Puno,puno previse.150kn dati za taj strip meni granici s ludoscu.Kod Matije u SKABu prodalo se par komada kao i kod Raula(pitao i tako mi rekli).Ja ga necu kupovati iz principa pa da je ostao jos jedan jedini primjerak na svijetu.Malo si pogledaj fibrinu novu najavu i cijene,pa malo usporedi nakladu,broj stranica i cijenu pa ce ti sve biti jasno.
Hvala na instrukcijama - super. Iskreno - napravio sam dodatan krug zbog radova oko radničke in gomile "obilazak radnička" al u drugom pokušaju BOING.
Što se tiče striparne - u prvih pet/deset minuta ko da sam na prvom ustnom ispitu na faxu - zbunjen, žifčan, meka koljena i klizav anus al prošlo je HUH. Onda žmarci a onda realnost - tri sata ko brcom u dupe prošlo za pet minuta. Kupio nešto, popunio četiri serije i dobio na dar puno toga . Neču stavljam spisak još i ovde, predugačak je . Ratko car.
Hvala na instrukcijama - super. Iskreno - napravio sam dodatan krug zbog radova oko radničke in gomile "obilazak radnička" al u drugom pokušaju BOING.
Što se tiče striparne - u prvih pet/deset minuta ko da sam na prvom ustnom ispitu na faxu - zbunjen, žifčan, meka koljena i klizav anus al prošlo je HUH. Onda žmarci a onda realnost - tri sata ko brcom u dupe prošlo za pet minuta. Kupio nešto, popunio četiri serije i dobio na dar puno toga . Neču stavljam spisak još i ovde, predugačak je . Ratko car.
Dejane,hvala ti.Ljepo da ti se striparnica sviđa.Kad god navratiš,dobrodošao! Živio!
Molim nekoga od moderatora da zaključa ovaj topic jer je izgubio smisao.Otvoren je povodom otvaranja strip knjižare,pa ga možemo arhivirat. Otvorio bih novi,ako smijem,kako bi najavio prodaju novog stripa,akcije u striparnici,popuste i rasprodaju uz veliki popust zbog zatvaranja. Hvala!
P.S.
Za strip album "HRVATSKI ANTIFAŠISTIČKI STRIP" nema rezervacija.Tko navrati do striparnice,može ga kupit.Najavu za strip pogledajte u podforumu "Domaći strip".Akcije i rasprodaja će trajat neko određeno vrijeme ili dok se ne rasproda veća količina stripova ili dok ju jednostavno ne zatvorim. Uglavnom,mislim da će u petak bit puno stripova po 5 i 10 kuna ili će sve bit jeftinije 30% ili ovo oboje.....sutra ću najavit konačnu odliku. Pozdrav
Molim nekoga od moderatora da zaključa ovaj topic jer je izgubio smisao.
Ma,sta zatvoriti topik tek jutros saznao ( Tnx Oki !) gdje je ova doticna knjizara i to bas blizu gdje su mi starci pa eto dodjem drugi tjedan da obidjem ovo jer po vidjenju na slikama prostor je super i fino poslozeno. Eto dodjem i nadam se da ima ovih popusta jos... Lijep pozdrav i puno uspjeha u poslovanju!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Bio jučer prvi puta, kupio neku sitnicu. Moram reći da je jako lijepo unutra i da se svakako isplati doći. Želim sreću i dugo poslovanje striparnici Lastan!
uskoro planiramo otići u tu knjižaru, čim plaća legne...
**** 43 godine Alan Forda u HR KARAMBA uskoro (u SNK)
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
super što su opstali,, prava bi bila šteta zatvoriti bravu..
**** 43 godine Alan Forda u HR SUPER Klasik 22 na kioscima Minuette-ekstra 64 na kioscima KARAMBA uskoro
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Ja mislim da čovjek nije niti svjestan što je kupio!?
o je je...samo dobri stripovi!
Ja sam samo tri pune vrecice iznio iz striparnice prosli mjesec.. Trebao sam autom doci...ionako kupujem slijedece godine "Thule" nosac za krov i bit ce rezerviran samo za stripove..
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"