Snimao sam ja tribinu, pa ću istražiti tko je drogsy glavom i bradom!
Oh, nema potrebe
Facts are a stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence. -- John Adams
Ne, ne, ja sam bio svjestan da sam glumio gnjidu na Mafestu u smislu "he-he, ja znam tko si ti, ali ti ne znaš tko sam ja". Čini mi se da su nam se čak u jednome trenutku susreli pogledi na što sam se je onako gnjidski smiješkao.
Facts are a stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence. -- John Adams
Išao je i kratki strip uz to, Guerra alla Yakuza, nešto slično, početkom devedesetih. Mogli bi i Dado&Dado izbaciti neku DOS verziju ove igre uz strip!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Nenadano je prekinut kontakt između laboratorija na svemirskoj postaji Nemesis i Zemlje, a uprava sumnja da se gore dešavaju neobične stvari. Nathan i nekolicina stručnjaka odlaze na poprište i bivaju hladno dočekani od strane znanstvenika koji očito nešto skrivaju. Mračne individue skrivaju se u sjenama laboratorija, greške jednog nehumanog ambicioznog projekta. Uskoro više nitko neće biti siguran!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Zapravo, ja sam star (još me dva mjeseca dijele od punoljetnosti), a profil bi mi bio prenezanimljiv da sam ga ispunio.
Da, zanimljivo, ali mi i dalje blage veze nemamo što je pisac htio reći. Ajde Djole, uskrsni na ovom topicu pa nama smrtnicima ponešto objasni o ovim novotarijama. ;)
Vidim da su mišljenja na talijanskom forumu oko ove naslovnice podijeljena. Nekima se jako sviđa atipična Nathanova naslovnica, dok je drugi pljuju govoreći da se Giardo s konzultira s nekim modnim stručnjakom jer je stil odijevanja likova na naslovnici katastrofalan.
Meni osobno je simpa naslovnica, totalno netipična za Nathana. Giardo ima potpuno neki svoj stil, ali daleko je to još od De Angelisa i Castellinija.