forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2012 : 13:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
A 1- Olivia Olling
A 2- Janine
A 3- Sigmund
A 4- optičke

STUPAC A- naočale

B 1- Legs
B 2- sise
B 3- dijeta
B 4- Raul

STUPAC B- May

C 1- ratovi
C 2- Artisia
C 3- Arkad
C 4- Selena

STUPAC C- tehnodroid

D 1- Jack O'Ryan
D 2- Kal
D 3- sekta
D 4- propovjednik

STUPAC D- SKOTOS

KONAČNO RJEŠENJE- July Frayn

Ajde pucajte!

Edited by - Jerry Krause on 08/08/2012 14:42:57
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2012 : 13:43:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Dylan Dog igra shah sa smrcu..
Nathan Never igra kviz za zivot topika...:-)))

A šta ćeš kad Nathana ove godine ni za lijeka. ;)
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:04:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Za B May Frayn ili onog zmajića
B3 i C3

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 14:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Prije nego krenemo dalje želim reći da nakon Pješćanog planeta mogu samo reći da je ova priča uvreda za zdravi razum.

Ma daj bjelolasica, davao si ocjene 100% stripovima koji su bili i gori za dva koplja... Nije mi samo jasno kako vas je tolika povela djoletova recenzija, da se samo natječete tko će smisliti gori i pogrdniji izraz za ovu epizodu.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Prije nego krenemo dalje želim reći da nakon Pješćanog planeta mogu samo reći da je ova priča uvreda za zdravi razum.

Ma daj bjelolasica, davao si ocjene 100% stripovima koji su bili i gori za dva koplja... Nije mi samo jasno kako vas je tolika povela djoletova recenzija, da se samo natječete tko će smisliti gori i pogrdniji izraz za ovu epizodu.

Tako je, Djole je kriv za sve. Ma daj Dee, ja sam je čitao 3 dana.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 14:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Uh, nešto ste požurili s igrom, nisam ni stigao odgovarati...

A Naočale?
B Tijelo?
C Tehnodroidi
D Skotos

Za prva dva ništa mi ne pada na pamet bolje.

Konačno: Raven? Neos?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh, nešto ste požurili s igrom, nisam ni stigao odgovarati...

A Naočale?
B Tijelo?
C Tehnodroidi
D Skotos

Za prva dva ništa mi ne pada na pamet bolje.

Konačno: Raven? Neos?

Dee je pronicljiv i danas. A i C je točno. Znači A su naočale, svih troje ih nose, a pod A4 je bilo optičke što se jasno na njih odnosi. D je tehnodroid, bili su znači tehnodroidski ratovi, a Artisia, Arkad i Selena su tehnodroidi.

Evo još B4 (bjelolasica nije bio ovdje konkretan, trebam 1 odgovor) pa pogađajte.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 14:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A jasno!

Jel konačno July Frayn? Pod B May Frayn?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

A jasno!

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

quote:

Tako je, Djole je kriv za sve. Ma daj Dee, ja sam je čitao 3 dana.

Pa ja sam je odlučio nabaviti nakon što sam vidio da je Jerry dao 52%.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A jasno!

+1

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Trebam li konačno rješenje objašnjavati, mislim da je svima jasno tko god je imalo upućen u serijal.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trebam li konačno rješenje objašnjavati, mislim da je svima jasno tko god je imalo upućen u serijal.

Trebao sam pretpostaviti da će biti ženska.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 08/08/2012 : 14:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

]Trebao sam pretpostaviti da će biti ženska.

A ti okrenuo po Nathanovim seksualnim odnosima.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 15:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Zbunilo me ovo dijeta, a kasnije sam se sjetio da je May stalno na dijeti, i dodatno Raul. A povezivao sam te naočale (za koje uopće nisam bio siguran da je točno) sa Skotosom i Tehnodroidima, i nikako da mi u glavu dođe rješenje. No, sinulo mi je odmah kad si potvrdio za naočale. kao i obično, odlične asocijacije Jerry, šteta što i ostali ne igraju!

