Imam ja taj album. Bio je u prodaji od februara 2012. u Austriji,ali je povucen nedavno, sad su dosle SW kartice. Preko Ebaya se bez problema mogu nabaviti pune kutije sa 50 vrecica za 20-tak EUR. Dobar je album. Postoji i engleska verzija, ali mislim da sve slicice nisu identicne. Na nekima u njemackom albumu je odstampan tekst na njemackom npr. Todesstern :-)
Originally posted by Risar_69
Elfak, moram pogledati, pa ti pišem na PM. Čuvaj mi te tvoje, hvala. Sawitch, odposlano danas.
Ima možda, ko ove sličice ili paketiče? Topps-Star Wars-2012? sličica je 227. Znima me, da li se dobiju gde na kioscima? U Sloveniji su samo u Muller trgovini, ali bez samih paketiča. Na žalost samo na nemačkom jeziku.
Hvala, Surfer. Čuo sam, da je i Merlin izdao taj album-na engleskom Stavio sam na Spletkomat, pa je več objavljen pod Merlin i ne pod Topps Hvala za info o Ebayu
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Ako ces engleski album, imas na engleskom Amazonu i album i kutije sa slicicama. Imam nesto duplikata za njemacku verziju pa javi ako ti treba nesto. Najveci dio slicica bio trebao biti isti...
Hvala, Surfer. Čuo sam, da je i Merlin izdao taj album-na engleskom Stavio sam na Spletkomat, pa je več objavljen pod Merlin i ne pod Topps Hvala za info o Ebayu
Ako ces engleski album, imas na engleskom Amazonu i album i kutije sa slicicama. Imam nesto duplikata za njemacku verziju pa javi ako ti treba nesto. Najveci dio slicica bio trebao biti isti...
Hvala ti još jednom, ma na njemačkom ni reči ne znam-sa slovarčičem da.Pokušaču dobiti na engleskom.
-
Evo i mene, več dugo pišem o toj temi na striparni, ako nadjete nešto koristno, bacite oko na http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=2803&start=0 A sledeči tjedan, prvi put biče mi razstava albuma sa sličicama u periodu od godine 1928-do danas na našem ex tlu, na sajmu 4.Collecta od 26-28.marta u Ljubljani, staviču koje slike sa sajma. http://www.collecta.si/
Evo imam 4-godišnjicu, odkad sam počeo aktivnije sakupljati albume Hvala svima kojima ste mi do sada pomogli do prelijepe kolekcije. Nadam se i nadaljnoj dobroj saradnji za obe strane
---
U Srbiji se pojavio novi album sa 3D karticama - Ledeno doba 4.
Legenda :) Da li je to na kioscima ili opet u nekom Sparu? vidim dole znak Spar na vrečici.
Nije Spar, nego Maxi Za kupovinu u iznosu od 800 dinara dobija se jedna kesica. Pored toga imaju i neke promotivne proizvode uz ciju se kupovinu dobijaju dodatne kesice bez obzira na iznos racuna. Danas sam kupio Milku sa jagodama i dobio jednu kesicu.
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members.
ako ko ima nešto od ovih, dam za njih po više sličica za jednu -VINETU V/VI 250 257 260 261 267 318 340 349 -Zvijezde mikrofona 33 45 52 59 -Sesalci (sisari): 24, 90, 223 -Povratak otpisanih: 311 -Superman:75 -Rekordi:135, 212, 216, 217, 229 -Istorija avijacije:230-znak Venezuele -Harry Potter in svetinje smrti:115 -Flora in fauna:95-beli luk -Disney VIPs:e,g,u -Avtomobili 2006:b,e,h,i,t,23
-
ako ko ima nešto od ovih, dam za njih po više sličica za jednu -VINETU V/VI 250 257 260 261 267 318 340 349 -Zvijezde mikrofona 33 45 52 59 -Sesalci (sisari): 24, 90, 223 -Povratak otpisanih: 311 -Superman:75 -Rekordi:135, 212, 216, 217, 229 -Istorija avijacije:230-znak Venezuele -Harry Potter in svetinje smrti:115 -Flora in fauna:95-beli luk -Disney VIPs:e,g,u -Avtomobili 2006:b,e,h,i,t,23
-
Znam, da če se teško ko nači, ali za one koji imate, puno hvala unapred
Sječate se ovih reklamnih lištiča? Sakupiti si morao četveroliste u četiri boja(plava, crvena, zelena in žuta) -sa pečatom. Četveroliste dobilo se u kutijicama žvakačih guma SAFARI, COLORI, TIM i DINAMIKA. To je bilo u sedamdesetih. Dobio si Koloys SAFARI majicu. Ne sječam se baš toga.