forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor Maxi br.13 - "Crni Osvetnik"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

zagor fan
New Member

Croatia
163 Posts

Member since 09/03/2011

Posted - 28/07/2012 : 10:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zagor fan a Private Message  Reply with Quote
Napokon je i maxi zagor izašao
Naslovnica očajna
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/07/2012 : 11:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Italijani nam sve vise odmicu, oni izbacuju po dva maxija godisnje, Ludens samo jedan.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/07/2012 : 11:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

zagor u maksiju nije nikad imao niti ce ikad imati bolji crtez.
predivno, pravi majstor.

Valjda stvar ukusa. Za mene je svako Laurentijevo poredjenje sa Priscom ili Della Monicom van svake pameti, ali ok, dobro je da i Laurenti ima svoje fanove. Jos jedan primjer za to da kod Zagora ima za sve ukuse ponesto.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/07/2012 : 11:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Dobar je Laurenti, al nije u rangu Monice, Prisca i Rubinija. Tako, odmah ispod velike trojke. Nadam se da je ovaj maxi crtao u strilu svojih slavih vremena (Osveta Vudu, Kapetan Midnight, Kraljica Mrtvog grada). Steta sto Ludens ne ide sa dva maxija godisnje, ovi nadolazeci mi deluju OK.
Nego, sledeci je radio Sedioli. Ovaj mi je imao budalaski crtez ranije, al kako mu vidim Patagoniju, kao da se preporodio ili sta vec. Jel neko video mu crtez u sledecem maxiju?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/07/2012 : 11:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Sedioli je neuracunljiv, nikada mu se ne zna kako ce strip izgledati.
Ima potencijal, ponekad dobro odradi posao, a ponekad tako sfuseri da je to zalosno.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/07/2012 : 11:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Nego, sledeci je radio Sedioli. Ovaj mi je imao budalaski crtez ranije, al kako mu vidim Patagoniju, kao da se preporodio ili sta vec. Jel neko video mu crtez u sledecem maxiju?

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/07/2012 : 11:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ne kužim toliko pljuvanje, korektna naslovnica... Naravno, Ferri može puno bolje...
Po onome što sam čuo, ovo bi mogao biti dobar maxi, nadam se da će u ponedjeljak na kioske!
Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 28/07/2012 : 11:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Ima li naslovnica veze s radnjom ?

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/07/2012 : 11:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ne kužim toliko pljuvanje, korektna naslovnica...

Realno, naslovnica je katastofa, da ne kazem nesto gore.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/07/2012 : 12:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ferijeva naslovnica je dobra.
NAravno da ne moze da odrzi onaj njegov visoki standard kad ima 84 godine.
Ma neka nam je ziv i zdrav i neka nacrta jos mnogo naslovnica i nadajmo se i epizoda
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/07/2012 : 12:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
A sto se tice Sediolija meni se njegov crtez uglavnom svidja i trebalo bi da crta jos Maxija.
Stvarno ne razumem ove iz Ludensa sto su usporili ovoliko, a to im je jedno od najprodavanijih izdanja
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/07/2012 : 12:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ajde da napisem jos jedan post da mi tamo ne stoji 13 nego 14 ;)
Zagorov staff ima sve bolje i bolje crtace: Verni, Espotio Bros, Joevito Nuccio, Prisco pa i Sedioli i braca De Vitto{to za bracu De vito je pod znakom ? zato sto jos nisam video njihov crtez u Zagoru, ali u Mister Nou su dosta dobri}
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5293 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 28/07/2012 : 13:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Niti jedan crtač ne može biti lošiji od Chiarolle,sve ostale mogu pretrpjeti.
Laurenti je dobar crtač,ali po meni jedan velki minus mu je to što loše crta baš Zagora i Chica,t.j. njegov Zagor i Chico mi izgledaju kao da ih je crtao netko od ekipe koja je crtala Yu Bleka.
Svi dosadašnji maxi Zagori su mi manje više teški trash,ajde bar nek ovaj promjeni stanje u maxi Zagor seriji...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5293 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 28/07/2012 : 13:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...ima i jedna dobra stvar kada crta Laurenti (bar mislim da je tako,nisam siguran)...
Čini mi se da Laurenti voli crtati ženske likove i samim time njegov Zagor je u biti naj frajer jer mu se s vremena na vrijeme nađe pokoja ženska u narjučju što je u Zagoru veeelika rjetkost.!
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 28/07/2012 : 13:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Dobar je Laurenti. Ustvari, dok god nema Chiarolle, sve je dobro.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 28/07/2012 : 16:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ne kužim toliko pljuvanje, korektna naslovnica... Naravno, Ferri može puno bolje...

