Konačno... Nepotrebo je tako krupno označavati godišnje doba izlaženja, stvarno ne znam kome to treba.. Bolje da stave npr. Br. 7 ... ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HROTOK MRAČNJAKA samo što nije
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Medjutim, tako rijetko im ova izdanja van redovne serije izlaze u poslednje vrijeme da su na naslovnu trebali staviti "Ljeto 2012 A.D.", da ljudi ovo ne bi zbunili s onim poslednjim brojem iz 2012 B.C.
sada će i DD Gigant + DD Almanah... Special oko Božića ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HROTOK MRAČNJAKA samo što nije
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
majko mila... nizzi i cossu (pakleni odred/eskadron) kad vec pomislis da gore od dd maksija ne postoji... ali neka izlaze samo. ja cekam gigant.
i netko bi valjda mogao javiti garberici da prestane vise sa "skidacima glava" i "bacanjem strelica" (!!!). rijeci su: GLAVOSJEČE i ODAPETI STRIJELE (nikakve jebene strelice)! potpuno je unistila novog texa.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Odlično! Konačno kreću maxiji, almanasi, giganti,... ali nažalost u manjem broju nego prijašnjih godina. Bar je DD Specijal zadržao isti ritam.
da, slažem se... pomršavo, pomršavo...
dobro da uopće izlaze...
ALI !!!!!!!!!!!! Možda se trgnu zbog DD Libellusa. Jer: najavljeno je - Libellus planira ići sa SVIME OD DD-a što bude mogao dobiti! ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 43 godine Alan Forda u HROTOK MRAČNJAKA samo što nijeMinuette-extra 61 već u SNK (tko želi)
majko mila... nizzi i cossu (pakleni odred/eskadron) kad vec pomislis da gore od dd maksija ne postoji... ali neka izlaze samo. ja cekam gigant.
i netko bi valjda mogao javiti garberici da prestane vise sa "skidacima glava" i "bacanjem strelica" (!!!). rijeci su: GLAVOSJEČE i ODAPETI STRIJELE (nikakve jebene strelice)! potpuno je unistila novog texa.
Da, slažem se! samo ne znam kaj imaš protiv Cossua?!
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho