forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Stari filmovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/07/2012 : 10:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Iz 70tih obavezno uzmi Dirty Harry {Inspektor Prljavi Hari Kalahan}
Uzmi Kuma
Kelijevi Heroji

Od Hitckoka uzmi Sever Severozapad, Covek koji je suvise znao, Vertigo,Psiho, Ptice.

Divlja Horda
Onda od CLinta IStwooda uzmi Alkatraz, Za saku dolara, Za jos koji dolar i Dobar Los Zao
I uzmi Ples s vukovima {on je iz 92 ali je odlican western sa Kevinom Kostnerom} i naravno bilo jednom na divljem zapadu

A od komedija uzmi
Imali pilota u avionu 1,2
Goli pistolj{Naked GUN} 1,2,3
Whats up Doc{odlican film}
Nevestin Otac 1,2

I ,znam da je film iz devedesetih, ali je odlican krimi: Reservoir Dogs{ULICNI PSI} prvenac rezisera Quentina Tarantina
A od westerna uzmi
Buc Kasidi i Sandens Kid, Winchester 73, Tragaci, The tall T, put za Aljasku, Tacno u podne{High Noon}

Ovo su sve filmovi koji vrede da se pogledaju i nadam se da ce ti se svideti.
Posle javi na ovom topicu koje si odgledao i da li su ti se svideli
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 31/07/2012 : 11:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Al' smo zatrpali Nemanju, a? ;)

Kod vesterna ne mo'š promašiti sa 'High Noon' (Kuper dobio oskara za ulogu, po meni apsolutno zasluženo), a 'Wild Bunch' je baš...divlja. 'Once upon time in the Wild West' - obavezno.

Hičkoka ima baš puno, pogledaj Rear Window pa nastavi...

Kriminalističkih imaš koliko hoćeš, a ja se pridružujem preporukama za Kuma 1 i 2, tu teško možeš da omašiš, iako su oni mnogo više od čisto kriminalističkog filma, to je jedna sjajna saga.

Eto, malo lake kategorije, dosta poznati i izvikani filmovi (zasluženo, naravno). ;)
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 12:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing
'Once upon time in the Wild West' - obavezno.

veliš, koga briga kak se zove film pa ajmo proizvoljno pisat naslove filmova! Jel glumi Will Smith u tom wild westu

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 31/07/2012 12:31:05
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 14:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Al' smo zatrpali Nemanju, a? ;)

Kod vesterna ne mo'š promašiti sa 'High Noon' (Kuper dobio oskara za ulogu, po meni apsolutno zasluženo), a 'Wild Bunch' je baš...divlja. 'Once upon time in the Wild West' - obavezno.

Hičkoka ima baš puno, pogledaj Rear Window pa nastavi...

Kriminalističkih imaš koliko hoćeš, a ja se pridružujem preporukama za Kuma 1 i 2, tu teško možeš da omašiš, iako su oni mnogo više od čisto kriminalističkog filma, to je jedna sjajna saga.

Kum 1 i 2 super, 3. slabo - u komparaciji s prva dva.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/07/2012 : 14:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

veliš, koga briga kak se zove film pa ajmo proizvoljno pisat naslove filmova! Jel glumi Will Smith u tom wild westu

btw kolega, nisi se još izjasnio za "Sedmoricu"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/07/2012 : 14:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
A ako oces strip koji ima onu atmosferu 70tih uzmi Cassidya
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 31/07/2012 : 17:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
'Once upon time in the Wild West' - obavezno.

Za nekoga koga često jako slabo razumiju šta piše, jako dobro uočavaš nečije greške. Za Nemanju i one koji nisu bolesno opterećeni, dodao sam u naslov nepotrebnu riječ 'Wild', nehotično, naravno. Da bi razumili šalu dosadnog, pogledajte (ili bolje nemojte) 'western' Vila Smita.
@dosadni - ja se nisam naslađivao prije par dana kad si ti za 'Team America' rekao da je film o Perl Harburu i preporučio mi umjesto toga da pogledam 'Tora Tora Tora' .
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 20:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
swampic a kaj je s odgovor za Fear and Desire?
nije ovdje rijeć o malom lapsusu, vec debelom neznanju....film se na ovim prostorima prevodil "Bilo jednom na Divljem Zapadu" i ti si ga samo doslovno prevel na engleski. Velim, nimalo slučajno!

quote:
@dosadni - ja se nisam naslađivao prije par dana kad si ti za 'Team America' rekao da je film o Perl Harburu i preporučio mi umjesto toga da pogledam 'Tora Tora Tora' .

nisi, jer tvoj odgovor pokazuje da nisi ni skuzil da sam se sjebal za film. Kako? Pa da si skužil onda ne bi objašnjaval kak Team America nije baš film o Pearl Harbouru, a s druge strane taj isti Team America nema baš nikakve veze s Pearl Harbourom...pa je i tvoj pokušaj objašnjenja ne samo dokaz da nisi skuzil moj zajeb, vec da slabo uopće znaš radnju filma u kojem sprdaju Assflecka!

A čak da si se i htel naslađivati od toga ne bilo neke vajde, jer svoje zajebe priznam javno i ne krijem se iz grešaka. Tak da sam odmah i priznal svoj zajebe bez da mi je itko na to skrenul pozornost. A to također nekaj govori

za sve ovo postoji pisani trag je jasno je vidljivo govorim li činjenice ili ne!

p.s. kad misliš pogledati Kubrickov ratni prvijenac sad kad sam ti ukazal na to da to nije Paths of Glory znaš kojem je film riječ

Edited by - dosada on 31/07/2012 20:21:46
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 31/07/2012 : 20:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
jako dobro uočavaš nečije greške....

uočavam i greške ali na njih ne reagiram...reagiram na neznanje i netočnosti (popu trilogije, kjubrika, ruzvelt i ostalog kaj je pogrešno a ustaljeno među širom populacijom) i tu sam večini i dosadan, zbog svoje dosljednosti. A mnogi misle i da pametujem, ali takva je sudbina nas poučavatelja....

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 31/07/2012 : 21:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Nekoliko naslova za koje sam siguran da će ti se svidjeti, a većina bi te bmogla (trebala!) i oduševiti:

- Kradljivci bicikla (Ladri di biciclette), r. Vittorio De Sica, 1948.
- Bulevar sumraka (Sunset Blvd.), r. Billy Wilder, 1950.
- Nepoznati iz Nord Expressa (Strangers on a Train), r. Alfred Hitchcock, 1951.
- Umberto D., r. Vittorio De Sica, 1951.
- Ne diraj u lovu (Touchez pas au grisbi), r. Jacques Becker, 1954.
- Kockar Bob (Bob le flambeur), r. Jean-Pierre Melville, 1956.
- Sedmi pečat (Det sjunde inseglet), r. Ingmar Bergman, 1957.
- Divlje jagode (Smultronstallet), r. Ingmar Bergman, 1957. - u jakoj konkurenciji meni najdraži Bergmanov film;
- Neki to vole vruće (Some Like It Hot), r. Billy Wilder, 1959.
- Rio Bravo, r. Howard Hawks, 1959.
- Slatki život (La dolce vita), r. Federico Fellini, 1960.
- Psiho (Psycho), r. Alfred Hitchcock, 1960.
- Dobre djevojke (Les bonnes femmes), r. Claude Chabrol, 1960.
- Čovjek koji je ubio Liberty Valancea (The Man Who Shot Liberty Valance), r. John Ford, 1962.
- Samuraj (Le samourai), r. Jean-Pierre Melville, 1967.
- Košute (Les biches), r. Claude Chabrol, 1968.
- Divlja horda (The Wild Bunch), r. Sam Peckinpah, 1969.
- Nevjerna žena (La femme infidele), r. Claude Chabrol, 1969.
- Mesar (Le boucher), r. Claude Chabrol, 1970.
- Amarcord, r. Federico Fellini, 1973.

