Author |
Topic  |
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 27/06/2012 : 23:17:22
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
pitanje za DeeCaya da li kodovi tipa (primera radi) najbolji sajt na svetu funkcionisu i u recenzijama? Radim na epizodi koja trazi mnogo fotografija-primera, a ne bih da bude prenatrpano
Pitanja za Patka; čitaš li ti ostale recenzije, a da nisu tvoje? Nema teksta gdje nema barem jednog linka... Samo stavi hyperlink u wordu. Probaj kliknuti na neki link ili prvu sliku... http://www.stripovi.com/recenzije/martin-mystere-mm-vec-10-grendel/1059/ |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 27/06/2012 23:28:46 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 27/06/2012 : 23:21:45
|
Ubojice dolaze iz mraka Recenzija by kicky Dylan Dog DD ABA 2 | 96 str.
Ambiciozna Jessy Freedom dolazi u London u potrazi za slavom i svjetlima reflektora, ali biva napadnuta od strane trojice tajanstvenih ubojica obučenih u crno. I dok njih trojica siju strah i teror Londonom, Jessy se pita nisu li ubojice možda manifestacija njezinih noćnih mora. Za pomoć se obraća Dylanu Dogu, na kome je da razriješi zagonetku...

Razgovor ugodni - Stefano Casini Članak by deecay
Pred vama je transkripcija razgovora sa Stefanom Casinijem, crtačem Nathana Nevera, s MAFEST-ove tribine 2012., u slobodnom prijevodu i interpretaciji neponovljivog Doka Lestera!
 |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 28/06/2012 : 03:10:34
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Dakle, ja sam sveze krsten Dzaba i pokusaj "Divova", i "Hawak", i "Gospodar tame"...
Samo me nešto zanima... Chico ima sveukupno 27 brojeva što bi u teoriji značilo da ih najviše 27 ljudi može recenzirati, a koliko ih je još ostalo i koliko ih je ljudi recenziralo...Ali ja sam se izvukao
Opcija zvana "kontrarecenzija" taj broj duplira. Sad, nadam se da ima opcija i kontra-kontre  |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 28/06/2012 : 03:12:03
|
quote: Originally posted by Charlito de la Vega
Mogu li ja rezervirati "Paklenu hordu"? Znam da je Patak nešto govorio će on, no ako je želi prepustiti ja bih se je uhvatio u neko dogledno vrijeme. Ja sam jedan od rijetkih kojem se epizoda svidjela pa bih se htio osigurati da recenzija ne bude hejterska 
Ne bi bila ni kod mene, pokusao bih biti objektiva samo izvoli, imam druge epizode u planu |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts
Member since 26/07/2011 |
Posted - 28/06/2012 : 08:50:53
|
quote: Originally posted by Charlito de la Vega
Mogu li ja rezervirati "Paklenu hordu"? Znam da je Patak nešto govorio će on, no ako je želi prepustiti ja bih se je uhvatio u neko dogledno vrijeme. Ja sam jedan od rijetkih kojem se epizoda svidjela pa bih se htio osigurati da recenzija ne bude hejterska 
Ne bi bila ni kod mene, pokusao bih biti objektiva samo izvoli, imam druge epizode u planu
Ok. Thnx  |
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/07/2012 : 15:58:19
|
Vesela dolina Alan Ford AF SA 34 | 120 str. recezija by paro! U jednom kutku Unije živi Vesela dolina; i u Veseloj dolini, život je milina; i farmer i radnik vole ptica pjev; jer kad čuju njihov pjev; na licu nije gnjev. Ali nestade odjednom iz Doline milina, jer sve što sad se čuje, samo je tišina. Da otkriju gdje ptice nestale su sve; u pomoć farmer zove, grupu TNT!

-------------------------------------------------------------------------------------
Trio Fantastikus Alan Ford AF SA 64 | 120 str. recenzija by paro U zapuštenoj zgradi, u još zapuštenijem dijelu New Yorka, tri zakrabuljena lika na plamenu svijeće prizežu međusobnu vjernost. Diskrecija je zagarantirana. Njihova kodna imena su Fantastikus 1, Fantastikus 2 i Fantastikus 3. Oni su... Trio Fantastikus!
 |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 10/07/2012 : 23:20:13
|
Spider-man: Potraga za ocemtekst by johnny Difool U kina je stigla fantastična akcijska pustolovna drama „Čudesni Spider-Man“, reboot trilogije Sama Raimija u režiji Marca Webba, pa je red da se posvetimo novim celuloidnim pustolovinama Čovjeka-pauka.
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 11/07/2012 : 14:10:11
|
Wasteland Lazarus Ledd recenzija by Charlito de la Vega LL SD 29 | 96 str. Lazarus se nalazi u Berlinu. Mora spriječiti prodaju Plutonija-239 i uhvatiti zloglasnog međunarodnog trgovca zvanog Sheol. No potraga za plutonijem odvest će ga u bespuća Sibira i u tajanstvene „atomske gradove“ kojih nema na kartama i u kojima je kontaminacija radioaktivnim tvarima uzrokovala mutacije na lokalnom stanovništvu i životinjama.
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 14/07/2012 : 15:22:14
|
Šuma ubojica Dylan Dog by bjelolasica DD LEX 70 | 96 str. Okolicom Londona hara krvoločna skupina ubojica poznatija pod nazivom "Šumska banda". Jedina svjedokinja je na samrti i Dylan mora učiniti sve da je zaštiti. Ali negativci dolaze izravnati račune te će se odlučujuća bitka odigrati u Šumi ubojica.