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 15:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
0 - 16: Shvaćam da NN serijal ima posvete raznim filmovima, knjigama i sličnim stvarima, ali ovaj Hans Solo i Srebreni letač su zbilja debilni. Jedan lijepi geg je na str.16, aliveć nas taj geg upozorava da ljudi nemaju blage veze o običajima ove galaksije.

16 - 34: Ne shvaćam baš najbolje onu ribicu u akvarij kacigi jer je tu tehnologiju trebao napraviti netko tko ima poštene udove. Šteta da se u priči nije posvetilo više vremena zaručnicima.

35 - 46: Počinjem misliti da se izraz tipu može koristiti za ovu epizodu. HINT: Pogledati zadnju vinjetu na 46. str.

47 - 60: Krajnje nepotrebna svađa između žena jer sam bolje svađe vidio u meksičkim sapunicama.

61 - 94: Sada sam siguran da je ova epizoda TIPU.

95 - 118: Ne znam što je pisac htio reći.

119 - 160: Ovaj dio pomaže podizanju ocjena.

Gornji raspored po stranicama prestavlja etape mojeg čitanja ove priče jer je zamorna i još 5 min. te bih i ja poćeo govoriti: TI - PU

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 15:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
I samo 5 postova iza DD.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 15:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Aha, i to sada sve nema veze sa zdravim razumom...
Odlično, a sada argumenti zašto je Chico pračovjek vrhunski strip.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 15:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha, i to sada sve nema veze sa zdravim razumom...
Odlično, a sada argumenti zašto je Chico pračovjek vrhunski strip.

E, tu sam te čekao. Prvo Chica ne shvaćam ozbiljno je rje to Chico, a ovo bi trebalo biti ozbiljan strip. Drugo strip je objavljen pred 9 god. pa je bio primjeren mojoj dobi.

Da sam 10-godišnjak, ova epizoda bi mi bila pravi urnebes, ali ovako osim par dobrih gegova u priči, ništa drugo ne valja. Priča ima kakvu-takvu klimavu radnju, koja je previše potrošena na razna otkrivanja izuma Chicovog pretka, a jedino konkretno je bila potraga za vatrom.
24.04.200911:35:00 satiPanon

Ja dajem ocjene na temelju toga kada sam ga prvi put pročitao jer većinu toga temeljim na prvom osjetu.

Edited by - bjelolasica on 08/08/2012 15:16:20
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 08/08/2012 : 17:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam je čitao 3 dana.
[/quote]

Ja takodjer..isao mi pijesak u oci...najradije bi sad kad dodjem u zgb drugi mjesec da ga mijenjam za sta drugo...
Zato treba prvo pogledati radnju i pricu pa onda uzeti ovo ionako nisam ni vidio isao na slijepo...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 18:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Očito sam ja jedini donekle uživao u epizodi, svemirska parodija, poluozbiljna/poluluckasta... Jerry je bio donekle realan. A bjelolasica na kraju ko papagaj ponavlja što su prijašnji rekli.

Ja sam se više mučio, odnosno dosađivao s više redovnih Neverovih epizoda u zadnje vrijeme nego s ovim. Govorim o priči i scenariju, s crtačke strane se slažem da Michelazzo zna biti jako iritantan, posebno s efektima.

Edited by - DeeCay on 08/08/2012 18:35:16
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 18:46:45  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Očito sam ja jedini donekle uživao u epizodi, svemirska parodija, poluozbiljna/poluluckasta... Jerry je bio donekle realan.

Ja sam se više mučio, odnosno dosađivao s više redovnih Neverovih epizoda u zadnje vrijeme nego s ovim. Govorim o priči i scenariju, s crtačke strane se slažem da Michelazzo zna biti jako iritantan, posebno s efektima.

Koliku bi ocjenu dao priči?
Osim toga još bi prihvatio da se Helen zafrkava jer kada je dala otkaz ostavila je zanimljivu pričicu o Reiseru, ali u ovoj epizodi ona je najozbiljniji dio ekipe.
quote:
A bjelolasica na kraju ko papagaj ponavlja što su prijašnji rekli.
A bjelolasica je često dokazala da se njezino mišljenje razlikuje od gomile, ali ovaj puta nije mogla naći zamjerke recenziji.

