Author |
Topic |
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 25/06/2012 : 00:30:09
|
quote: Originally posted by kosmajac
Tutto,oslobadjao je od neprijatelja pravoslavlja...dakle da ti pojasnim peder = neprijatelj pravoslavlja(svastan ili nesvestan)...tacka.
Ovaj je lud,nema druge.Bantu crnac koji se hefta u dupe je neprijatelj pravoslavlja |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/06/2012 : 00:46:14
|
Tutto,oslobadjao je od neprijatelja pravoslavlja...dakle da ti pojasnim peder = neprijatelj pravoslavlja(svastan ili nesvestan)...tacka.
Homoseksualac je čovjek koji ljubav traži u istom spolu. Trenutno vodi borbu da mu se to odobri. Pravoslavlje - jedna od religija tj. vjerovanje u nepostojeće božanstvo, posmrtno postojanje kojeg nema i dio mehanizma za držanje masa u pokornosti.
Kosmajac šta misliš o ove dvije definicije?
Ion Da me netko krivo ne shvati, ovo nisu moje definicije. Ne bih nikada bio toliko drzak da tako nešto napišem. Samo pokušavam razjasniti da ne gledaju svi ljudi na stvari isto. Ja također vjerujem u boga i mrzim pedere iz dna duše...Ioff |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 25/06/2012 00:51:03 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/06/2012 : 01:11:23
|
quote: Originally posted by wele
Ovaj je lud,nema druge.Bantu crnac koji se hefta u dupe je neprijatelj pravoslavlja
U sustini, rec pravoslavlje vuce koren od "pravo (tj. ispravno) stavlja". Sad su ti mnoge stvari garant jasnije ! |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 25/06/2012 : 01:40:13
|
quote: Originally posted by Mairosu
Ovaj je lud,nema druge.Bantu crnac koji se hefta u dupe je neprijatelj pravoslavlja
U sustini, rec pravoslavlje vuce koren od "pravo (tj. ispravno) stavlja". Sad su ti mnoge stvari garant jasnije !
Naravno,svestenici rado svojim djacicima pojasnjavaju definiciju pravostavlja |
|
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Member since 01/03/2011 |
Posted - 25/06/2012 : 01:46:29
|
HA-HA! Sve moralisti i pravednici pa da to kažu... |
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 25/06/2012 : 01:54:07
|
quote: Originally posted by Villain
HA-HA! Sve moralisti i pravednici pa da to kažu...
Osim ako nisi drzao patku u gacama pre braka, ne pijes alkohol i jos ponesto, jednako si moralan kao i mi ostali da diskutujes na ovu temu. :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Member since 11/05/2010 |
Posted - 25/06/2012 : 08:54:59
|
au, sunce ti jebem al se juče ratovalo... i to na oba foruma...
|
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 25/06/2012 : 09:44:05
|
Steta nisam bio kod kompa da malo kurim. Onaj Kosmajac je neki vjerski fanatik jos malo pa ce propovjedati Evandelje samo ne kuzim sto ne pokupuje sve one svete knjige u stripu ili je na krivom sajtu. |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 25/06/2012 : 10:27:40
|
quote: Originally posted by okiboki
Jos jedan topik o gejevima.Predvidjam barem 15 strana
Ovim tempom, biće i 25 |
?????? ? ??????? |
Edited by - Ajkula on 25/06/2012 10:28:17 |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 25/06/2012 : 11:22:54
|
quote: Originally posted by Argus
Steta nisam bio kod kompa da malo kurim. Onaj Kosmajac je neki vjerski fanatik jos malo pa ce propovjedati Evandelje samo ne kuzim sto ne pokupuje sve one svete knjige u stripu ili je na krivom sajtu.
krenuo kosmajac da sve ove strip nevjernike pokrsti, samo da mu metode ne budu kao kod spanjolaca i portugala nad Indijancima:) |
Mrzim mrznju! |
|
|
Argus
Junior Member
Croatia
453 Posts
Member since 04/10/2010 |
Posted - 25/06/2012 : 11:36:46
|
quote: Originally posted by mamlaz
Steta nisam bio kod kompa da malo kurim. Onaj Kosmajac je neki vjerski fanatik jos malo pa ce propovjedati Evandelje samo ne kuzim sto ne pokupuje sve one svete knjige u stripu ili je na krivom sajtu.