Novinski strip i počeci devete umjetnosti, 1. dio tekst by Mr. Bushido!
Korijeni stripa su humoristični. Odnosno, tijekom povijesti postojale su različite forme stripovskog, sekvencijalnog izraza, ali moderni strip, u obliku kakvog ga poznajemo danas, nastao je iz humorističnih tvorevina kao što su karikature, gegovi i moralke. Oblikovao se tijekom 19. stoljeća, da bi na prijelazu u 20. stoljeće dobio svoju prepoznatljivu formu. Štoviše, humoristični korijeni vidljivi su i u samom nazivu forme. Na engleskom jeziku naziv za strip je “comic strip” ili “comic book”, tj. “komična pasica” ili “komična knjiga”...
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 14/07/2012 : 21:56:29
|
O autoru - Moreno Burattini by DeeCay Morenu Burattiniju može se pribrojiti niz dičnih kreativnih titula; on je - scenarist, pisac, kritičar, kazališni autor i glavni urednik u Zagorovom staffu. I odani zagorovac, dodao bi on! Autor je niza Zagorovih uspješnica, a zajedno s Maurom Bosellijem u devedesetima, on je bio taj koji je uzdigao Zagora iz crnih ponora ispodprosječnosti! I dalje je najplodonosniji Zagorov scenarist i drugi po redu po broju napisanih stranica iza legendarnog Nolitte!(za tekst kliknuti na sliku ili naslov...)
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 17/07/2012 : 08:23:07
|
Novinski strip i počeci 9. umjetnosti, 2. dio tekst by Mr. Bushido S vremenom su se novinski stripovi počeli mijenjati, u skladu sa novim težnjama, te trenutnim zahtjevima tržišta, izdavača i čitatelja. Vizualni element je oslabio, a narativni je ojačao...
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 22/07/2012 : 12:21:33
|
O autoru: Stefano Casini Nathan Never, Sighma, Dampyr ostali autorski stripovi
Stefano Casini profesionalni je autor stripova, grafički dizajner i aktivni crtač u staffu Nathana Nevera od samog njegovog početka. Kod nas je prvenstveno poznat po svome radu na serijalu Nathan Never, a van Hrvatske po svojim drugim autorskim radovima gdje se osim crteža bavi i scenarističkim aspektom...
 |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17650 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 24/07/2012 : 15:09:43
|
quote: Originally posted by delboj
Zar nije u ovu recenziju LL #0 trebalo sataviti naslovnu MN SD #8?
Pa, trebalo bi, samo što sustav ako odabereš junak LL, nudi ti samo njegove stripove... Stavio sam u zanimljivosti tu napomenu. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17650 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 24/07/2012 : 15:56:46
|
Baš je to nezgodno. Jesi li pitao Markosa ima li ikakvo rješenje? Nekad je stare naslovne dodavao nešto kao više junaka, pa više puta prikaže jednu naslovnu, ali ja ne znam kako se to radi. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 27/07/2012 : 13:45:15
|
Rdeči alarm - O bojama i borama tekst by Luca_Torelli Što to ima čarobno u prošlosti?
Odmah na početku da razjasnimo jedno: nisam klasičar, popičar, folker, roker, panker, funker, džezer, bluzer, partijaner ili indijaner, već svašta pomalo ili nitko od navedenoga. Mr. Nobody? No, nećemo baš tako, nije da sam nitko i ništa...
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/08/2012 : 12:56:09
|
Lijep i lepršavi Torellijev tekst o dotičnom stripu (Coseyevo Putovanje u Italiju), pa ko nije pročitao nek baci pogled!
Putovanje u Italiju - O putevima, putnicima i putovanjima tekst by Luca_Torelli Dvoje najboljih prijatelja, Art i Ian, kreću na putovanje u Italiju i usput posjećuju fatalnu Shirley Muir, zajedničku ljubav iz mlađih dana što se ne zaboravljaju tako lako.
 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 02/08/2012 : 12:59:54
|
Mumija Dylan Dog DD LEX 55 | 96 str. recenzija by kiky London potresaju ritualna ubojstva čiji trag vodi do tajanstvene sekte zvane Sethova djeca. Njezini sljedbenici žele uskrsnuti drevnog učitelja Nectasa prinoseći mu ljudske žrtve...
 |
 |
|
Topic  |
|