Edited by - bjelolasica on 08/08/2012 18:50:57
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 18:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ej, mogli bi baciti jednu temu koja mi je sinula... Možda je čak već i bila, no ne bi bilo zgorega da vidim kako diše NN zajednica. Vidim tu i tamo da čitatelji znaju biti dosta isključivi što se tiče čitanje/gledanja, pa tako jedni izjavljuju da im Star trek i nije nešto, (čvrst oslonac SF serijal već četrdeset godina), kao i SW, da nikad nisu gledali Istrebljivača ili čuli za nešto ili nekoga - što je sve blasfemija za jednog SF fana. Ili se uključe u čitanje serijala pa im on nije nešto jer im SF ne leži i tako... A možda ste onaj koji guta od SF-a sve odreda, nevezano koji medij!

TEMA!

1. Tako da je moje pitanje (jedno od njih) - volite li SF općenito ili čitate samo Nathana?
2. Čitate li još koje SF stripove osim Nathana? Ako da, koje?
3. Čitate li SF knjige?
4. Gledate li SF filmove, je li vam SF omiljeni žanr?
5. Volite li Star Trek? Star Wars? Istrebljivača? Aliene? Terminatora? Odiseju u svemiru 2001.? (da znam, ovo zadnje je malo težak zalogaj za prosječnog SF fana)
6. Omiljeni SF filmovi?
7. Omiljeni SF pisci?
8. Omiljene SF priče?
9. Omiljeni žanr/teme - cyberpunk, hard-sf, alternativna povijest, alieni, roboti, space-opere (evo ako želite egzaktno definiratihttp://en.wikipedia.org/wiki/Science_fiction#Subgenres)
10. Zagor ili Nathan - koji vam je omiljeniji?

Edited by - DeeCay on 08/08/2012 23:04:48
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2012 : 23:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
1. Volite li SF općenito ili čitate samo Nathana?
SF općenito; Nathan je hibridni žanr, i povremeno odluta na druga polja, ali je u temelju ukalupljen u SF...

2. Čitate li još koje SF stripove osim Nathana? Ako da, koje?
Obavezno pokupujem/pročitam sve što naši izdaju, od serijala do integrala. Posebno Astera Blistoka i sve od Jodorowskog...

3. Čitate li SF knjige?
Da. Oduvijek, postoje faze kad me nešto drugo zaokupira, no uvijek mu se vraćam.

4. Gledate li SF filmove, je li vam SF omiljeni žanr?
Da, obavezno, sve što mi dođe pod ruku. (plus fantasy)

5. Volite li Star Trek? Star Wars? Istrebljivača? Aliene? Terminatora? Odiseju u svemiru 2001.? (da znam, ovo zadnje je malo težak zalogaj za prosječnog SF fana)
Da. Da. Da. Da. Da. Da/2.

6. Omiljeni SF filmovi?
Blade Runner, Alien i Terminator franšize, Star Trek serijal, Total Recall. Matrix, brazil, Avatar, Zabranjeni planet, Bezdan, Oni!, Ghost in the shell, Outland, Stargate, Pobješnjeli Max, Heavy Metal, uh, nakupilo ih se...

7. Omiljeni SF pisci?
Asimov, Bradbury, K. Dick, Dan Simmons, Douglas Adams, Bujoldica

8. Omiljene SF priče?
Fondacija, Roboti, Hyperion Cantos, Paklena naranča, Vodič za autostopere, itd.

9. Omiljeni žanr/teme - cyberpunk, hard-sf, alternativna povijest, alieni, roboti, space-opere (evo ako želite egzaktno definiratihttp://en.wikipedia.org/wiki/Science_fiction#Subgenres)
Sve, uz posebnu privrženost robotima i alternativnoj povijesti...

10. Zagor ili Nathan - koji vam je omiljeniji?
Nathan.

Edited by - DeeCay on 08/08/2012 23:05:11
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 08/08/2012 : 23:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Čekaj da se obračunam na ovom najnovijem topicu pa se vraćam dati odgovore.

Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.42 seconds. Snitz Forums 2000