forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Američke <Mučke>?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

jaki
Advanced Member

Croatia
27581 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/07/2012 : 18:31:14  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
But the big gear change would come after this, as Leguizamo will be, as previously revealed, starring as Derek 'Del Boy' Trotter in ABC's US version of BBC flagship sitcomOnly Fools and Horses, alongsideChristopher Lloyd as his Grandfather, and Dustin Ybarra as his little brother Rodney. Everybody in England reading this will have done an involuntary squint, shake of the head or grimace somewhere in that sentence, I think.

Ja sam fetišist papira!

mpavin
Advanced Member

Niue
7914 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 31/07/2012 : 20:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ć a ne č

inače, to će biti žešće sranje

Edited by - mpavin on 31/07/2012 20:40:57
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 31/07/2012 : 20:42:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
To treba bojkotirati!!!!!

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
711 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 31/07/2012 : 21:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Zašto ne, upropastili su i druge britanske serije, pa zašto ne bi i ovu?

My username was a mistake.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 21:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucy Liu

ona je već odavno upropaštena.

ono što mene najviše zanima: John Leguizamo kao Del? zbilja????

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/07/2012 : 22:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Hm, ne miriši na dobro, jer gdje bi Ameri mogli (re)konstruirati onaj fantastični ambijent socijale i simpatičnog luzerstva.

Ali opet, nikad se ne zna: gledao sam i britansku i američku verziju serije Dear John, i američka mi je bolja. Ali to su bile 80-e...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ja u startu znam da stvar neće ispast dobro jer je bilo već nekoliko varijacija te serije i sve su loše...

a prvo i osnovno, John Leguizamo, Latino-Amerikanac, će glumit Britanca? daj zbilja...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/07/2012 : 22:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Sigurno neće glumiti Britanca, nego pretpostavljam siromašnog i možda ilegalnog imigranta iz neke južnoameričke zemlje, koji se s bratom snalazi u svakodnevnom preživljavanju.
Dobar je to koncept, ali strah me prebacivanja britanskog humora u Ameriku. Ne bu to išlo!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 22:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

[quote]Originally posted by Lucy Liu

ona je već odavno upropaštena.

ono što mene najviše zanima: John Leguizamo kao Del? zbilja????
[/quote

točno i samu su ju oni i mogli upropastit...

ne mogu upropastit amerikanci britansku verziju kad u njoj ne sudjeluju. Oni mogu upropastit svoju verziju...fakat ne mogu shvatit kak remake i sl. mogu upropastit original ili neku raniju verziju!? Svako je djelo neovisno o drugom djelu i točka.

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 22:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

ne mogu upropastit amerikanci britansku verziju kad u njoj ne sudjeluju. Oni mogu upropastit svoju verziju...fakat ne mogu shvatit kak remake i sl. mogu upropastit original ili neku raniju verziju!? Svako je djelo neovisno o drugom djelu i točka.

naravno da oni mogu upropastit samo svoju verziju. ali, ako ona bude loša, ona će istovremeno bit uvreda originalu. u tome je poanta.

kad sam rekao "da je ta serija već odavno upropaštena" onda sam se referirao na onu Đurićevu "Brat bratu" i naše "Zauvijek susjedi".

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 22:53:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Sigurno neće glumiti Britanca, nego pretpostavljam siromašnog i možda ilegalnog imigranta iz neke južnoameričke zemlje, koji se s bratom snalazi u svakodnevnom preživljavanju.
Dobar je to koncept, ali strah me prebacivanja britanskog humora u Ameriku. Ne bu to išlo!

a zašto onda piše da će glumit Delboya?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7914 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 31/07/2012 : 22:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Mogli su dovesti Feza iz Ludih sedamdesetih da ga glumi.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 22:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

naravno da oni mogu upropastit samo svoju verziju. ali, ako ona bude loša, ona će istovremeno bit uvreda originalu. u tome je poanta.

kad sam rekao "da je ta serija već odavno upropaštena" onda sam se referirao na onu Đurićevu "Brat bratu" i naše "Zauvijek susjedi".

ne slažemo se oko poante. Mućke su Mućke (i one epizode u Americi su koma), ma kaj drugi snimili.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 22:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne slažemo se oko poante. Mućke su Mućke (i one epizode u Americi su koma), ma kaj drugi snimili.

epizode u Americi?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 31/07/2012 22:59:04
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 23:00:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Miami i mafijaši...

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/07/2012 : 23:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Recimo da će mu nadimak biti Delboj, možda i ime Derek ili nešto slično ili izvedeno od toga, ali mislim da ne bi smio biti Englez. A možda je i to neka fora, recimo da bude sin Engleskinje i Meksikanca ili tako nekako.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 23:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Miami i mafijaši...

aaa misliš na onu dvodjelnu "Miami Twice?"

meni je to bilo super, drugi dio pogotovo!

iako ne kužim kome je na pamet palo da Del ima dvojnika.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 23:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Recimo da će mu nadimak biti Delboj, možda i ime Derek ili nešto slično ili izvedeno od toga, ali mislim da ne bi smio biti Englez. A možda je i to neka fora, recimo da bude sin Engleskinje i Meksikanca ili tako nekako.

ja se nadam da neće, ali vidjet ćemo.

al budući da je Leguizamo imao već bizarnih uloga u svojoj karijeri, to me ne bi iznenadilo.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 23:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Miami i mafijaši...

aaa misliš na onu dvodjelnu "Miami Twice?"

meni je to bilo super, drugi dio pogotovo!

iako ne kužim kome je na pamet palo da Del ima dvojnika.

e da to je bilo srozavanje serijala...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 23:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

e da to je bilo srozavanje serijala...

ne slažem se baš oko toga, al ajde...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 31/07/2012 : 23:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Naravno da neće biti Britanac, može se zvat tako i bit Amerikanac, what's the big deal?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 23:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
pa u tome što se britanska serija ne može amerikanizirat! simple as that.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 23:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
a office?
ili je to izvorno amrička serija koju su kopirali britanci!?

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 23:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
office?

pravo da kažem, nisam ni čuo za tu seriju, al sudeći po wikipediji, to je britanska serija.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 23:59:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

office?

pravo da kažem, nisam ni čuo za tu seriju, al sudeći po wikipediji, to je britanska serija.

prema komentarima ljudima se više svidla američka verzija...vjerujem da ima i ovdje forumaša koji su ju pratil pa se mogu i sami izjasnit!

Edited by - dosada on 01/08/2012 13:54:21
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 01/08/2012 : 00:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Meni je američka verzija officea bila super!

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000