forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 09/07/2012 : 16:32:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
To ime Soraja i njene sise se već dugo vuku po raznim medijima, a ja tu žensku još nisam vidio!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11501 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/07/2012 : 17:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nista epohalno neces videti.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 09/07/2012 : 17:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Vidjet ce samo ogromne sise...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

BojanLA
Starting Member

24 Posts

Member since 16/05/2012

Posted - 09/07/2012 : 18:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BojanLA a Private Message  Reply with Quote
jel moze neko da mi kaze o kojoj epizodi se radi ona naslovnica s vukodlakom?
ja se ne sjecam ikakvih epizoda sa vukodlacima
ovo izdanje je izdanje o zagoru od prvog broja jel tako?
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2932 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 09/07/2012 : 18:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Ne bi bilo loše odraditi je u svakom slučaju................

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 09/07/2012 : 19:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BojanLA

jel moze neko da mi kaze o kojoj epizodi se radi ona naslovnica s vukodlakom?
ja se ne sjecam ikakvih epizoda sa vukodlacima
ovo izdanje je izdanje o zagoru od prvog broja jel tako?

Ako mislis na ovu naslovnu to su ti originalni brojevi 48-49, inace neobjavljena prica od strane "Dnevnika"...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 09/07/2012 : 19:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
I da, izdanje je od prvog broja...

Go to Top of Page

BojanLA
Starting Member

24 Posts

Member since 16/05/2012

Posted - 09/07/2012 : 21:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send BojanLA a Private Message  Reply with Quote
a tako znaci
nisam znao da ih i zagor ima
cuo sam za jednu od mister noa samo
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 09/07/2012 : 21:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja cu verovatno da prodam svoj komplet..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 09/07/2012 : 22:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
Dobro dosao u klub MR.Sawic ,lepo ja pricam svi ce da predju na Libellus izdanje
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 09/07/2012 : 23:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Aha, vidan napredak . Posle vise rasrave na temu muchachosa presli smo na sorajine sise

Elem,koliko sam ja upucen, do ili za sajam jos dve knjige cha Zagora.
Ako su lagali mene,i ja lazem vas.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI

Edited by - elfak nish on 09/07/2012 23:07:34
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/07/2012 : 02:20:49  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Libelus necu sigurno.. Agarti mi je privlacan.. Ali sacekacemo jos malo.. Elfak ulio nadu..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 10/07/2012 : 08:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Vidim da se stalno forsira prica kako ce mnogi da prodaju Zagora i predju na Libellus pa bi samo rekao neku o tome.Libellus jeste fenomenalan izdavac i ja im skidam kapu ali ne vidim neku logiku prelaska na njihova izdanja narocito ako neko,kao ja,poseduje 17 knjiga biblioteke Zagor.Jeste da su sad kao iz topa izletele 4 knjige ali nece to uvek biti tako.Vremenom kad euforija malo splasne,a samim tim i kupovina knjiga,i izdavac ce usporiti tempo.Od njihovih izdanja uzimam konkretno Mister noa i ako se dobro secam negde u pocetku je u toku jedne godine izaslo 16 knjiga a u proseku je bilo 12.Ali ako pogledamo 2012. godinu,evo vec je druga polovina uveliko a samo 3 pilota je ugledalo svetlo dana.Tako da dok Libellus stigne i prestigne Veseljake,proci ce dosta,a za to vreme ce Veseljaci opet izdati nove knjige i uvek ce biti malo ispred komsija.Nesto kao prica o kornjaci i Ahilu :D
A osim toga,to i nisu ista izdanja pa se ne mogu porediti.Nisam video Zagora od prvog broja u boji,ali sumnjam da moze zameniti legendarne crno bele epizode.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 10/07/2012 : 09:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message  Reply with Quote
Libellus izdanje Zagora je fantasticno.Drzao u rukama nedavno na festivalu u Kragujevcu.
Ipak ne pada mi na pamet da kupujem Zagora u boji koliko god lepo izgledao.Album sa slicicama koji imam mi je sasvim dovoljan na tu temu.Podrzavam svakoga ko kupuje,naravno,jer je izdanje vredno svake hvale a moj afinitet prema crno belom Zagoru je moja licna stvar.
Ne vidim neki problem sto je VC Kolekcionarac usporio.Ubrzace on ponovo.Koliko izdanja Veselog kupujem i bolje sto je malo usporio.
Meni nije potrebno nista bolje od VC Kolekcionarca.Jedino im zameram sto nemaju naslove epizoda na hrbatu kao kod Dilana ali sam i to vec preboleo.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 10/07/2012 : 10:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Jedam moj ortak reče (sad će opet salve kako sam vulgaran i tako to..) da je "Zagor u boji kao sex sa kondomom", uživaš u stripu ali ne dovoljno i na pravi način!
;)
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/07/2012 : 21:58:16  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Vidim da se stalno forsira prica kako ce mnogi da prodaju Zagora i predju na Libellus pa bi samo rekao neku o tome.Libellus jeste fenomenalan izdavac i ja im skidam kapu ali ne vidim neku logiku prelaska na njihova izdanja narocito ako neko,kao ja,poseduje 17 knjiga biblioteke Zagor.Jeste da su sad kao iz topa izletele 4 knjige ali nece to uvek biti tako.Vremenom kad euforija malo splasne,a samim tim i kupovina knjiga,i izdavac ce usporiti tempo.Od njihovih izdanja uzimam konkretno Mister noa i ako se dobro secam negde u pocetku je u toku jedne godine izaslo 16 knjiga a u proseku je bilo 12.Ali ako pogledamo 2012. godinu,evo vec je druga polovina uveliko a samo 3 pilota je ugledalo svetlo dana.Tako da dok Libellus stigne i prestigne Veseljake,proci ce dosta,a za to vreme ce Veseljaci opet izdati nove knjige i uvek ce biti malo ispred komsija.Nesto kao prica o kornjaci i Ahilu :D
A osim toga,to i nisu ista izdanja pa se ne mogu porediti.Nisam video Zagora od prvog broja u boji,ali sumnjam da moze zameniti legendarne crno bele epizode.

