Ova robotski odraz u pladnju je ko, Siggy? Razbucat će Brankovu svadbu? Meni je ok naslovnica, neuobičajen rakurs, zanimljive boje, rado bih to vidio uživo kako izgleda strip..
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Izdaja recenzija by Jerry Krause Agencija Alfa AA LIB 6b | 79 str.
Zanosna May Frayn, privlačna agentica osebujnih oblina ponovno u zasebnoj epizodi! Ovaj put je upala u komplicirani trokut koji čine i njeni dečko Raul Leblanc koji je, ironično, bivši lopov kao i ona te Rena, Raulova opsesivna sestra. Kroz priču o ljubavi, ljubomori i povjerenju May pokušava spasiti svoju vezu s Raulom, ali opsesivna Rena čini sve kako bi zagorčala život May i vratila Raula na "pravi put".
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Mogu ja sljedeću nedelju sstaviti jednu asocijaciju?
Kad god hoćeš, a usput završi i onu recenziju.
Čekam Dee-a da mi kaže da li da je dorđujem ili ne. P.S. Možeš mi izvući gdje na forumu piše zašto je LU koristio drugačije naslovnice od originalnih. Želim biti siguran da sam sve dobro pokopčao.
Pred vama je transkripcija razgovora sa Stefanom Casinijem, crtačem Nathana Nevera, s MAFEST-ove tribine 2012., u slobodnom prijevodu i interpretaciji neponovljivog Doka Lestera!
Hajdemo probati s još jednim kvizom. Ovog puta malo će biti drugačijeg formata. Mogli bi ga nazvati IGRA SPAJALICE.
Dakle, postavit ću 10 odjeljaka od a-j, svaki od njih će imati po 4 elementa u epizodi (to će većinom biti likovi koji se pojavljuju u epizodi i ne moraju biti glavni ili neka lokacija). Ispod toga će biti predstavljeno 20 epizoda brojevima podcrtano od 1-20. Vaše je samo da spojite te elemente s pravom epizodom. Da vidimo koliko se dobro sjećate pojedine epizode. I treba imati na umu da je od tih 20 epizoda samo 10 onih koji odgovaraju zadanim elementima i još ih k tome treba ispravno spariti. Pa da vidimo:
a) Andy, Shado Haara, Supernet, Crash Theater b) May Frayn, Marine Plant, Karl Bollow, Jack O'Ryan c) Jack O'Ryan, Klaus Muller, Laura Lorring, Lodovico Hospital d) Sigmund, Jerry Lone, Urania, Rockhal e) Hoenzoller, John Bancroft, Egle, Saint Mary Mead Clinics f) Livius, Takeru, Irina Kaplan, Technical Science Institute g) Legs, Angel de Haven, ESP, Absolute Pleasure h) Ella Richards, Rashid, Legs, HIP i) Museum of Worlds, Reiser, Manny Grey, Lucy Vega j) Branko, Jerez Navarro, Agencija Hexagon, Skotos
Evo sad i nazivi epizoda, pa sparite (Dee, naravno ti ćeš zadnji):
1. Doba letećih tanjura 2. Gusari 3. More pustoši 4. Put u slobodu 5. Leptirov san 6. Pomaknuta orbita 7. Nevidljiva sila 8. Krvne veze 9. Lovci na viruse 10. Grad poroka 11. Jedanaesta zapovijed 12. Delirij 13. Strah na dnu mora 14. Dječak koji je otkrio svemir 15. Nebeske rijeke 16. Otok s blagom 17. Bauhaus killer 18. Djeca noći 19. Prljava ulica 20. Oči neznanca
Izgleda da sam precijenio vaše mogućnosti. Ništa zato, sad ide džoker pola-pola. Prepolovit ću ove ponuđene epizode na 10 točnih, sad ih samo treba pravilno spariti.
a) Andy, Shado Haara, Supernet, Crash Theater b) May Frayn, Marine Plant, Karl Bollow, Jack O'Ryan c) Jack O'Ryan, Klaus Muller, Laura Lorring, Lodovico Hospital d) Sigmund, Jerry Lone, Urania, Rockhal e) Hoenzoller, John Bancroft, Egle, Saint Mary Mead Clinics f) Livius, Takeru, Irina Kaplan, Technical Science Institute g) Legs, Angel de Haven, ESP, Absolute Pleasure h) Ella Richards, Rashid, Legs, HIP i) Museum of Worlds, Reiser, Manny Grey, Lucy Vega j) Branko, Jerez Navarro, Agencija Hexagon, Skotos
1. Gusari 2. Leptirov san 3. Nevidljiva sila 4. Grad poroka 5. Delirij 6. Dječak koji je otkrio svemir 7. Nebeske rijeke 8. Otok s blagom 9. Prljava ulica 10. Oči neznanca
Izgleda da sam precijenio vaše mogućnosti. Ništa zato, sad ide džoker pola-pola. Prepolovit ću ove ponuđene epizode na 10 točnih, sad ih samo treba pravilno spariti.
E sad već mogu probati.
a)9 b)1 c)5 d)8 e)4 f)6 g)3 h)2 i)10 j)7
e, f, j sam gađao jer epizode koje sam uz njih vezao nisam čitao, no nekako sam logički pomislio da idu tako po onome što sam nekada čuo, tj. pročitao na forumu, recenzijama i slično.