Slažem se. Nije nešto, ali sad da je baš totalna katastrofa - nije.
Napokon da je Ferri stavio Zagora u krupni plan kao nekada.
Baš će se lijepo isticati na kioscima.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 28/07/2012 : 18:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

predivno, pravi majstor.

Valjda stvar ukusa. Za mene je svako Laurentijevo poredjenje sa Priscom ili Della Monicom van svake pameti, ali ok, dobro je da i Laurenti ima svoje fanove. Jos jedan primjer za to da kod Zagora ima za sve ukuse ponesto.

točno tako, i kuknjava oko crteža na zagoru bi trebala biti puno manja. nostalgični imaju vernija i ferrija, plus ostali sa klasičnim stilom, a za one koji nisu nostalgični, niz modernijih crtača, pa sve do luckastih laurentija i chiarolle. dakle, ima za sve, al ne može brate biti sve po tvom to prihvatite, i odmah sve ljepše izgleda

inače maxi sam samo prelistao i čini mi se da je ovo najbolji laurenti, onaj kad se trudi. nema poluzavršenih crteža
Go to Top of Page

Džedson
Average Member

534 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 28/07/2012 : 18:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Džedson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

vidio sam ja
mislio sam da ne može gore od maxija 10, ali prevario sam se
teški fušeraj
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/07/2012 : 19:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

i ovakva naslovnica(ni gora ni bolja od ostalih loših ferrijevih naslovnica)je avion u odnosu na crtež žvrljorentija...

znam da od boli sto je i hajduk na danasnjoj ferrijevoj razini ne vidis dobro, ali sto je previse, previse je, brate...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/07/2012 : 19:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

predivno, pravi majstor.

naravno da ima. tu i tamo nadje se pokoji istinski CRTAč u zagijevu taboru.
monika je bezvezni zanatlija - i tocno mi je jasno da je tebi izvrstan, drugo ne bih ni ocekivao.
a i jebes musko koje se zove monika
no na tvojoj sam strani sto se recimo tice nuccija -velika nada.
Dok je daltonist, ne obracaj pozornost na njegovo mišljenje o Nucciju

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 28/07/2012 : 20:27:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
chiarolla je medju najkvalitetnijim zagorovim crtacima i puno volim njegov crtez
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/07/2012 : 20:38:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
apsolutno, ta leprsavost, kad je crtez ziv, to je ono sto me privlaci i kod laurentija.
no problem je s odmakom od tradicije, cak je i meni malo previse kod chiarolle, te sto je on sklon polukarikaturi.
a to ne volim u ovakvom stripu i, priznajem, ne veselim se kad vidim njegovo ime u zagoru.
no vise sam nego svjestan da i on spada u ovih nekoliko pravih zagorovih crtaca koje spominjem, na uzas velike vecine...

ps "mnogo", ne "puno".

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/07/2012 : 22:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

chiarolla je medju najkvalitetnijim zagorovim crtacima i puno volim njegov crtez

najgori svih vremena...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/07/2012 : 22:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

apsolutno, ta leprsavost, kad je crtez ziv, to je ono sto me privlaci i kod laurentija.

lepršavo je tebi u glavi
daj malo i meni te droge
laurenti,karijola,dela harmonika,andrijakojiuči...živi užas...katastrofa...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/07/2012 : 00:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Dobar je Laurenti. Ustvari, dok god nema Chiarolle, sve je dobro.

Nemoj Cassarovce izostaviti s liste "dobro je da ih nema"
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000