ajde napokon i mene pogodio primjerak s greškom, već sam se počeo osjećati izostavljeno U mom primjerku Rat-Mana 6 sve staje na dvadesetoj stranici epizode "Kako je (potresno) nastao Rat-Man", taman kako Leo bježi od pomahnitalog autora Vučka. Ne bih ja ni skužio odmah da nešto ne valja (tj. da mi fali jedno barem još 40ak strana stripa) da nisam imao dojam da epizoda nekako naprasno završava
Srećom nisam bacio račun pa ću ga ići zamjeniti u striparnicu.
kune nisu glodavci, nego prave pravcate zvjercice s iznimno ostrim zubicima (red zvijeri, porodica/rod/štoveć lasica)... da se trampimo dabrovim kožama, e onda bi bili glodavci
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Financijski je, blago rečeno, katastrofa. Ali ja sam oduševljen samim stripom, taj mi humor savršeno odgovara, prevoditi ga je veliki izazov i to me jako veseli (mada zna i frustrirati, nekad potrošiš sat vremena na jednoj "%$"=""%?=!# stranici). U biti, trebao bi se malo više disciplinirati, malo bolje organizirati vrijeme i malo brže go prevoditi, to si zamjeram. Tko zna, možda su i četiri sata sna dnevno sasvim dovoljna:)?
On je sad usvojio dvije curice iz Kambodže (mislim, ili neke slične zemlje) pa je, pretpostavljam, vrlo okupiran njima, ali rekao je da bi rado došao, ako ga pozovemo. Ja sam ga, iskreno, mislio predložiti Dadi dogodine za Mafest, ali eto...