forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor Maxi br.13 - "Crni Osvetnik"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Villain
Average Member

Serbia
566 Posts

Member since 01/03/2011

Posted - 29/07/2012 : 13:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Villain a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

chiarolla je medju najkvalitetnijim zagorovim crtacima i puno volim njegov crtez

Yap, i agree!

This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 29/07/2012 : 14:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Dobar je Laurenti, al nije u rangu Monice, Prisca i Rubinija. Tako, odmah ispod velike trojke. Nadam se da je ovaj maxi crtao u strilu svojih slavih vremena (Osveta Vudu, Kapetan Midnight, Kraljica Mrtvog grada). Steta sto Ludens ne ide sa dva maxija godisnje, ovi nadolazeci mi deluju OK.
Nego, sledeci je radio Sedioli. Ovaj mi je imao budalaski crtez ranije, al kako mu vidim Patagoniju, kao da se preporodio ili sta vec. Jel neko video mu crtez u sledecem maxiju?

U ovim epizodama koje si nabrojao, laureti je odličan bio pgotovo osveta vudu.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 29/07/2012 : 15:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

chiarolla je medju najkvalitetnijim zagorovim crtacima i puno volim njegov crtez

najgori svih vremena...

+1

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 29/07/2012 15:10:13
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 29/07/2012 : 15:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Villain

quote:

Yap, i agree!

Me 2!

Haters gonna hate.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 29/07/2012 : 17:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Oće li ko naškrabat kakva je štorija, pardon priča?

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 29/07/2012 : 18:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Na pocetku nisam uopste voleo Chiarolu ali posto sam procitao toliko epizoda koje on crta zavoleo sam ga i volim da vidim njegovo ime na stripu.

Jedini crtaci koji stvarno nista ne valjaju su braca Cassaro i Dotti
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 29/07/2012 : 18:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Na pocetku nisam uopste voleo Chiarolu ali posto sam procitao toliko epizoda koje on crta zavoleo sam ga i volim da vidim njegovo ime na stripu.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/07/2012 : 23:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dnevni boravak

Oće li ko naškrabat kakva je štorija, pardon priča?

Očito ga još nitko nije pročitao do kraja
Evo, ja ti mogu reći, nakon pročitanih 50 stranica, miriši na dobro... Duh starih vremena osjeća se u tome što Zagor radi malo dar mar u utvrdi za zločestim narednikom, to me uvijek podsjeti na pravog Zagora
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/07/2012 : 23:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Laurenti se ovaj put stvarno potrudio, ima baš lijepih tabli... Uz njegove standardne kvalitete koji se najviše odnose na dinamičnost crteža...
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 30/07/2012 : 02:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Ja sam zagotivio Zagora uz crtače kao što su Laurenti i Kjarola i uvijek su mi odgovarali. Sviđa mi se taj moderni stil, ne pretjerano čist, dinamičan, sa karizmatičnim likovima i odlično nacrtanim ženama. Od svih Zagijevih crtača malo ih je čiji mi crtež nimalo ne leži, to su Pini Senja ( vjerovatno RIP ), Sedioli i onaj što je crtao Utvrdu Erou, nije mi nešto ni D'Arkanđelo, ali se može podnijeti, ima i on nešto specifično. Ostali su od dobrih pa nabolje, na vrhu je naravno Ferri, a tu uz njega Andreuči ( neprežaljen ), Laurenti i DM!
Go to Top of Page

Zagooor
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 13/04/2012

Posted - 30/07/2012 : 09:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagooor a Private Message  Reply with Quote
Meni je Sediola u maxi tajni agenti i smrtonosna utrka čist dobar. D'archangelo mi je baš loš i u usporedbi sa ostalim sbe crtačima.

Ono,mislim stvarno ...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/07/2012 : 10:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Sedioli je meni, uz Vernija i pokojnog Segnu, najgori crtač Zagora.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/07/2012 : 10:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Sedioli je meni, uz Vernija i pokojnog Segnu, najgori crtač Zagora.

Koja ekipa , sve moj do mojega.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/07/2012 : 10:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Jel ovo došlo na kioske ili ne?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/07/2012 : 13:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Došlo je još u subotu
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 30/07/2012 : 14:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
naslovnica ništa posebno... crnom osvetkniku kao da je sila na pišanje :) ajde dobro, na moru smo, bit će dobar za čitanje na plaži.....

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/07/2012 : 16:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Sada dovršio čitanje! Luigi mi se svidio dat ću mu visoke ocjene, a Mauro me je iznenadio jer su mu prvi put likovi imaju normalno lice, a ne divljačko.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 30/07/2012 : 17:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Sad treba biti te sreće pa pronaći valjan (neoštećen) primjerak na kiosku. Situacija po ovom pitanju sve je gora.
Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
244 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 30/07/2012 : 18:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
Najgori aktivni crtači Zagora po meni su : Chiarolla, Mangiantini i Cassaro. Najbolji (uz Ferria): Toricelli, Monica, Verni, Nuccio, Esposito Bros i Sedioli. Veoma dobri su mi i Pesce te Laurenti.

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!

Edited by - macca1985 on 01/08/2012 12:48:36
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/07/2012 : 20:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Sada dovršio čitanje! Luigi mi se svidio dat ću mu visoke ocjene, a Mauro me je iznenadio jer su mu prvi put likovi imaju normalno lice, a ne divljačko.

Ne zaboravi moju rezervacju iz Almanahovog topica

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/07/2012 : 20:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne brini dat ću mu visoke ocjene kada ti napišeš recku, ako možeš napravi i specijalac.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 30/07/2012 : 20:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne brini dat ću mu visoke ocjene kada ti napišeš recku, ako možeš napravi i specijalac.

Ništa od specijalca, obavezao sam se na Poslušnost caru i gigant kad izađe, a još usput prepravljam Tex Krv na Coloradu, a u poslje toga sam se odlučio na neke druge stripove, biće lijepo ako stignem giganta, a za specijal nema šanse. To nek obradi netko brži i kvalitetniji, samo se nadam da ću u 8. mjesecu uspijeti nadoknaditi propust od prošla dva.

Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
244 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 30/07/2012 : 22:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ništa od specijalca, obavezao sam se na Poslušnost caru i gigant kad izađe, a još usput prepravljam Tex Krv na Coloradu, a u poslje toga sam se odlučio na neke druge stripove, biće lijepo ako stignem giganta, a za specijal nema šanse. To nek obradi netko brži i kvalitetniji, samo se nadam da ću u 8. mjesecu uspijeti nadoknaditi propust od prošla dva.

Zna li netko kada bi otprilike kod nas trebao izaći Gigant?

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 31/07/2012 : 11:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by going going

Mislim Mignaco je dobar u Dylanu a u Zagoru poneka dobra epizoda ali uglavnom bas i nisu neke

U Dilanu je necitljiv, dok u Zagoru ima onu jednu dobru epizodu .
Ovaj maxi je dobro prosao kod Italijana, verovatno sa razlogom.

http://www.ubcfumetti.com/zagor/?IT-ZG-m13

Minjako? Koju? Očigledno je još nisam čitao :)

Očekujem dobru priču od ovog Maxija, a naslovnica je stvarno
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 31/07/2012 : 11:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton
Minjako? Koju? Očigledno je još nisam čitao :)

Očekujem dobru priču od ovog Maxija, a naslovnica je stvarno

Na putu ubojica.
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000