krenuo kosmajac da sve ove strip nevjernike pokrsti, samo da mu metode ne budu kao kod spanjolaca i portugala nad Indijancima:)
Pa to se nikad nije dogodilo,to je velika laz nevjernika i nikad se nisu vjestice spaljivale na lomacama i prije toga nisu se vodili Krizarski ratovi. Povijest je puna lazi jedino je crkva ta koja govori istinu,i oni ne nisu nikad uzimali novac od siromasnih jer petina je izmisljena,ni sad ne grade palace od mramora i trenutno poklanjaju sve sto imaju i nikad nisu imali kontrolu nad masama i nisu sirili strah od pakla.I svecenici nisu nikad pipkali djecu jer djeca provociraju,Cucek i ostali su zrtve rezima.Pazi Mamlaz gorit ces u paklu skupa samnom i neces moci tamo citati stripove,nevjerni covjece |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 25/06/2012 : 11:53:40
|
bit ce pakao dobar samo da nema tamo vjerskih fanatika:) ja pakao zamisljam kao mjesto gdje mi cijelu vjecnost netko propovijeda o religiji:) |
Mrzim mrznju! |
Edited by - mamlaz on 25/06/2012 11:55:34 |
|
|
Andrej
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 25/06/2012 : 13:16:32
|
bit ce pakao dobar samo da nema tamo vjerskih fanatika:) ja pakao zamisljam kao mjesto gdje mi cijelu vjecnost netko propovijeda o religiji:)
Ma pakao za nas stripaše će bit striparnica bez glancera :) |
"War will cease when we refuse to fight" |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 25/06/2012 : 13:22:17
|
krenuo kosmajac da sve ove strip nevjernike pokrsti, samo da mu metode ne budu kao kod spanjolaca i portugala nad Indijancima:)
Pa to se nikad nije dogodilo,to je velika laz nevjernika i nikad se nisu vjestice spaljivale na lomacama i prije toga nisu se vodili Krizarski ratovi. Povijest je puna lazi jedino je crkva ta koja govori istinu,i oni ne nisu nikad uzimali novac od siromasnih jer petina je izmisljena,ni sad ne grade palace od mramora i trenutno poklanjaju sve sto imaju i nikad nisu imali kontrolu nad masama i nisu sirili strah od pakla.I svecenici nisu nikad pipkali djecu jer djeca provociraju,Cucek i ostali su zrtve rezima.Pazi Mamlaz gorit ces u paklu skupa samnom i neces moci tamo citati stripove,nevjerni covjece
A tek da vidis u Srbiji kako izgleda kad ovdasnje vladike imaju sabor. Onoliko najnovijih audi dzipova na jednom mestu ima valjda samo jos u njihovoj fabrici. Pa valjda i ta biblija spominje neku kamilu, iglene usi i bogatase. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
Edited by - johnhartson on 25/06/2012 13:23:41 |
|
|
Villain
Average Member
Serbia
566 Posts
Member since 01/03/2011 |
Posted - 25/06/2012 : 14:14:09
|
Svi vi gledate te popove a i sami bi ste posedovali i vozili u istim takvim džipovima.... Najveći problem kod Srba, kada smo se već dohvatili toga, je što svako snima i opisuje tuđe grehe a svoje i glorifikuje po potrebi. No pitanje! GDE OBITAVA ĐAVO? |
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost |
Edited by - Villain on 25/06/2012 14:14:32 |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 25/06/2012 : 14:18:10
|
quote: Originally posted by johnhartson
Pa to se nikad nije dogodilo,to je velika laz nevjernika i nikad se nisu vjestice spaljivale na lomacama i prije toga nisu se vodili Krizarski ratovi. Povijest je puna lazi jedino je crkva ta koja govori istinu,i oni ne nisu nikad uzimali novac od siromasnih jer petina je izmisljena,ni sad ne grade palace od mramora i trenutno poklanjaju sve sto imaju i nikad nisu imali kontrolu nad masama i nisu sirili strah od pakla.I svecenici nisu nikad pipkali djecu jer djeca provociraju,Cucek i ostali su zrtve rezima.Pazi Mamlaz gorit ces u paklu skupa samnom i neces moci tamo citati stripove,nevjerni covjece
A tek da vidis u Srbiji kako izgleda kad ovdasnje vladike imaju sabor. Onoliko najnovijih audi dzipova na jednom mestu ima valjda samo jos u njihovoj fabrici. Pa valjda i ta biblija spominje neku kamilu, iglene usi i bogatase.
