forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 "Splitter" izdavastvo
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/08/2012 : 11:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Prosli tjedan sam bio u Saarloisu u Njemackoj i posjetio strip knjizaru u kojoj sam dobio reklamni katalog prodaje i cini mi se da su izdanja koja se rade u ovoj izdavackoj kuci jako primamljiva znalcima stripa i onima koji znaju njemacki.

Izdanja koja bih izdvojio za moju dusu su "Mercenary", "White crows" (SF prema previewu sehr gut!), "Orbital"(SF), "Wanted", "Covjek koji nije zelio vatreno oruzje", "Storm", "Frenchmen", "Canoe bay", "Kraa", "Prometheus"(cini se OK!) itd...

http://www.splitter-verlag.eu/kataloge

Na ovoj stranici su vam katalozi za previewima pa pogledajte!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 06/08/2012 : 11:14:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
Poligota ...

?????? ? ???????
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/08/2012 : 11:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ajkula

Poligota ...

Ha-ha, sjecam se tvog komentara! Keep the faith!
Mnogi citaju i drugim jezicima osim materinjeg i stranog iz skole, ali zivot je skola, vjeruj da se isplati biti poliglot pogotovo kad neki strip nemozes nigdje naci za pod zub da ga imas u svojoj kolekciji a vecina ih hoce na "svom" jeziku i/ili na engleskom ja bar ono sto nema na "nasem" trzistu kupim od drugih izdavaca.
Nasi neki izdavaci ako imaju nos i /ili financija za neki poduhvat da izbace sta od legendi npr. Corben,Segrelles itd u ovakvom good-looking HC bar na ogranicenu ediciju(300 komada) bilo bi super ali uvijek ima alternativa(drugih stranih izdavaca) i robe koja ima svog kupca...

Volio bih znati da li ima onih koji kupuju na njemackom jeziku (oni koji zive u Svicarskoj ili Njemackoj)...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 06/08/2012 11:22:34
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/08/2012 : 12:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poligota ...

Ili samo dobro gleda sličice...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/08/2012 : 12:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Volio bih znati da li ima onih koji kupuju na njemackom jeziku (oni koji zive u Svicarskoj ili Njemackoj)...

Naravno.
Imam dosta njihovih izdanja. Kvalitet je prva liga.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/08/2012 : 13:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Poligota ...

Ili samo dobro gleda sličice...

Polilooker...

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 06/08/2012 : 13:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by emirem

Naravno.
Imam dosta njihovih izdanja. Kvalitet je prva liga.

Evo prvi glas tj. rijec od nekog tko poznaje rad ove kuce..
Drago mi da znam da ima nekih tko posjeduje ova izdanja jer ja sam na dobrom putu da kupim neke serijale do kraja godine.
Inace, nisam ekspert u jezicima ali ovo mi je I dobra vjezba za njemacki koji sam ucio 10 godina zadnjih 5 medicinski a zadnje dvije sam ucio francuski pa me "izbacio iz takta".....

Edited by - emirem on 06/08/2012 13:25:50
Go to Top of Page

bobrock
Starting Member

32 Posts

Member since 22/03/2011

Posted - 06/08/2012 : 16:05:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bobrock a Private Message  Reply with Quote
Imam i ja dosta njihovih izdanja. Sva su odradjena besprekorno. Inace, zanimljivo je sto su njihovi stripovi jeftiniji ako se naruce preko book depository-ja nego preko nemackih sajtova.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/08/2012 : 16:21:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Moram reći da sam tijekom svog boravka u Njemačkom tražio tamo što imaju od stripova u ponudi i našao samo Diznijeve stripove... U knjižarama također nisam našao skoro ništa. Tako da mi sad ovo od Splittera iznenađenje. Valjda sam baš morao izričito tražiti stripove.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 06/08/2012 : 16:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vidio sam da objavljuju bd naslove ali kako ne znam njemački...
Čini mi se da imam i na mojim aukcijama neki splitterov album?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000