budi faca i covjek i kazi javno. ja ionako letim van ps. ja sam za pravila ovoga foruma jer pratin ovaj forum dugo vremena i znam sta je to prije bilo.
budi ti faca i čovik i pristani kenjat
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
smeta ti nesto? nema problema:) pa ionako ces reci da sam ja blesav i ostalo a neces se usuditi suprostaviti mojim tezama:) eh moj elvude kada pomislim da sam mislio da si pametan:) ps. a ti ispao jos pametniji: nije vazno oboriti tezu sugovornika vec ga samo izvrijedjaj i njegove teze ce biti glupe:)
Ne mogu da verujem posle toliko godina..a nema je na Yuo tube..ova reklama za Paloma papir/pelene...godina recimo 1982 a ja se bukvalno zaljubio u ovu malu devojcicu sto kaki....jebote kakav fles bek....negde mi se ova reklama zaturila u secanju..bravo Sebatijane
Ne mogu da verujem posle toliko godina..a nema je na Yuo tube..ova reklama za Paloma papir/pelene...godina recimo 1982 a ja se bukvalno zaljubio u ovu malu devojcicu sto kaki....jebote kakav fles bek....negde mi se ova reklama zaturila u secanju..bravo Sebatijane
baš me zanima kako če fikus ovo prokomentirat
quotam ovo samo da ostane zabiljezeno
šta je čudno u ovome? kakva ti mistična značenja nalaziš u ovoj mojoj rečenici?
smeta ti nesto? nema problema:) pa ionako ces reci da sam ja blesav i ostalo a neces se usuditi suprostaviti mojim tezama:) eh moj elvude kada pomislim da sam mislio da si pametan:) ps. a ti ispao jos pametniji: nije vazno oboriti tezu sugovornika vec ga samo izvrijedjaj i njegove teze ce biti glupe:)
tvojim tezama? misliš tvojim halucinacijama?
ma nema nista. a fikus nakon toga izletio:) ps. moje halucinacije:) tablete i to, bar se u to razumijes:)
ma nema nista. a fikus nakon toga izletio:) ps. moje halucinacije:) tablete i to, bar se u to razumijes:)
naravno,nastaviš li s zloupotrebon tih opijata ne piše ti se dobro. več imaš vizije lažnih stvarnosti. mani se toga dok još možeš
nis se ne brini, ovo cu ti nabijati na nos cijelo vrijeme( uprkos halucinogenima:) hehehe
kompulzivno-opsesivni poremečaj?
naravno:) e moja kukavice:) pa sta ti je bit u zivotu da utjeras svoja pravila na nekakav forum:) ajd sretno u ostvarenju zivotnog cilja:) steta sto ti nemas hrabrosti to reci vec druge koristis:( smrc, smrc:)
i prestani pit alkohol s tabletama. vidiš da ti škodi
ma to je sada moderno:) e bas si starkelja:) vjerojatno i navijas za Hajduk ili Dinamo:) ps. sta je sa ovim izbacivanjem mene? jos ce ljudi misliti da sam poput tebe:(