Ovo je i moje mišljenje...
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 13/07/2012 : 23:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
isto i ja mislim... sto bih prelazio na dylana libellusa kad imam cetvrtak... to bi se desilo i cetvrtku sa texom... koga imam u libellusu...

sangue navajo
Go to Top of Page

torgalgames
New Member

Serbia
136 Posts

Member since 05/08/2010

Posted - 14/07/2012 : 04:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit torgalgames's Homepage  Send torgalgames a Private Message  Reply with Quote
Razlika je u tome sto su ta izdanja bljak u odnosu sa Libellusom
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 14/07/2012 : 07:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
mislis na texa?

sangue navajo
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 14/07/2012 : 08:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torgalgames

Razlika je u tome sto su ta izdanja bljak u odnosu sa Libellusom

Kada je u pitanju zagor mozda si u pravu ... mada i u tom slucaju, ne znam, ti prvi brojevi zagora meni licno izgledaju kao na silu ofarbani.
Što se tiče Dilan Doga, idalje dajem prednost kolekcionarskim knjigama VČ. Zbog propratnih tekstova, odličnoj štampi i izradi. Jedini argument koji bi bio u korist Libelus izdanja su fenomenalne nasovnice ... šteta što taj crtač nije crtao i za VČ naslovnice.
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 14/07/2012 : 12:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
I dalje ne shvatate da su te nasliovnice LL izvandredne prevashodno zahvaljujući koloristi LL ili ko je već to radio. Naslovnice VČ su orginalne Bonelijeve. To je to. A ko se loži na takve stvari taj će kupiti ono što mu je draže.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 14/07/2012 : 18:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ma ok... meni je glupo da kupujem libellus kad vec imam veselog... i neka je libellus bolji (ne sumnjam) ali veseli nije uopste za bacanje... (jaka cetvorka) tako da ne kapiram bas dupliranje... eto toliko...

sangue navajo
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 14/07/2012 : 20:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

ma ok... meni je glupo da kupujem libellus kad vec imam veselog... i neka je libellus bolji (ne sumnjam) ali veseli nije uopste za bacanje... (jaka cetvorka) tako da ne kapiram bas dupliranje... eto toliko...

Pogrešno si me protumačio. Meni na živce idu ljudi koji nisu držali neko izdanje u rukama a ocrnjuju ga kao da je najgrđe. Ali neću o tome jer će krenuti onda 1973455010637613067561740 rasprava koji je izdavač bolji a meni je od toga muka( da izvineš sere mi se od toga).

Edited by - legaz on 14/07/2012 20:04:12
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4807 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 14/07/2012 : 20:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
ma kakvi bro... dobro sam te razumeo... samo sam se nadovezao... nadam se da i ti kapiras moj stav... imam sve dilane iz cetvrtka i neku gomilicu dnevnika i ne znam sto bih sada prelazio na libellus... a o kvalitetu cetvrtka sam do sada vec dovoljno govorio... a da budem potpuno iskren prezadovoljan sam i samom cinjenicom da izlaze...

sangue navajo
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2417 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 14/07/2012 : 22:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

ma kakvi bro... dobro sam te razumeo... samo sam se nadovezao... nadam se da i ti kapiras moj stav... imam sve dilane iz cetvrtka i neku gomilicu dnevnika i ne znam sto bih sada prelazio na libellus... a o kvalitetu cetvrtka sam do sada vec dovoljno govorio... a da budem potpuno iskren prezadovoljan sam i samom cinjenicom da izlaze...

Sve je OK.

Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000