forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Stari filmovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 21:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Uuu, jesi zajeban...
Za Fear and desire sam ti odgovorio na PM šta mislim o njemu, ali ti to naravno ignorišeš. POG i FMJ su mi mnogo bolji.
A ti pogledaj čitavu filmografiju K(j)ubrika, pa se onda javi Idi učiti ljude šta je trilogija

...u sad si ga preteral, sve ima smisla osim laganja. Za "Fear" nisi napisal ni riječi, ako jesi molim te pokaži tu privatnu poruku javno....s druge strane hočeš reči da si pogledal taj film uopće?

a ova opaska da pogledam sve filmove Kubricka ti je vrhunska, s obzirom da znaš da nisam pogledal samo "Oči širom zatvorene". A zbog teme nit bum ih gledal u skorije vrijeme...

trilogija, pa čuj moje da skrenem pozornost ljudima a na njima da odluče kaj dalje!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 01/08/2012 21:40:57
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 21:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
za situaciju oko "Team Americe" sve piše na forumu nema potreba za nikavim okretanjem. Isto kao i kaj piše da sam ga pogledal, na žalost!

eto swampić uživaj... i zhavali kate j sam te navčil ponekaj u životu! Ako niš drugo, da nebuš ubuduće tak veliki naivec i buš malo pažljiviji kad netko navodi na tanki led :)

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 22:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Tvoja poruka:

''ok, nebitno je kak se netko zovu....jel netko mario ili vario pa idemo na filmove.
Pitali si jesam pogledal sve njegove filmove (Kubrickove) kaj bi značilo da si htel reci da ti jesi. Kaj misliš na njegov film Fear and Desire i kak ga uspoređuješ s njegvim drugim ratnim filmom?

ajmo onda malo o bitnim filmskim stvarima''

Malo je reći jeftin pokušaj tog tvog nepostojećeg 'hvatanja na led' sa Kjubrikovim prvim 'cjelovečernjim' filmom (iako traje sat vremena). Meni ne moraš objašnjavati šta je Kjubrik htio reći s tim filmom, a drugima preporučujem da odgledaju, a ne da čitaju tvoja preštura objašnjenja 'kak to bu super mali ratni filmić'.

Moj odgovor:

''Ne znam koliko naša diskusija može biti plodonosna, jer su nam ukusi dosta različiti, a znajući koliko si tvrdoglav i samozadovoljan ne vjerujem da će priča o pomenutom filmu bilo šta donijeti. Dovoljno je da kažem da su mi Paths of Glory i FMJ za nekoliko kopalja ispred.''

Znači, nije mi ništa posebno FaD, bolji mi je njegov drugi ratni film - PoG.

Eto, toliko o skakanju samom sebi u prsa.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 22:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tvoja poruka:

''ok, nebitno je kak se netko zovu....jel netko mario ili vario pa idemo na filmove.
Pitali si jesam pogledal sve njegove filmove (Kubrickove) kaj bi značilo da si htel reci da ti jesi. Kaj misliš na njegov film Fear and Desire i kak ga uspoređuješ s njegvim drugim ratnim filmom?

Malo je reći jeftin pokušaj tog tvog nepostojećeg 'hvatanja na led' sa Kjubrikovim prvim 'cjelovečernjim' filmom (iako traje sat vremena). Meni ne moraš objašnjavati šta je Kjubrik htio reći s tim filmom, a drugima preporučujem da odgledaju, a ne da čitaju tvoja preštura objašnjenja 'kak to bu super mali ratni filmić'.

Moj odgovor:

''Ne znam koliko naša diskusija može biti plodonosna, jer su nam ukusi dosta različiti, a znajući koliko si tvrdoglav i samozadovoljan ne vjerujem da će priča o pomenutom filmu bilo šta donijeti. Dovoljno je da kažem da su mi Paths of Glory i FMJ za nekoliko kopalja ispred.''

swampic, jeboga led pa internet ostavlja tragove...
točno se vidi tko je kad i gdje kaj napisal! Sve si u kratko dobro prepisal i onda si si dodal (podebljanu) rečenicu koje u poruci meni nije bilo. Evo, i drugima na uvid:

All Forums
Private Messages
Read Private Messages
You currently have 54 saved private messages.
Your Inbox limit is 400.
Please delete your messages once you have read them.
Check for New MessagesPost a ReplyForward This MessageAdd swamp thing to Your Blocked ListPrint This MessageDelete This Message
From Subject: RE: poznavanje filma

swamp thing
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1429 Posts
Sent - 31/07/2012 : 11:10:22 View Profile Email Poster Reply with Quote Delete This Message Ne znam koliko naša diskusija može biti plodonosna, jer su nam ukusi dosta različiti, a znajući koliko si tvrdoglav i samozadovoljan ne vjerujem da će priča o pomenutom filmu bilo šta donijeti. Dovoljno je da kažem da su mi Paths of Glory i FMJ za nekoliko kopalja ispred.
I da se razumijemo, nemam ja ništa protiv forme (ovo vezano za prethodnu moju poruku), jer je najvažnije zapravo iskombinovati formu i sadržaj u dobru smješu, zar ne? Evo, ne znam da li se sjećaš sjajne scene iz POG kad Daglas prolazi kroz rovove prije onog juriša na Mravlje brdo, tu se zapravo ne događa ništa posebno (zabavno ), ali dovoljno je pratiti kretanje kamere, i pogledati ta lica i Kirkovu facu, pa još iskombinovano sa vrhunskim zvučnim efektima (koji su u svakom K(j)ubrikovom filmu besprijekorni)...e, to je ono što ja tražim od filma, savršenu smješu
Al', nekad je dovoljno i da je samo zabavno

