Bez brige, nemam ni priblizno dosta novca da samo tako na prvu narucujem bez da provjerim i na drugim mjestima U svakom slucaju, hvala na dobronamjernom savjetu
Bez brige, nemam ni priblizno dosta novca da samo tako na prvu narucujem bez da provjerim i na drugim mjestima U svakom slucaju, hvala na dobronamjernom savjetu
Nemoj na amazon 12 dollara zna biti najcesce postarina,provjereno BD,ja sam samo jednom uzimao na amazonu "mecenaryija" jer ga nema na BD-u... BD je moj izbor... probaj usporediti cijenu sa postarinom istog stripa/knjige sto vec sa amazona i na BD bez postarine..
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
dakle, to su se samo pripremali za taj popust. živa zabava. dignu cijene pa onda daju popust
Ja ću ovde, ni kriv ni dužan, da ispadnem glavni branitelj BDa, ali evo malo statističkih podataka vezanih za moju wishlist:
Aya: Book 1, bila je 14.04, sad je 14.16 True Story, Swear to God Archives, bilo je 13.97, sad je 14.09 The Complete Essex County je bio prvo 20.15, u jednom trenutku ispod 20e, sad je 21.31 La Perdida je bila 11.50, sad je 11.60 Good as Lily 7.09, sa je 7.15
Podili su cene kad su krenuli sa akcijom, ali za "moje" stripove beznačajno - u proseku 10-20 centi. I da, uglavnom su paperbackovi u mekom povezu.
Sa 10% popusta stripovi su ipak su jeftiniji nego pre 10ak dana.
Nemoj na amazon 12 dollara zna biti najcesce postarina,provjereno BD,ja sam samo jednom uzimao na amazonu "mecenaryija" jer ga nema na BD-u... BD je moj izbor... probaj usporediti cijenu sa postarinom istog stripa/knjige sto vec sa amazona i na BD bez postarine..
poštarina na amazonu za 1 naručen strip je 8 dolara (4 za pošiljku i 4 po komadu) meni kad god naručujem je tako, ali ja naručim po 6-7-8 stripova, pa mi na kraju ispadne ili jeftinije ili isto kao i na bookdepositoryju
Megalex, u maju, u pretprodaji, plaćen €15.31 (trenutno €23.17), Bouncer u aprilu plaćen €19.36 (trenutno €32.03). Fibrini Tehnoočevi su savršeni a Markos je najavio i Les Yeux du Chat. Valja li Diosamante?
Kako se release date promaknuo za 2 mjeseca na 14. 8. 2012, sada stoji da izdanje trenutno nije dostupno, "Currently unavailable". Sta to zapravo znaci, da uopste jos nije izasao ili su mozda poslali samo onima iz prednaruzdbe (ono, kao tjesim se ) jer nisu korigirali datuma? Hm, pa ni cijene nema vise, wtf!? Di se to bas meni, prvi put desi?
Vjerujem da ne obavestavaju kada posalju strip. Sta sada ocekivati, sta se zbiva sa ovim Q, gdje zapelo?
(vracaju li pare? )
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Kako se release date promaknuo za 2 mjeseca na 14. 8. 2012, sada stoji da izdanje trenutno nije dostupno, "Currently unavailable". Sta to zapravo znaci, da uopste jos nije izasao ili su mozda poslali samo onima iz prednaruzdbe (ono, kao tjesim se ) jer nisu korigirali datuma? Hm, pa ni cijene nema vise, wtf!? Di se to bas meni, prvi put desi?
Vjerujem da ne obavestavaju kada posalju strip. Sta sada ocekivati, sta se zbiva sa ovim Q, gdje zapelo?
(vracaju li pare? )
Pare vraćaju.
Ako si registrovan na sajtu, možeš da proveriš da li je strip poslat, da li je otkazana prednarudžbina ili pak još uvek nije izašao.
A dešava se inače da strip bude "Currently unavailable" kod tih prednarudbina, pa ga posle kad izađe vrate normalno u ponudu. Bem li ga, možda ne žele da previše njih naruči strip na taj način
Oče li bit šta dalje od ovoga naslova kod nas? Ono je izaša samo prvi dio i to prije skoro dvi godine.
Zbog toga sam i narucio eng izdanje, mada manje u formatu. Ko zna kakav ce biti SA ritam u buduce. Ne kaze najbolje, ni Texona izgleda nece biti (neko vrijeme?).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Oče li bit šta dalje od ovoga naslova kod nas? Ono je izaša samo prvi dio i to prije skoro dvi godine.
Zbog toga sam i narucio eng izdanje, mada manje u formatu. Ko zna kakav ce biti SA ritam u buduce. Ne kaze najbolje, ni Texona izgleda nece biti (neko vrijeme?).