Kao što možda već znate, nastavak filma X-Men: First Class stiže nam 2014. godine i bit će baziran na slavnoj priči Days of Future Past, autora Chrisa Claremonta i Johna Byrnea.
Ekipa je ista, Matthew Vaughn režira, a Bryan Singer producira.
pa gledaj, jedino ako se u projekt na kraju ne uključi neki scenarist koji o ovom stripu pojma nema, onda će možda film i bit sranje. ali s obzirom na to da je izvorni materijal izvrstan, a ekipa ista kao i na prethodnom filmu koji je dobro prošao, film bi trebao bit ok.
Ja vjerujem Vaughnu jer je prije odličnog First Classa (koji je meni uvjerljivo najbolji X-Men film) režirao i isto tako dobar Kick-Ass. Vidi se da je pravi strip geek.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
nego, pogledajte što kaže wikipedia o ovom nastavku. čini se da će scenarist filma bit Simon Kinberg. koji je bio suscenarist na "X-Men: The Last Stand". hm.
A kako će Logana ubaciti u celu priču a da ima smisla? Kitty nema šanse da upadne pošto se pojavljuje tek u The Last Stand.
Pitam jer nešto ne znam kako će to sve izgledati bez Logana, koji će se pojaviti u nastavku Originsa. Ti X-Men filmovi baš imaju zbrkan kontinuitet.
Ima li neko pametnu ideju kako bi to sve moglo funkcionisati?
Jedino ako se dobro odradi putovanje kroz vreme, moglo bi i se i popraviti nešto oko kontinuiteta između starih i novih filmova. A možda novi filmovi ni ne trebaju biti povezani sa starom trilogijom... Hmmm
A kako će Logana ubaciti u celu priču a da ima smisla? Kitty nema šanse da upadne pošto se pojavljuje tek u The Last Stand.
Pitam jer nešto ne znam kako će to sve izgledati bez Logana, koji će se pojaviti u nastavku Originsa. Ti X-Men filmovi baš imaju zbrkan kontinuitet.
Ima li neko pametnu ideju kako bi to sve moglo funkcionisati?
Jedino ako se dobro odradi putovanje kroz vreme, moglo bi i se i popraviti nešto oko kontinuiteta između starih i novih filmova. A možda novi filmovi ni ne trebaju biti povezani sa starom trilogijom... Hmmm
Ovo zadnje
ja gledam prva tri iflma ko zasebni kontinuitet, smece od origins wolverina je za mene bas to smeće i opce ga ne prihvacam kao dio x-men unvierzuma nego kao ajmo cuclat pare s glupim iflmom :D
I first class je za mene pocetak novog kontinuiteta
Dobro, to stoji da svako zasebno može posmatrati kako mu odgovara, ali šta li su na umu imali ovi iz Hollywood-a, to mene zanima. Ako su imali nameru povezati filmove, mnogo se toga ne podudara, sve je zbrkano...