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/08/2012 : 22:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

I da, "Blago Sierra Madre" je, između ostalog, i vestern!

je, a? a kak onda da "Za šaku dinamita" nije?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 22:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
tak, jer se ne bavi vestern temama...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 01/08/2012 : 23:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
meksička revolucija je u središtu zbivanja ustvari, tako da bi film bio ratni, ali taj se film međutim svrstava među vesterne.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 23:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
revolucija u središtu zbivanja manje više, više povod za jednu ratnu priču...da ratni film, u kojem nema ni vestern motiva, a ni stilskih figura koje krase taj žanr (osveta prije svega, pa dvoboji i sl.)!

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 23:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tvoja poruka:

Moj odgovor:

swampic, jeboga led pa internet ostavlja tragove...
točno se vidi tko je kad i gdje kaj napisal! Sve si u kratko dobro prepisal i onda si si dodal (podebljanu) rečenicu koje u poruci meni nije bilo. Evo, i drugima na uvid:

All Forums
Private Messages
Read Private Messages
You currently have 54 saved private messages.
Your Inbox limit is 400.
Please delete your messages once you have read them.
Check for New MessagesPost a ReplyForward This MessageAdd swamp thing to Your Blocked ListPrint This MessageDelete This Message
From Subject: RE: poznavanje filma

swamp thing
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1429 Posts
Sent - 31/07/2012 : 11:10:22 View Profile Email Poster Reply with Quote Delete This Message Ne znam koliko naša diskusija može biti plodonosna, jer su nam ukusi dosta različiti, a znajući koliko si tvrdoglav i samozadovoljan ne vjerujem da će priča o pomenutom filmu bilo šta donijeti. Dovoljno je da kažem da su mi Paths of Glory i FMJ za nekoliko kopalja ispred.
I da se razumijemo, nemam ja ništa protiv forme (ovo vezano za prethodnu moju poruku), jer je najvažnije zapravo iskombinovati formu i sadržaj u dobru smješu, zar ne? Evo, ne znam da li se sjećaš sjajne scene iz POG kad Daglas prolazi kroz rovove prije onog juriša na Mravlje brdo, tu se zapravo ne događa ništa posebno (zabavno ), ali dovoljno je pratiti kretanje kamere, i pogledati ta lica i Kirkovu facu, pa još iskombinovano sa vrhunskim zvučnim efektima (koji su u svakom K(j)ubrikovom filmu besprijekorni)...e, to je ono što ja tražim od filma, savršenu smješu
Al', nekad je dovoljno i da je samo zabavno

This page was generated in 0.06 seconds.

Čekaj, pa šta si ti sad htio reći? Tačno sam prenio poruke, a izostavio sam dio poruke koji se odnosi na nešto šta sam rekao u prethodnim porukama, a to je da si žešći formalista. Ovo za napad na Mravlje brdo se odnosilo na logičnu stvar, a to je da forma i sadržaj moraju biti kvalitetno isprepleteni da bi dali dobar film. I? Stvarno si fenomen
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/08/2012 : 23:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Eh, da, što se tog podebljanog tiče, da si primjetio navodnike kojima sam htio istaknuti ono što je bilo u porukama, ne bi ni podebljavao
Jbt, sve si smješniji
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 23:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovo recenicu nisi napisal meni u privatnim porukama...u svim privatnim porukama koje si poslal ti nisi ni riječ zucnul o filmu "Fear and Desire!

tragovi su tu, dokazi su tu, a ti sad trabunjaj i skači s teme da temu u pokušaju da zamutiš vodu, pa da se ne vidi, kak i povrh svega još i lažeš, koliko te volja!

Edited by - dosada on 01/08/2012 23:55:05
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/08/2012 : 23:57:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
preostaju ti samo razni atributi i klevete kojima se opravdavaš ali ne i činjenice...a ja vodim rasprave samo na osnovu činjenica i dokaza!

led je pukel pazi da se ne utopiš do kraja, spasi kaj se spasiti da...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 02/08/2012 : 00:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
ajd tajmaut dečki

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 02/08/2012 : 00:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

ajd tajmaut dečki

sve rečeno s moje strane, na žalost swampić je počel s laganjem i tu ja više (osim potvrde laganja koju sam iznesel kopiranjem privatne poruke) ne sudjelujem u raspravama!

