forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 13/05/2012 : 14:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
Strasno!

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 14/05/2012 : 09:05:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
a libellus će ići 20 knjiga godišnje,znači već iduće godine preskočit veseli,odličan ritam...
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 14/05/2012 : 10:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
I VC je najavljivao svakakav tempo. Pitanje je. Vidjecemo, previse je Zagora po trzistu.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 14/05/2012 : 17:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
I ja sam uvijek za brzi ritam, iako ni moje financije nisu uvijek takve da mogu sve kupiti sto izadje, ali bolje velika ponuda pa ko voli(i KAD voli) nek izvoli. Ide li prodaja lose, mozes odgadjati kupnju do boljih vremena. Obrnuto, rasprodali se sve a nisi kupio, ima se uvijek mogucnosti preko aukcija i sl. Kad vec izdavacu ne puca glava o ritmu, u konkretnom slucaju mislim na Libelussovih 15 ili vec se pominje 20 knjiga godisnje, zasto bi se mi o tome brinuli.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/05/2012 : 18:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

I ja sam uvijek za brzi ritam, iako ni moje financije nisu uvijek takve da mogu sve kupiti sto izadje, ali bolje velika ponuda pa ko voli(i KAD voli) nek izvoli. Ide li prodaja lose, mozes odgadjati kupnju do boljih vremena. Obrnuto, rasprodali se sve a nisi kupio, ima se uvijek mogucnosti preko aukcija i sl. Kad vec izdavacu ne puca glava o ritmu, u konkretnom slucaju mislim na Libelussovih 15 ili vec se pominje 20 knjiga godisnje, zasto bi se mi o tome brinuli.

Konacno neko ko razume i moju filozofiju.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 15/05/2012 : 19:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Jbt, to bas i nije neka filozofija, nego ga nekad i izdavaci i mi kupci zabrljamo do kraja.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 15/05/2012 : 19:31:03  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Samo neka KI Zagor izlazi i dalje!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 15/05/2012 : 21:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Jbt, to bas i nije neka filozofija, nego ga nekad i izdavaci i mi kupci zabrljamo do kraja.

Ma kakve su rasprave bile u vezi toga, razvilo se u pravu filozofiju.

Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 10/06/2012 : 19:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Hocu knjigu 18, ovih mi se 17 dosadjuje bez nje.
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 08/07/2012 : 01:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
Zadnja knjiga izasla u 12 mesecu 2011 godine od tada je proslo 8 meseci ,SRAMOTA .Sto se mene tice prebacujem se na kolor izdanje Libelusa koje je vrhunski uradjeno i ne samo to nego je izdavacka kuca od reci a ovi tupoglavci ako ne mogu nesto da ispostuju zasto ne podele izdavacke ugovore kao sto je uradio Ludens. I jos nesto primecen je veliki broj kolekcionerskih knjiga Zagora V.cetvrtka na raznim aukcijama ,OVIH DANA POSTAVLJAM I JA MOJU .Znaci uopste ne moraju da izdaju vise ni jednu knjigu jer nisam samo ja u pitanju nego vise njih .

Edited by - torgalgames on 08/07/2012 02:37:57
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/07/2012 : 02:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Strašno će se potresti iz VČ-a kad ovo pročitaju. Strašno.
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 08/07/2012 : 02:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
Pa da kada njih to mnogo i ne interesuje njih vise interesuju kladionice :)
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/07/2012 : 02:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torgalgames

Zadnja knjiga izasla u 12 mesecu 2011 godine od tada je proslo 8 meseci ,SRAMOTA .Sto se mene tice prebacujem se na kolor izdanje Libelusa koje je vrhunski uradjeno i ne samo to nego je izdavacka kuca od reci a ovi tupoglavci ako ne mogu nesto da ispustoju zasto ne podele izdavacke ugovore kao sto je uradio Ludens. I jos nesto primecen je veliki broj kolekcionerskih knjiga Zagora V.cetvrtka na raznim aukcijama ,OVIH DANA POSTAVLJAM I JA MOJU .Znaci uopste ne moraju da izdaju vise ni jednu knjigu jer nisam samo ja u pitanju nego vise njih .