Pa sta..svakom svoje po zasluzi..neki pederi kazu ' ne idem u crkvu jer popovi kradu " kakvi moroni...u crkvu ides zbog sebe,sabornosti jer nam je taj amanet ostavlje od Hristos-a...e sad rece ovaj ateista gore nesto o krizarskim ratovima,spanjolskoj LOL...pa to je samo katolicka odmetnuta crkva radila..nek zaviri malko u istoriju pa ce mu biti lakse..znas kako onaj ko se odmetnuo od majke je mnogo besan dok mu Bog jednom ne raspali samaracinu pa se vrati u krilo majke svoje.. Kakav fanatizam,momce sto lajes gore???? Nisam fanatik i ne znam sta to znaci..fanatizam sam cuo samo od muslimanskih vernika...ali dobro samo cvrkuci Sto se tice pedera,nece proci dugo vremena,a deca ce vam biti sutra prisiljena trpeti mnogo gore stvari od ove ...i njihovi potomci takodje..ali svako vreme svoje breme...dok Bog ne zaplace a onda jao i vama i meni Pozdrav ateistima i vernim |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 25/06/2012 : 14:22:13
|
ne krsna momcino...bntu crnac koji se hefta u guzu nije neprijatelj pravoslavlja vec ruzi Hristovu ikonu u sebi..to je priznaces ipak kudikamo gore..ako shvatas..ako ne shvatas,dao Bog da shvatis..pa se neces ovde udvoravati drugima sa postovima..pitaj svoga dedu i cacu sta misle o pederima..pitaj i svoju baku i majku...pa ako ti oni kazu da je sve ok onda si ti stvarno momak i po.... Sto ne uvatis nekog crnca heftalicu,pa se prosetas sa njim pod ruku po svom kraju...shvatio bi tek tada koliko si propao |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 25/06/2012 : 14:30:30
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Homoseksualac je čovjek koji ljubav traži u istom spolu. Trenutno vodi borbu da mu se to odobri. Pravoslavlje - jedna od religija tj. vjerovanje u nepostojeće božanstvo, posmrtno postojanje kojeg nema i dio mehanizma za držanje masa u pokornosti.
Kosmajac šta misliš o ove dvije definicije?
