jel ti jasnije sta mislim nakon ovoga moga ps.? ili nisam uzeo dovoljno tableta? ako ne kuzis objasnit cu i ja bez tableta, koliko god me ti pokusavao izvrijedjati i diskreditirat.
hajde elvude jos me jedino nisi proglasio narkomanom kada nisi znao sta odgovoriti:) vidim da si dobar sa moderatorima pa te nece izbaciti uprkos tome sto ti je najnormalnije da mene proglasavas psihijatrijskim slucajem ili tabletomanom:) eh kompleksi, kompleksi:)
ne, necu se smiriti jer mi je pun kurac da mi ovaj stalno sere i vrijedja me da bi trebao uzimati tablete(kao psihijatrijski sam slucaj) i to sve prolazi ok. a kada netko kaze prostu rijec drugome leti se van. ajde dosta tih gluposti i pocnite vise raditi svoj posao. ps. elvude javi mi se na mail ako da ovo rascistimo jer ce me sada iobako izbaciti. pps. manhuntere objasnit cu ti sta je fikusa nagnalo da dobije ban, a ovaj se sada pravi glup.
hajde elvude jos me jedino nisi proglasio narkomanom kada nisi znao sta odgovoriti:) vidim da si dobar sa moderatorima pa te nece izbaciti uprkos tome sto ti je najnormalnije da mene proglasavas psihijatrijskim slucajem ili tabletomanom:) eh kompleksi, kompleksi:)
da,odličan. zato su me valjda non stop izbacivali.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
dok jos nisam izletio: elvude budi faca i daj javno mail koji si poslao.
ajde prestani serekat ,nikom ja nisan sla nikakve mejlove. i pun mi je više kurac da mi TI ideš srat da ja nekoga ovde uvaljujen u sranja. nisi prestaja moderatorima lizat čmar i držat in stranu i sad mene prozivaš zbog nekih svojih bolesnih umišljotina.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
budi faca i covjek i kazi javno. ja ionako letim van ps. ja sam za pravila ovoga foruma jer pratin ovaj forum dugo vremena i znam sta je to prije bilo.