Ovo su sve ziceri tako da ne možeš pogriješiti. Ima toga još more, ali ako uzmeš bilo koji Hitchcockov, Fordov, Chabrolov, Melvilleov pa i Fellinijev film iz tog vremena nećeš požaliti. Isto bih ti rekao i za Bergmana, meni jednog od 3 najbolja redatelja svih vremena (Hitch, Chabrol i on), ali to ovisi o ukusu i zrelosti. Recimo, za remek-djelo Prizori iz bračnog života (Scener ur ett aktenskap) iz 1973. s 20 godina nemaš ni strpljenja ni razumijevanja, a 10-ak godina kasnije te totalno pukne i ošamuti.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 16:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

swampic a kaj je s odgovor za Fear and Desire?
nije ovdje rijeć o malom lapsusu, vec debelom neznanju....film se na ovim prostorima prevodil "Bilo jednom na Divljem Zapadu" i ti si ga samo doslovno prevel na engleski. Velim, nimalo slučajno!

quote:

nisi, jer tvoj odgovor pokazuje da nisi ni skuzil da sam se sjebal za film. Kako? Pa da si skužil onda ne bi objašnjaval kak Team America nije baš film o Pearl Harbouru, a s druge strane taj isti Team America nema baš nikakve veze s Pearl Harbourom...pa je i tvoj pokušaj objašnjenja ne samo dokaz da nisi skuzil moj zajeb, vec da slabo uopće znaš radnju filma u kojem sprdaju Assflecka!

A čak da si se i htel naslađivati od toga ne bilo neke vajde, jer svoje zajebe priznam javno i ne krijem se iz grešaka. Tak da sam odmah i priznal svoj zajebe bez da mi je itko na to skrenul pozornost. A to također nekaj govori

za sve ovo postoji pisani trag je jasno je vidljivo govorim li činjenice ili ne!

p.s. kad misliš pogledati Kubrickov ratni prvijenac sad kad sam ti ukazal na to da to nije Paths of Glory znaš kojem je film riječ

Vau, kad mi neko kao ti počne pričati o neznanju. Slušaj dosadni, prvo što si se šprdao sa mojom greškom oko riječi koju sam nehotično stavio, pa to još nazivaš 'debelim neznanjem' i daješ neka paušalna objašnjenja, nego još iznosiš rasprave iz 'PRIVATE messages' (moram da ti napišem velikim slovima, možda nećeš skontati). Mislim, što nisi pitao na forumu? Već sam ti u PM rekao da nema poente diskusija o filmu s tobom, jer si, kao što sam ti napisao takođe u PM, žešći formalista i pojma nemaš o filmu, već imaš u glavi samo skup naslova, imena glumaca, scenarista, producenata, kamermana,..., a ne znaš dvije čiste napisati o sadržaju. Nego slušaj, hajde ti pogledaj onaj film o PH (Team America) , pa reci koju o formatu nosača slike i zvuka, koji su dodatni sadržaji, koliko završetaka ima, šta su rekli Parker i Stoun o filmu...
P.S. ovaj tvoj pokušaj okretanja priče o 'Team America' kao da sam ja nešto omašio je prejadan. Mislim, postavim ti klip o onoj pjesmi u kojoj se spominje Aflek i ti kažeš da ti je bolji film o PH 'Tora! Tora! Tora!'.
P.P.S. Ovaj podforum je definitivno zabavniji kad na njemu ima takvih karikatura kao što si ti, dosadni. Samo nastavi tako
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 16:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Eh, da, prvi post na drugoj strani topika '10 filmova' pokazuje to moje 'debelo neznanje' o naslovu gore pomenutog filma:

''Nema šanse da izdvajam po jedan film za svaku kategoriju, pojeo bih se što sam neki izostavio, i ovako mi neće biti lako Pa ću ja staviti po 10 za svaku kategoriju

