Meni skroz dobar strip Iako se Barry vrati već u Final Crisisu, pa me malo zbunilo jer sam prvo iša čitat ovo, nisam zna da triba obrnuto. Al sve u svemu, zabavan strip.
Final Crisis - dobra priča ali mi izgleda nepotrebno konfuzna, mada je možda i to do mene i moje relativne neupućenosti i taj čitav multiverzum. The Flash- Rebirth, s druge strane, mi je super strip. Jasan, zanimljiv i zabavan, žao mi je samo što ga nisam pročitao prije nekih drugih stripova jer bi mi bile neke stvari jasnije.
Da, konfuzan do boli, al na drugo čitanje je ipak bolji, tako da ako imaš volje, probaj ga opet pročitat. A šta se moga shoppinga tiče, ovo je jučer doletilo:
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
@swampt evo šta sam napisao na onom drugom forumu neposredno posle čitanja...
počeo da prelistavam čester braunovog "veselog pajaca"...
uh... teško je ukratko predstaviti strip, to se čak kaže i u samom stripu... "how to present a story wich has mountains of feces, people crawling through anuses and talking penis to a () audience"
ko poznaje autorov pristup stripu, zna da nije u pitanju odvratnost odvratnosti radi u (p)enisovom stilu, niti šokantnost - šokantnosti radi u stilu hodorovskog... pa čemu onda služe ta brda govana i kurac koji poseduje ličnost... uf... neko spomenu negde (amazon mejbi) south park, i zaista postoji sličnost (doduše retka) u onoj nonsens vezi između dva događaja, stanja i dimenzije... no, čester ništa ne karikira... tako da scena sa jebanjem najčuvenije svetice izgleda svetogrdno čak i za ateistički um (svetogrđe hodorovskog ne mož ni da prismrdi ovome... mada, ne mož se ni porediti, pogotovo što hodo često pokušava da kroz svetogrđe poentira, šokira i zabavi... a kod čestera je scena logično utkana u narativ...)
p.s. na trenutke provejava genijalnost kakvu još nisam sreo u stripu...
da dodam, treba mu malo da krene... da se zaleti... a onda...
svakako strip koji ću čitati još ko zna koliko puta...
"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
@swampt evo šta sam napisao na onom drugom forumu neposredno posle čitanja...
počeo da prelistavam čester braunovog "veselog pajaca"...
uh... teško je ukratko predstaviti strip, to se čak kaže i u samom stripu... "how to present a story wich has mountains of feces, people crawling through anuses and talking penis to a () audience"
ko poznaje autorov pristup stripu, zna da nije u pitanju odvratnost odvratnosti radi u (p)enisovom stilu, niti šokantnost - šokantnosti radi u stilu hodorovskog... pa čemu onda služe ta brda govana i kurac koji poseduje ličnost... uf... neko spomenu negde (amazon mejbi) south park, i zaista postoji sličnost (doduše retka) u onoj nonsens vezi između dva događaja, stanja i dimenzije... no, čester ništa ne karikira... tako da scena sa jebanjem najčuvenije svetice izgleda svetogrdno čak i za ateistički um (svetogrđe hodorovskog ne mož ni da prismrdi ovome... mada, ne mož se ni porediti, pogotovo što hodo često pokušava da kroz svetogrđe poentira, šokira i zabavi... a kod čestera je scena logično utkana u narativ...)
p.s. na trenutke provejava genijalnost kakvu još nisam sreo u stripu...
da dodam, treba mu malo da krene... da se zaleti... a onda...
svakako strip koji ću čitati još ko zna koliko puta...
Sandman Mystery Theatre 53-60, kostale ko Sv. Petra kajgana, jebem DC/Vertigoo sto je prestao s albumima Spider-man: Matters of life and death HC Spider-man: American son HC Spider-man's Tangled web vol 1 i 2.
Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Noemis, odlični (ono što sam čitao) i vrlo raznovrsi stripovi.
Samo bih želio da ti kažem riječ-dvije o sakupljanju "Dragon Balla", ako nisi dosad čuo: jedna "Vizova" knjiga sadrži tri originalna toma, tako da prvih pet knjiga zapravo čini prvih petnaest tomova, koji pokrivaju period Son-Gokuovog djetinjstva. Sad, po meni, to je dio serijala koj zaista posjeduje beskrajni šarm, humor i zaraznost Torijaminih stripova; dalji tomovi, koje imaju podnaslov "Dragon Ball Z" su ipak dosta manje kvalitetna cjelina, umjetno produžena ekonomskim potrebama izdavača, "Kodansha Comics", često potpuno banalizovane priče... Tako da - prvih pet knjiga (koje ću i ja polako početi da sakupljan, "masthevuše") vrijede, a za ostalo bih ti ipak preporučio da provjeriš skenove, i onda načiniš odluku.
Evo,nabavio još jedan Marvel Masterworks. Kolega ga procjenio na 200 kn, trampao se za Libellus Skriveno lice 2 i 100 kn keša. Dobar kolega, pa mi i tih 100 kuna razbio na 2 mjesečne rate.
Marvel Masterworks vol. 23 - Doctor Strange
---------- Trenutačno se sluša: Debarge - All This Love