forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 AGARTHI COMICS: JAN DIX br: 1 -SMRT JEDNOG SLIKARA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 11/08/2012 : 20:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kit Carson

Fina pricica!
Agarthi fenomenalan!

Da se slozim i preporucim svima
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 11/08/2012 : 23:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Smrt jednog slikara
DIX AGA 1 | 130 str.
recenzija by DeeCay

U Madžarskoj se pojavljuje "originalna" slika Vermeerove "Djevojke s bisernom naušnicom", a Jan Dix, stručnjak za umjetnička djela, poslan je radi preispitanja autentičnosti djela. No, pozadina ove priče znatno je kompliciranija, jer nadahnuta djela mladog slikara Kadra Resza savršeni su falsifikati; a to je dakako potencijalni basnoslovni izvor zarade za ljude bez skrupula…

Eto, pa komentirajte, slobodno i naveliko i naširoko... Ja sam svoj komentarčić dao.

Odlična ti je recenzija, pohvalio sam te i u komentaru . Nemo' se ljutiš', ako te preteknem za drugu epizodu, imam nameru da je recenziram.

?????? ? ???????
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 12/08/2012 : 10:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ja čekam septembar i Dagdino izdanje "Jan Dix"-a a sve pod parolom "kupujmo domaće"...

...Bez obzira što je strano (Agarthi) boljeg kvaliteta (grafičkog izgleda)!
;)
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/08/2012 : 12:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

Ja čekam septembar i Dagdino izdanje "Jan Dix"-a a sve pod parolom "kupujmo domaće"...

;)

Glupost! A zasto nase nekad ne moze da bude boljeg kvaliteta?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 14/08/2012 : 13:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

;)

Glupost! A zasto nase nekad ne moze da bude boljeg kvaliteta?

Kao što sam i rekao, kupovaću Dagdinog Dixa ali uporedi primera radi Agartijevo i Dagdino "Skriveno lice" i biće ti sve jasno "glede" kvaliteta istog...
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 15/08/2012 : 00:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Ja kupujem ono sto mi se svidja, odnosno ono sto je kvalitetnije. Ne vidim razlog zbog cega bi kupovao istu stvar a losiju samo radi toga sto je "domace"

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 15/08/2012 : 14:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

Ja kupujem ono sto mi se svidja, odnosno ono sto je kvalitetnije. Ne vidim razlog zbog cega bi kupovao istu stvar a losiju samo radi toga sto je "domace"

Zbog podrške izdavaču, vrlo jednostavno.
Zašto ako si iz Srbije da podržavaš izdanje stranog izdavača ako imaš svoje, bez obzira što je nešto slabijeg grafičkog kvaliteta?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/08/2012 : 18:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da se prikaze "patriotom", samo puno je "domacih izdajnika"
I ja kupujem ono sto je kvalitetnije, a to je u ovom slucaju Agarthi

Edit: Konkretno Dagdin Shangai Devil, plastifikacija oko slova se razliva preko cele strane. Ako ne znaju kako nesto da rade, onda je bolje da to ne rade.

Edited by - Tex Willer on 15/08/2012 18:37:27
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 15/08/2012 : 18:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Edit: Konkretno Dagdin Shangai Devil, plastifikacija oko slova se razliva preko cele strane.

Ovo je stvarno krucijalni problem za čitanje stripa i zaista takav strip treba uništiti, spaliti i pretvoriti u atome!

Edited by - vronski 2 on 15/08/2012 18:43:43
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13487 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/08/2012 : 19:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zbog podrške izdavaču, vrlo jednostavno.
Zašto ako si iz Srbije da podržavaš izdanje stranog izdavača ako imaš svoje, bez obzira što je nešto slabijeg grafičkog kvaliteta?

Zato što ću za istu cenu da kupim ono što je kvalitetnije.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/08/2012 : 19:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Edit: Konkretno Dagdin Shangai Devil, plastifikacija oko slova se razliva preko cele strane.

Ovo je stvarno krucijalni problem za čitanje stripa i zaista takav strip treba uništiti, spaliti i pretvoriti u atome!

Vidis, strip nije dnevna novina. Strip citam ali i cuvam, valjda se to zove kolekcionarstvo.