Western
High Noon
Once upon a time in the West
Unforgiven
The Wild Bunch
Dances With Wolves
Dead Man
Little Big Man
The treasure of the Sierra Madre
The Good, the Bad and the Ugly
Tombstone''
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/08/2012 : 16:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Western
High Noon
Once upon a time in the West
Unforgiven
The Wild Bunch
Dances With Wolves
Dead Man
Little Big Man
The treasure of the Sierra Madre
The Good, the Bad and the Ugly
Tombstone''

kak to da nisi metnuo "Moja draga Klementina" na popis? Tombstone je tu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 17:03:14  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Pa, Tombstone mi je bolji :D Al' čekaj, sad će dosadnjaković da se javi i kaže kako nisam ni gledao Klementinu :P
Trebate samo baciti oko na Olimpijski topik, dosadni potrovao pola stranica :)
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/08/2012 : 17:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa, Tombstone mi je bolji :D Al' čekaj, sad će dosadnjaković da se javi i kaže kako nisam ni gledao Klementinu :P

onda smo nas dvojica u manjini, čini se

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 17:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

onda smo nas dvojica u manjini, čini se

Ma, mi smo u pravu
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/08/2012 : 17:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
btw, kaj su "Mali veliki čovjek" i "Blago Sierra Madre" westerni? ja ih ne bi baš svrstao tamo...

usput, kak to da nisi metnuo "Sedmoricu veličanstvenih"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 18:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

btw, kaj su "Mali veliki čovjek" i "Blago Sierra Madre" westerni? ja ih ne bi baš svrstao tamo...

usput, kak to da nisi metnuo "Sedmoricu veličanstvenih"

Jbg, nekad je teško razgraničiti žanrove. Mali veliki čovjek može biti i istorijski, i komedija, i vestern,..., tako i Blago može biti i drama, i vestern,...
Mislim, ajd odredi žanr Borilačkom klubu? Kumu? Pa i Alienu? Malo je filmova za koje možeš reći: 'E to je ____________ (ubaciti žanr po želji).
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/08/2012 : 18:16:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ta dva filma su upravo to: mješavina ili kominacija raznih žanrova.

e sad, mi kad kažemo "ovaj film je western" onda nekome prvo padnu na pamet kauboji, šerifi, odmetnici etc. zato se i za taj izraz western ponekad koristi zamjenski izraz - kaubojac.

iako, teoretski, western znači "zapadni" - tako da je to film koji se zbiva na zapadu SAD-a. e sad, tu mogu bit razne varijacije.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 18:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

e sad, mi kad kažemo "ovaj film je western" onda nekome prvo padnu na pamet kauboji, šerifi, odmetnici etc. zato se i za taj izraz western ponekad koristi zamjenski izraz - kaubojac.

iako, teoretski, western znači "zapadni" - tako da je to film koji se zbiva na zapadu SAD-a. e sad, tu mogu bit razne varijacije.

Zar nije malo ograničavajuće da su to kaubojci, šerifi, odmetnici? Po meni, mislim da se svi filmovi smješteni u period 'divljeg zapada', a neki i u onaj period na prelazu 19/20. vijeka, mogu na neki način povezati sa vesternima. Mislim, po tvojoj def. trebalo bi iz liste izbaciti i 'Ples s vukovima'?
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/08/2012 : 18:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zar nije malo ograničavajuće da su to kaubojci, šerifi, odmetnici? Po meni, mislim da se svi filmovi smješteni u period 'divljeg zapada', a neki i u onaj period na prelazu 19/20. vijeka, mogu na neki način povezati sa vesternima. Mislim, po tvojoj def. trebalo bi iz liste izbaciti i 'Ples s vukovima'?

pa rekao sam - western je film koji se zbiva na zapadu SAD-a i postoje razne varijacije u vezi toga. naravno da se oko svega toga može napraviti neka povezanost. samo sam naveo kao primjer da bi većini pri spominjanju izraza "Western" pao na pamet film o kaubojima.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 19:12:07  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ma, razumijemo se ;)

I volio bih da neki forumaši koji vise na ovom podforumu na onom topiku '10 filmova' postave izbor onako kako je tražio manhunter.

