U zadnje vrijeme mnogo već isfuranih naslovnica koje kao da smo ih već vidjeli....
.....čak je NARANČASTA poput novog Zagor ALMANAHA !! Smiješno!
____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HROTOK MRAČNJAKA samo što nije
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
prica zavrsava, a onda slijedi 3-djelni Nizzi/Monti
s Rudnikom jos nisam poceo jer cekam ovaj broj, ipak se nadam da sveukupno nece razocarati (poslije kasperove pljuvacke na prvi broj malo sam skeptican)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Bravo Tex! neka još izgura do brojeva veselog četvrtka bar! Nisam kupio par zadnjih od Ludensa ali nabavim ih još...bitno da ih ima.
Zašto bar? Nemojte biti pesimisti prije vremena. Neka nama Lu i Vč Tex poživi na kioscima makar i u (pre)sporom ritmu. A dabogda im se i Ac priključio u sporosti.
s Rudnikom jos nisam poceo jer cekam ovaj broj, ipak se nadam da sveukupno nece razocarati (poslije kasperove pljuvacke na prvi broj malo sam skeptican)
A no, no, popljuvao sam nacin na koji se isteruje istina. Strip je solidan, nista epohalno. Ipak sam 10 i vise godina bleno u naslovnicu i u sebi govorio Vau. A ovaj nastavak moze biti da przi, sve karte su bacene.
Bravo Tex! neka još izgura do brojeva veselog četvrtka bar! Nisam kupio par zadnjih od Ludensa ali nabavim ih još...bitno da ih ima.
Zašto bar? Nemojte biti pesimisti prije vremena. Neka nama Lu i Vč Tex poživi na kioscima makar i u (pre)sporom ritmu. A dabogda im se i Ac priključio u sporosti.
kad bi bar krenuli s novijim brojevima, 3-4 godine ispred veselog, pa da se lu - vč - ac u neko razumno vrijeme spoje.