...nema više vremena za predah, utakmica je završila ;)
sad najvjerojatnije još slijedi par uvreda i žalbe, ali to je to

Edited by - dosada on 02/08/2012 00:08:59
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 02/08/2012 : 00:32:40  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ooo, optužbe za laganje Neutemeljene, naravno. Kažeš, nisam ni 'zucnul' o FaD? Pa, na koji si film mislio da se odnose rečenice iz PM:

Možda na 'Team America'?

Vidi, ne boj se da ću te više vrijeđati. Možda sam malo 'pretjeral', ali i ja sam čovjek I slažem se s Ivanom, stvarno bi trebao jedan duži tajm-aut, ubismo ovaj topik (a i na drugima smo malo 'krvili'). Ja završio. A ti iskoristi priliku da me opet optužiš da sam lažov, nepoznavalac filma, da nisam gledao neke filmove koje jesam,..., pošto ti neću odgovoriti. You have your shot!
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 02/08/2012 : 00:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ovo recenicu nisi napisal meni u privatnim porukama...u svim privatnim porukama koje si poslal ti nisi ni riječ zucnul o filmu "Fear and Desire!

tragovi su tu, dokazi su tu, a ti sad trabunjaj i skači s teme da temu u pokušaju da zamutiš vodu, pa da se ne vidi, kak i povrh svega još i lažeš, koliko te volja!

I jbt, skontaj već jednom, rečenicu: Znači, nije mi ništa posebno FaD, bolji mi je njegov drugi ratni film - PoG sam stavio kao komentar poslije navoda iz tvoje PM poruke, ajd se opet vrati pa iščitaj, poslije nekoliko puta možda skontaš
Go to Top of Page

alanford
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1169 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 02/08/2012 : 03:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send alanford a Yahoo! Message  Send alanford a Private Message  Reply with Quote
"The Godfather"
"2001: A Space Odyssey"
"The man who shot Liberty Walance" (Jimmy Stewart i John Wayne, ufff)
Od Hitchcocka ti je sve od filma "Rebecca" do "Psycho" fenomenalno!
"12 Angry Men"
"On the Waterfront"
"The Maltese Falcon" Dobro, ovo je iz '41. Ali ako tražiš kriminalističke ovo je obavezno.
...
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 02/08/2012 : 09:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Ja ni topic ne mogu da otvorim, a da se ne desi neko cudo

Elem, kao prvo da se ovako zhavalm svima, da ne bih nekoga zaboravio.
Stvarno svaka cast neki naslovi su mi poznati alivecinom nisu, ima bas dosta filmova i naravno ne mogu ih sve odgledati u kratkom vremenskom periodu ali cu se podruti od ovih novih i nema neke vajde
Postu su ovo verujem i danas aktuelni filmovi nadam se da ih ima na torentima i da ima odgovarajuceg prevoda.
Hvala puno svima, sto se mene tice slobodno stavljate i dalje filmove i viska glava ne boli

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/08/2012 : 21:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
jesi pogledal kaj?

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 11/08/2012 : 21:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Nisam jos, bio sam na nekom kampovanju 4-5 dana, sad cekam da prodje vikend, ovim danima i ne izlazim iz kuce tako da tad imam vremena. Jedino ce me jebati prevod daj Boze da uspem da nadjem, a video sam da na torentima ima dosta ovih filmova.

igrale su sene.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/08/2012 : 21:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

Nisam jos, bio sam na nekom kampovanju 4-5 dana, sad cekam da prodje vikend, ovim danima i ne izlazim iz kuce tako da tad imam vremena. Jedino ce me jebati prevod daj Boze da uspem da nadjem, a video sam da na torentima ima dosta ovih filmova.

rezerviran za Guču?

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 11/08/2012 : 21:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Ma kakva crna Guca, ko bi mene pustio u Gucu :D i na ovom kampovanju sto sam bio, bio sam 15tak km izvan grada cisto da mozak odmorim :) Iz Guce se tacno ne bih ni vratio ziv, i ovo sam jedva preziveo :D

igrale su sene.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 11/08/2012 : 22:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
u svakom slučaj Guča izgleda fenomenalno, a vjerujem i da je na licu mesta tak...

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/08/2012 : 23:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nemanja93

preko torrenta ti je najlakše nać bilo koji film. i najbrže ga downloadaš.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/08/2012 : 00:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Muci me special edition "close encounters of the third kind" sa dijelom prilaza unutrasnjosti broda.
Torrenti ne rade sve koje sam nasao, a izgleda da cu kupiti bluray za 10eura ima sva tri collector,special i extended...(imam neograniceni internet pa steta kupovati nesto,ali ipak je ovo za kolekciju)
A vec skidam "river of no return" u 720p ali svi su mi usporeni ,preskacu(kazu neki na forumima da ti filmovi velike memorije,gigabajtaze se gledaju u nekom "vll" clv" nesto ..ovo pitanje cu postaviti na topik kompjuteri i slicno....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000