koliko su bili razliciti - sto su prirodno imali drugacija lica, i sto je njih dvoje imalo tamnu kosu? (odeca se ne racuna :D :P ), that's not quite a big deal....
al opet kazem, nema veze, verujem da ce bolje da izgleda na platnu, nego na ovim odvratno nasminkanim slikama :)
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Nisam odusevljen. Volim LOTR, ali to vrijeme cekanja je proslo, kolac se ohladio. Tada je sve to bilo novo i interesantno, sada je drugacije. Da se radi o direktnom nastavku LOTR, onda bi mozda i imalo smisla.
Nisam ni ja oduševljen. Prvenstveno jer je ova odluka vođena najviše komercijalnim interesima ma šta god Džekson pričao. A ne bih volio da se u priču uključuju novi elementi (a biće ih sigurno), ponajviše jer nisam nimalo zadovoljan Džeksonovim intervencijama u LOTRu.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
A i ovo cekanje je predugo. Proslo je skoro PET godina od kada je ovaj topik otvoren(30.01.2008.) Mrzim kada se filmovi najave pa pola ili deceniju kasnije se pojave u kinu. Kazem, bura oko LOTR se u medjuvremenu stisala.
A i ovo cekanje je predugo. Proslo je skoro PET godina od kada je ovaj topik otvoren(30.01.2008.) Mrzim kada se filmovi najave pa pola ili deceniju kasnije se pojave u kinu. Kazem, bura oko LOTR se u medjuvremenu stisala.
Da si jedan od producenata filma i da znaš da će za pet godina taj film zaraditi milijardu dolara, drugačije bi pričao. Najava ovde, slikica tamo, pa onda neki bezvezni trejler i prodje pet godina ko ništa. I onda ljudi jurnu u bioskope da najzad pogledaju i to dugo iščekivano čudo, pa i ne primete da su džabe čekali... A ti brojiš lovu negde na Sejšelima... :D
Nisam ni ja oduševljen. Prvenstveno jer je ova odluka vođena najviše komercijalnim interesima ma šta god Džekson pričao. A ne bih volio da se u priču uključuju novi elementi (a biće ih sigurno), ponajviše jer nisam nimalo zadovoljan Džeksonovim intervencijama u LOTRu.
Pa i novi likovi kao vilenjakinja Tauriel {Evangeline Lilly iz serije Lost} koja ne postoji niti u hobiti niti u trilogiji.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Pa i novi likovi kao vilenjakinja Tauriel {Evangeline Lilly iz serije Lost} koja ne postoji niti u hobiti niti u trilogiji.
Iskreno, ovo mi se čini kao dobar potez, s obzirom da u romanu kronično nedostaje ženskih likova.
A i Jacksonove intervencije u trilogiju bile su prilično uspješne.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Da, mislim da fanovi najvise strahuju od "djetinjaste " adaptacije knjige, no to se naravno nece dogoditi gledajuci na to sto je Jackson ucinio u LOTR-u.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Sta ces jos ubaciti novo ako zna neko? Sto se mene tice sto vise filmova to bolje ali bez ikakvog ubacivanja onoga sto nema.
Necromancera iz Dol Guldura(kasnije Saurona) koji se u knjigi samo nakratko spominje. Od njega ce zasigurno napraviti mocan 3D spektakl...no vidjecemo.
Da, mislim da fanovi najvise strahuju od "djetinjaste " adaptacije knjige, no to se naravno nece dogoditi gledajuci na to sto je Jackson ucinio u LOTR-u.
U komentarima nakon onog teksta što si postavio neki se plaše da film ne bude preozbiljan jer je knjiga djetinjasta
To me ni najmanje ne zabrinjava jer sam siguran da će film biti u duhu LOTRa.
Originally posted by mr murdoc
Originally posted by nemanja93
Pogotovo one oko Sarumana? :D
Sta ces jos ubaciti novo ako zna neko? Sto se mene tice sto vise filmova to bolje ali bez ikakvog ubacivanja onoga sto nema.
Necromancera iz Dol Guldura(kasnije Saurona) koji se u knjigi samo nakratko spominje. Od njega ce zasigurno napraviti mocan 3D spektakl...no vidjecemo.
To je ipak dio šire priče, nagoviještene u Hobitu pa ne smeta.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
meni je najpre bilo sranje, ali najvise iz razloga sto smo kod LOTR imali jedan film po knjizi (a svaka knjiga je pet puta kompleksnija/sadrzajnija od Hobita) kako je vreme proslo, malo sam se privikao, gajim nadu da ce ovo biti mozda i najbolja adaptacija jedne knjige, jer bas bas ima prostora da nista ne izostavi :) (pogotovu znajuci kako se odlicno snalazio sa LOTR) drago mi je sto ce dodati i pricu o belom savetu, napadu na dol guldur....
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.