DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ma kakav crtez: ovaj sto udara ima izraz lica kao da narucuje hotdog, a ovaj sto prima udarce kao da posmatra divlje guske u letu. Kad se prekrije donji desni dio crteza rukom, niko ne bi rekao da se ovi mlate. A Tarzan (divljak) gladak kao ulje, vise lici na Kena i Barbie. Pardon, ali to je moje misljenje.
Ma kakav crtez: ovaj sto udara ima izraz lica kao da narucuje hotdog, a ovaj sto prima udarce kao da posmatra divlje guske u letu. Kad se prekrije donji desni dio crteza rukom, niko ne bi rekao da se ovi mlate. A Tarzan (divljak) gladak kao ulje, vise lici na Kena i Barbie. Pardon, ali to je moje misljenje.
mislio sam na crtež u samom stripu, ne iskljucivo na ovaj koji je postavio zlix
Nazalost price su morale da prate izvesne sablone tako da prostora za razmahivanje i nije bilo previse. Uvali ti nesto ozbiljno u 16 tabli, pa jos sa pravilima tipa "tarzan ne sme nikoga da ubije"...ipak i pored limitacija ja nalazim da je dosta prica efektno realizovano.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
A to stripovi o Tarzanu inače nisu naivni?! Hajde nek' mi ovi koji prigovaraju tome nominuju makar jednu "ozbiljnu" epizodu stripa o Tarzanu iz bilo čije produkcije. Yu Tarzan je, uz Banetov sjajan crtež (i drugih Yu crtača) i smisao za zajebanciju, po mome mišljenju, pet kopalja u odnosu na npr. Cubertovog, Ortizovog i inog Tarzana. Pa , mada može zvučati blasfemično, i u odnosu na neke klasične stripove o Tarzanu - npr. Manning.
A to stripovi o Tarzanu inače nisu naivni?! Hajde nek' mi ovi koji prigovaraju tome nominuju makar jednu "ozbiljnu" epizodu stripa o Tarzanu iz bilo čije produkcije
zar je itko tvrdio da su inače stripovi o tarzanu dubokomuni i ozbiljni?