Hoce li to u novim brojevima biti logo na naslovnoj , meni on zezne naslovnu da valja jer uvijek se pretura na neko nevidljivo mjesto i opet ispadne bezveze .
nisu loši romani samo da ih spuste na 5km,recimo jer pošto izlazi od prvoga broja trebat će dosta para da se kupe svi romani,ali pošto je libellius izbacio u boji bolje je u boji kupovat jer je kvalitetniji papir i korice,mislim da ću samo te i kupovat,super izgledaju-svaka čast na strip iz BiH.
reklama na najpopularnijem (i najkontroverznijem) hrvatskom web portalu.
Komentari su suvisni kad vidim sta ljudi pisu... Njih muci politika jos uvijek... A slicno je bilo i na ovom forumu kad se potegnulo pitanje jezika...
ma, na Indexu, o cemu god clanak bio - o automehaničarima, novoj kolekciji Vivene Westwood, migraciji roda ili turskim sindikalcima - komentari su uvijek isti
puno žganaca, palente, pure...će se pojesti te vodurine isprati korita naših rijeka dok i ako netko primiriši cca 210 brojeva koje je sd/lu izbacio samo u extra seriji. gledajući kroz obe serije, tj 24 broja godišnje, budimo iskreni, samo u sd/lu će izaći cijeli zagor. za demantij pričekajmo na čijoj (ni)je strani vrijeme.