Nazivas ljude tupoglavcima, jer ne mogu da ispostuju brzinu kakva tebi odgovara, u serijalu od 600+ brojeva, koji ima 4 konkurentna izdanja u regionu :) Sta ces kad Libellus uspori, ili Italijani prekinu sa izdavanjem Zagora u boji? Inace, bas pogledah aukcije, ima KI Zagora, ali svi su skuplji nego sto mogu nove da ih kupim po trafikama.
Sto ne stavite cijene od po 800-900 dinara, kad vec hocete samo da ih se trsite, sto bi neko platio punu cijenu?
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 08/07/2012 : 02:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
ne znam prijatelju sta da ti kazem ,samo ja znam da vise necu kupovati nesto sto izlazi 1 godisnje.Ti ako ti se svidja ti kupuj i ja koliko znam pocetne cene na aukcijama idu od 10 dinara ali zavrse od 1000 do 2000 sta da ti kazem ,evo upravo sada se zavrsavaju neke aukcije .Libellus nece nikada usporiti jer njihova druga izdanja su dozivela veliki broj brojeva mozes i sam pogledati i sve je cakum pakum a Italijani nece sebi dozovoliti to pa makar isli u gubitak narocito kada je mocni Zagor u pitanju ,a ovi iz VC bolje neka stampaju neke biltene za kladionice ,sportske novine moze da ubace i zagora u kaisevima na neku stranu kao blic strip :), i sta sam se ja bunio evo cekao sam do sada od decembra meseca ,mozes da vratis prethodne postove da vidis da nisam pita nista ,e vise necu da cekam CEKAJUCI GODO-a i gospodu iz VC.
I OVO JE MOJ BUNT KOME SE NE SVIDJA NE MORA DA KOMENTARISE ,jeb.. ga cekam epizode ko ozeblo sunce od decembra pa stvarno nema smisla sa ovim izdanjem sam zavrsio :)

Edited by - torgalgames on 08/07/2012 03:03:43
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/07/2012 : 03:06:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ma, naravno, kupuj sta ti se svidja. Nije to problem. Mislio sam da si uzimao u obzir aukcije na ovom sajtu, tek sad vidjeh limundo :)
Sta da ti kazem, ja ionako ne racunam ozbiljno ni na jedno KI, oni nece doci do sadasnjih brojeva ni za 100 godina, meni je samo bitno da imam sve epizode u nekom izdanju, i to je to.
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 08/07/2012 : 03:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
Pogledaj ostala izdanja Libellusa http://www.libellus.hr/ ,pa ces valjda sam oceniti koje je izdanje bolje za kupovinu ,evo na primer Mister no ima 56 knjiga,tex 50 brojeva,MM preko 50 broojeva itd,itd e to je brale moj ozbiljnost i zasigurno znam da ce zagor doziveti dosta brojeva i meni su bitne zlatne godine zagora neka izadju svi ti brojevi pa cu biti zadovoljan
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 08/07/2012 : 03:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ma, ok, upoznat sam sa Libellusovim radom. A i cijenama :)
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 08/07/2012 : 08:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Eeej, drugari i ja sam zanesen kolekcionarcima svih izdavackih kuca i ovi od VCa su stvarno lijepi i citljivi(debljina i papir). Uzimam i Libellus i Ludens, ali da je vucenje za nos, jeste. Jedna knjiga godisnje od serijala koji u istoj godini izbaci 12 do 15 novih daljnjih epizoda pored vec izdatih 600 i kusur... Nema tu logike. Sto se mene tice meni je dovoljno da jedan od tih izdavaca izgura Zagora do 184e originalne epizode pa nek se dogodi sto hoce...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 08/07/2012 : 11:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Extra izdanje i rešena stvar.........

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 08/07/2012 : 12:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
do kraja godine bice nekoliko zagor vc knjiga...uskoro ce izaci broj 18...sada ce zagor malo brze izlaziti a dilan dog kol vc malo kaskati..ko sto je zagor....jednostavno ljudi iz vc nemogu sve stici jer je ekipa jako mala...to je receno u kragujevcu na sajmu stripa...dakle u skorje vreme bice zagora dosta...pretpostavljam bar 3 knjige do kraja godine
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1916 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 08/07/2012 : 19:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

do kraja godine bice nekoliko zagor vc knjiga...uskoro ce izaci broj 18...sada ce zagor malo brze izlaziti a dilan dog kol vc malo kaskati..ko sto je zagor....jednostavno ljudi iz vc nemogu sve stici jer je ekipa jako mala...to je receno u kragujevcu na sajmu stripa...dakle u skorje vreme bice zagora dosta...pretpostavljam bar 3 knjige do kraja godine

Iz tvojih usta u Bozije usi. Bilo bi suuuper!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/07/2012 : 21:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zagoru boja k'o piletu sise.. Uzeo sam prvi broj Libellusa da ne bude zabune, ne pricam u prazno..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 08/07/2012 : 21:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Zagoru boja k'o piletu sise.. Uzeo sam prvi broj Libellusa da ne bude zabune, ne pricam u prazno..

A Sawitcu sada će te razapeti.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 09/07/2012 : 01:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
ma ti si Sawicu decko zastareo ,uopce ne pratis nove trendove :),boja mu je bas dala neki novi smek ko album sa slicicama :)
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 09/07/2012 : 16:00:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
[br]Zagoru boja k'o piletu sise.. Uzeo sam prvi broj Libellusa da ne bude zabune, ne pricam u prazno..

Ma stoji mu ko Soraji sise!
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000