@JD: (vezano za pomenuti topik) Nastavak nije uslijedio... ;)
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 20:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

mi u svoj abecedi uopće nemam slovo "W", tak da velimo vestern, nikako western...

određivanje zanr ne ovisi o geografiji, imaš i australske vestern, jugoslavenske vesterne i sl. Zanr se određuje prije svega po nacinu nakoji je ispricana prica, po samoj temi, stilu i puno još drugih odrednica. Ne zaboravi smetnuti s uma da postoje i easterni ;)
I da, "Blago Sierra Madre" je, između ostalog, i vestern!

p.s. manhunter je postavil preuske gabarite da bi neki forumaši mogli u njih stati!
i ne budi tak nezahvalan, bar si saznal da je "Fear and Desire" Kubrickov dugometražni prvijenac....

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 21:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Uuu, jesi zajeban...
Za Fear and desire sam ti odgovorio na PM šta mislim o njemu, ali ti to naravno ignorišeš. POG i FMJ su mi mnogo bolji.
A ti pogledaj čitavu filmografiju K(j)ubrika, pa se onda javi Idi učiti ljude šta je trilogija
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 21:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
žešći formalista i pojma nemaš o filmu, već imaš u glavi samo skup naslova, imena glumaca, scenarista, producenata, kamermana,..., a ne znaš dvije čiste napisati o sadržaju.

istina, sve znam osim sadržaja

iskreno, privatna korespodencija je zapocela zbog toga da druge pitas jel znam ja kaj o filmu ili ne. Teško je prepoznati koliko netko nekaj zna ukoliko sam procijenitlj ima površno poznavanje istog. Znači to je bil razlog upučivanja privatnih poruka, da ti drugi, kad vec sam ne želiš ili ne možeš uočiti određene stvari, skrenu pozornost na to. I to oni kojima vjeruješ (pitanje, "ima li po tebi ljudi koji znaju nekaj o filmu na ovom forumu"). Isto ono na koje čak i KW odgovoril i svojim odgovorom na temi TDKR zajedno s Lordom ušutkal acestrokea). Daljnja pitanja o Kubrickovoj filmografiji je logičan potez izvalačenja lovine na čistinu. "Fear and Desire" je jedan vrlo neobičan film u Kubrickovoj karijeri, propagadni film kojeg je Kubrick pokušaval svim snagama uništiti da ga publika ne vidi. Film se ipak pojavil i danas je dostupan na netu. Naravno, ti ni riječi o tome...tko zna zakaj
Nekaj si počel pisat o "PofG" ali nakon napomene da te ne pitam za taj film vec prvijenac od tebe vise ni glasa na privatu....

i tak, sve u svemu znal sam da si došel do određenih spoznaja ali nisam očekival da buš ih i priznal. Doduše priznal si zahvljujući svojoj "sposobnosti" slaganja višesložnih rečenica, ali si ipak napisal ono kaj nisam očekival da buš....

i za kraj nekaj oko čega djelimo isto mišljenje....da, vrlo sam slab u pisanju tekstova o filmu. Puno informacija u glavi ali to spojiti u neki vrlo zanimljiv tekst ne znam, nemam dara za pisanje. Mogu ja opisat radnju filma i ubaciti par uobičajenih kritičarskih fraza ali to nema smisla. Tu nema autorstva, a ni originalnosti. A kad moj rad nije takav onda se ja tim radom ni ne bavim!
I to nije nikaj novo, jer u jednoj raspravi s JD-om sam se moral poslužit tekstom svog prijatelja (JD je u startu čak mislil da je tekst moj i napal ga svim silama) da bi pokazal kaj je zanimljiv i autorski tekst. Znači riječ je o poznatoj stvari....

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000