kakav izazov... samo da znate da u zivotu nismo sutnuli na kos zajedno... sta ti je njuh miljana miljanica...
Obzirom na to da sam imao prilike da gledam anta na basketu tokom "KG godina nulta", moze se reci da ti se ukazala velika cast... odmah se da primetiti da on voli da igra tesnu odbranu na protivniku i da se pripije uz njega ali mu je ipak veci gust da se zalepi za saigraca i "pomaze na udvajanju".
Predlažem Ultrasu da sledeće godine objedini "kragujevac godine treće" i "stripovi.com paradu ponosa", jer malo koji forum može da se pohvali sa ovoliko gejisanja!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Evo ja izazivam sve prisutna na festivalu - moja ekipa (Combatrock,Miros i Anto) daje bilo kojoj ekipio prednost 15 poena i loptu - ko nas dobije ima turu guženja.
moze anto, al da nauljite guzice na vreme
ne,ne - eventualni pobednik može da naguzi cronosa,rejsa i skvikija - oni su pristalice "tradicionalnog dočeka" koji im se svake godine organizuje!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
kakav izazov... samo da znate da u zivotu nismo sutnuli na kos zajedno... sta ti je njuh miljana miljanica...
Obzirom na to da sam imao prilike da gledam anta na basketu tokom "KG godina nulta", moze se reci da ti se ukazala velika cast... odmah se da primetiti da on voli da igra tesnu odbranu na protivniku i da se pripije uz njega ali mu je ipak veci gust da se zalepi za saigraca i "pomaze na udvajanju".
jos da ima nadimak colt ko ti pa da ti poverujem...
Evo ja izazivam sve prisutna na festivalu - moja ekipa (Combatrock,Miros i Anto) daje bilo kojoj ekipio prednost 15 poena i loptu - ko nas dobije ima turu guženja.
ne,ne - eventualni pobednik može da naguzi cronosa,rejsa i skvikija - oni su pristalice "tradicionalnog dočeka" koji im se svake godine organizuje!
Što se tiče sporta, šteta je što se gasi tradicija sportskog nadmetanja. Zar ne postioji šansa da se iznajmi gimnazijska sala koja je prekoputa celokupnog događanja da se malo relaksiramo u pauzi strip dešavanja.
Ne gasi se, ali ce ove godine biti iz objektivnih razloga preskocena. Za sledecu godinu obecavamo basket u hali i fucu na betoncetu (doduse, tebi ce ista biti zabranjena zbog izrazito pogibeljnih startova :)).
Postovani posetioci predstojece konferencije, udruzenje ljubitelja devete umetnosti "Svet stripa" vas moli da odvojite neki stari strip, strip viska, neki koji vam iz bilo kog razloga nije potreban (ili vise njih), i prikljucite se akciji donacije stripova djackom parlamentu Prve kragujevacke gimnazije, kao i decijem odeljenju Narodne biblioteke "Vuk Karadzic", koja ce biti odrzana u nedelju, 1. jula. Veliko hvala unapred!
Obaveštavamo sve zainteresovane izlagače polovnih i antikvarnih stripova, koji žele uzeti učešće na berzi stripa ovogodišnjoj konferenciji (29.06 - 01.07.2012.), da se prijave na milicd@gmail.com, ili preko foruma kontaktiraju manhuntera za učešće na berzi.
Udruženje ljubitela devete umetnosti "Svet stripa" i NGO "Milenijum" u saradnji sa Udruženjem stripskih umetnika Srbije predstavljaju DVE IZLOŽBE NOVINSKOG STRIPA u okviru festivala "Kragujevac, godine druge"
Dom omladine, Kragujevac, 29. jun - 5. jun 2012.
Marko Somborac BLIC STRIP Izložba političkog satiričkog stripa iz dnevnika "Blic"
Mihailo Medenica, Siniša Radović i Rade Tovladijac SMEŠNA STRANA SRPSKE STVARNOSTI Izložba političkog satiričkog stripa iz dnevnika "Press" 2009-2012.
Program 29. juna 2012.
19.00 časova: Dom omladine, galerija i letnja bašta, Otvaranje festivala i izložbi
21.35 časova: Dom omladine, letnja bašta: Panel diskusija o novinskom stripu - govore Marko Somborac (stripski autor, grafički dizajner, ilustrator), Zdravko Zupan (stripski autor, istoričar, izdavač), Rade Tovladijac (likovni umetnik i arhitekta) i Zoran Stefanović (pisac, scenarista, dramaturg)
Dessa Austin Imrahil Lixon Silni Kumori Myu-Jishan Elesar Grujah Rick Born to run Anto Bruce Springsteen Cronos six AlexTS Crow Digging Bill Julia Neomedjeni Dzoni Skviki Rejs Combatrock Special guest star: The Dekara