forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 AGARTHI: Skriveno lice br:2 - Banditi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

cronos six
Advanced Member

Serbia
7966 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 12/07/2012 : 16:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ljudi, dajte stvarno resite distribuciju za Srbiju.. Makar i na crno.. Gomilaju se brojevi i onda ce biti teze izdvojiti pare na gomili.. A da uzimam kako kad imam para bacacu na postarinu..

slazem se s novopecenim tatom.
ajmo uvoz u srbiju.muka me fata jer napokon imamo ono pravo!
spojler do daske.tex i karson su licno upoznali izdavaca i opisali ga kao izuzetno velikog i coveka koji ne odustaje!zar to ne govori kojim putem ide agarthi.ziveo!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/07/2012 : 16:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Da.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Kum Ruzvelt
Junior Member

358 Posts

Member since 03/09/2011

Posted - 12/07/2012 : 18:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kum Ruzvelt a Private Message  Reply with Quote
A jel u planu Marti dvobroj jer je on u najvecem zaostatku? Ovo ostalo vidim da ide vise-manje po rasporedu...
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 12/07/2012 : 19:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
I love Agarthi!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

MisterYES
Average Member

Bosnia and Herzegovina
559 Posts

Member since 01/10/2003

Posted - 13/07/2012 : 00:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit MisterYES's Homepage  Send MisterYES a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam prva dva broja i nažalost meni ovaj strip nikako za sada nije legao. (Već nakon prvog broja sam se plasio, ali dam mu sansu sa drugim brojem, kojeg sam jedva dovršio, epizodu baš nazor procitao do kraja)
Sa tehničke strane sve super...a neću reći ni da je loš kao strip, da ne valja - u tom smislu rijeci, ne, ali prosto meni lično/subjektivno: priča, setting, tema (da ne ulazim sad pojedinacno u karakteristike tipa da mi je preozbiljan mozda itd itd) već prosto u paketu da kazem; "ne leži i gotovo".

Sve je tu O.K. i na mjestu (crteži su super u oba btw) ali, baš za - "ko voli takve".
Meni gode neke skroz drugačije varijante :(

Edited by - MisterYES on 13/07/2012 00:59:19
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/07/2012 : 17:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Skriveno Lice br. 3 i 4 od danas u striparnici.
Go to Top of Page

Atebash
New Member

Bosnia and Herzegovina
136 Posts

Member since 11/09/2002

Posted - 13/07/2012 : 20:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Atebash's Homepage  Send Atebash a Private Message  Reply with Quote
Hvala Emire :)

Meni se SL bas svidio. Procitao sam prva dva odjednom i jedva cekam da vidim 3 i 4.
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000