Ion Da me netko krivo ne shvati, ovo nisu moje definicije. Ne bih nikada bio toliko drzak da tako nešto napišem. Samo pokušavam razjasniti da ne gledaju svi ljudi na stvari isto. Ja također vjerujem u boga i mrzim pedere iz dna duše...Ioff
vidi ovo o pederima ne bi gubio vise reci...svakako da je to ista ravan(obracam se sad ovim puritancima ovde)kao i sa onim koji siluje babe,obljubljuje decu i opsti sa svojom majkom...sve to dovodi u istu ravan koja nema veze sa Bogom ova druga definicija je opste poznata od antihrista koji na bilion nacina obescascuje milijarde masa vec hiljadama godina...jer najsrecniji je kad ne verujes(bar tako ti mislis)da Boga nema...ako ga nema sve je dozvoljeno..reci ce neko...sto bih se ja ustrucavao da radim bilo sta,ako nemam moralan zakon iznad mene...to ga stavlja u ravan sa onom starom satanistickom "postali smo od majmuna,pa se tako i ponasamo..normalno je da covek evoluira " ma nebitne teme...ali je nesto ovde bitno MAIROSU ti po drugi put ovde pisas po mojim precima nazivajuci rat iz 1914-1918 petom pederskom ofanzivom...molio bih te da pojasnis sta si hteo da kazes...kako bih se i ja opredelio prema tebi..jer ti verovatno verujes da si posao od MAJMUNA..nekako bi to i prilicilo ovim tvojim tekstovima upucenim na racun recimo mog dede...ali hajde opisi mi sta si hteo da kazes...ti znas da ti komjuter nije nikakv zaklon niti ti moze biti...hej momak,pa blizu smo,tako reci na dohvat ruke |
|
|
sinister
Average Member
Bosnia and Herzegovina
699 Posts
Member since 10/04/2004 |
Posted - 25/06/2012 : 14:41:06
|
quote: Originally posted by kosmajac Kakav fanatizam,momce sto lajes gore???? Nisam fanatik i ne znam sta to znaci..fanatizam sam cuo samo od muslimanskih vernika...ali dobro samo cvrkuci
Evo, da i ti nešto naučiš. U ovoj priči, to si ti.
@ostali Svaka vam čast, pa imate živaca raspravljati sa nepismenim ljudima. Ove teme uvijek iznjedre neke nove bisere. |
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4306 Posts
Member since 10/09/2011 |
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 25/06/2012 : 14:46:14
|
quote: Originally posted by Cromwell
@kosmajac: vjeruješ li ti u Isusa Krista odnosno u njegovu Božanstvenost? (ovo nije trik pitanje)
patetican si ko i ono dete jasko ali i ovaj iz Bosne za ovog zadnjeg bih rekao da u njemu uvek cuci fanatik |
|
|
johnhartson
Senior Member
Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 25/06/2012 : 14:47:32
|
quote: Originally posted by Villain
Svi vi gledate te popove a i sami bi ste posedovali i vozili u istim takvim džipovima.... Najveći problem kod Srba, kada smo se već dohvatili toga, je što svako snima i opisuje tuđe grehe a svoje i glorifikuje po potrebi. No pitanje! GDE OBITAVA ĐAVO?
Da li bi se ti vozio ne znam. Mene to ama bas uopste ne zanima. Prilicno sam ravnodusan prema automobilima i drugim simbolima moci. Kad sto bi Boldrik svoje pare potrosio na repu, ja bih svoje potrosio na stripove i igracke, tako da se ne uklapam nigde.
Najveci problem Srba je licemerje, pa je tako sad moderno biti vernik iako su ti isti vernici pre 20 godina bili komunisti. Da ne govorimo o tome sto vecina postuje samo ono sto im odgovara (tipa post, to je sad moderno), dok recimo seks pre braka ili ustrucavanje od neumerenosti u jelu i picu nekako previdja. A biti pop u Srbiji je sjajno zanimanje. Nema poreza, tu je penzija, stalno nesto ispod zita, plus mogu nekaznjeno da se bave pedofilijom. Milina
A gde obitava djavo ne znam. Nisam ga dosad sretao. Nisam cak ni siguran kako izgleda jer ima raznih informacija |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 25/06/2012 : 14:47:35
|
..jer ti verovatno verujes da si posao od MAJMUNA..
ako je neko veruje u teoriju evolucije, on ne veruje da je čovek postao od majmuna, već da su imali (jako diskutabilnog) zajedničkog pretka...
i da dodam, u teor. evol. nema postao, nastao i sl... oću reći nisu čak ni čovek i majmuni zajedno POSTALI od majmunolikog pretka... (kvaka i jeste u evoluciji) |
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim." |
|
|
noemis
Senior Member
Serbia
1320 Posts
Posted - 25/06/2012 : 14:50:32
|
quote: Originally posted by Cromwell
@kosmajac: vjeruješ li ti u Isusa Krista odnosno u njegovu Božanstvenost? (ovo nije trik pitanje)
pojasni ovo "božanstvenost"... ako misliš na "božji sin"... evo ja verujem... šta nudiš dalje... |
|
|
Topic |
|