Nije u pitanju opelo već samo konstatacija.... A u peršun bi trebalo da se nosi izdavač koji ne nalazi za shodno da se čitaocima obrati i kaže zašto vrlo ambiciozno započetog junaka i serijala odjednom nema kao da ga nikad nije ni bilo...
Originally posted by vronski 2 Onda kad i tebi pamet...
Jel to pokušaj da se bude duhovit?
I nije im opravdanje, ali da ti imaš imalo obraza u sebi, ćutao bi kao zaliven i ne bi rekao ni reč protiv bilo kog izdavača. Ali razumem da ti treba pažnja, verovatno je ovo jedino mesto gde možeš da je dobiješ.
Ali razumem da ti treba pažnja, verovatno je ovo jedino mesto gde možeš da je dobiješ.
Jesi siguran? Idi malo na Gugl i Jutjub, ima me tamo dosta pa mislim da ovo ipak nije jedino mesto gde dobijam pažnju...
Imrahile,evo i upustva. Odes na google/u tube i ukucas reci poput : glupost,dosada,pacijent,mirabils...nesto od ovih ce ti pomoci da dodjes do forumskog trola.
Ali razumem da ti treba pažnja, verovatno je ovo jedino mesto gde možeš da je dobiješ.
Jesi siguran? Idi malo na Gugl i Jutjub, ima me tamo dosta pa mislim da ovo ipak nije jedino mesto gde dobijam pažnju...
Imrahile,evo i upustva. Odes na google/u tube i ukucas reci poput : glupost,dosada,pacijent,mirabils...nesto od ovih ce ti pomoci da dodjes do forumskog trola.
A kad ukucaš "smrdljivko zlobni" dobijaš forumaše koji svoje jadne male živote vode iza tastature na raznoraznim forumima i lične frustracije leče na uspešnim i ostvarenim ljudima...
Originally posted by elfak nish Imrahile,evo i upustva. Odes na google/u tube i ukucas reci poput : glupost,dosada,pacijent,mirabils...nesto od ovih ce ti pomoci da dodjes do forumskog trola.
Da znaš da si u pravu. Odvelo me do darkvuda i njegovih postova tamo