Uostalom, evo i Imrahil ti je u postu iznad objasnio sve jednom recenicom. I ovo je uostalom topic o Agarhijevim izdanjima a Dagdina mozes da promovises na odgovarajucem topicu, mislim da je to neka elementarna kultura.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 15/08/2012 : 19:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Vidis, strip nije dnevna novina. Strip citam ali i cuvam, valjda se to zove kolekcionarstvo.

Uostalom, evo i Imrahil ti je u postu iznad objasnio sve jednom recenicom. I ovo je uostalom topic o Agarhijevim izdanjima a Dagdina mozes da promovises na odgovarajucem topicu, mislim da je to neka elementarna kultura.

Evo i ja se slažem šta je rekao zema i imrahil, kupujemo kvalitetna izdanja, bez obzira ko je izdavač i naravno za kolekciju trebaju biti što bolje očuvana.Koji će mi moj strip koji se raspada ili mu se razliva boja, pa ne treba mi ni za džabe!
I sva sreća što nisam kupio taj Šangaj Devil ni jedan broj!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 15/08/2012 19:42:53
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/08/2012 : 20:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Evo i ja se slažem šta je rekao zema i imrahil, kupujemo kvalitetna izdanja, bez obzira ko je izdavač i naravno za kolekciju trebaju biti što bolje očuvana.Koji će mi moj strip koji se raspada ili mu se razliva boja, pa ne treba mi ni za džabe!

E pa ja se zajebo, al' necu vise
A i ja podrzavam domace, evo vozim zastavu 128 staru 25 godine.
I ako mi neko sutra ponudi mecku ili BMW, odma' cu da ga oteram u majcinu, vozim domace bre, sta ce mi mecke
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/08/2012 : 19:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

I ako mi neko sutra ponudi mecku ili BMW, odma' cu da ga oteram u majcinu, vozim domace bre, sta ce mi mecke

I ja volim domace...rakiju narocito, ne bi trampio ni za kakav viski.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/08/2012 : 19:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja volim domace...rakiju narocito, ne bi trampio ni za kakav viski.

Al' ja bih, za svapsko pivo
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 16/08/2012 : 20:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

a bas sam pomislio
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/08/2012 : 00:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

a bas sam pomislio

Tebi cu da ucinim, ali to je samo zato sto smo ok, doteraj mecku kad budes stigo
Go to Top of Page

radio clash
New Member

104 Posts

Member since 29/01/2012

Posted - 17/08/2012 : 22:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send radio clash a Private Message  Reply with Quote
Živim u Srbiji, tako da ću i ja podržati domaće izdanje koje je kvalitetnije za iste pare, to jest Aghartijevo! Kao prvo zato što je na mom/našem jeziku, i kao drugo što ne priznajem podelu otadžbine u kojoj sam rođen na raznorazne državice u pokušaju.

Vidimo se u Perucici!
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 18/08/2012 : 01:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radio clash

Živim u Srbiji, tako da ću i ja podržati domaće izdanje koje je kvalitetnije za iste pare, to jest Aghartijevo! Kao prvo zato što je na mom/našem jeziku, i kao drugo što ne priznajem podelu otadžbine u kojoj sam rođen na raznorazne državice u pokušaju.

jos jedan politicar...sjajno,malo ih je bilo dosad
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/08/2012 : 10:21:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 18/08/2012 : 10:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
quote:

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 18/08/2012 : 12:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
U stvari, sad kad sam malo bolje pročitao ono što je radio clash napisao apsolutno se slažem sa njim, posebno ono za jezik i "državice u pokušaju"!
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1955 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/08/2012 : 16:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne verujem ti. Ti bi uzeo tu mečku i prodao, a za te pare kupio stripove i posle opet vozio zastavu 128 .
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/08/2012 : 16:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:

Ne verujem ti. Ti bi uzeo tu mečku i prodao, a za te pare kupio stripove i posle opet vozio zastavu 128 .

E jbg sad sta da kazem kad si pogodio 100%
Tacno bi to uradio

Samo mi smesna ova prepucavanja pa reko da prokomentarisem
Ako neko hoce da istakne kvalitet srpskih izdavaca ima za to Darkwood, PP, najprijatnije iznenadjenje za mene - Padoru...
A ovde stvarno Agarthi sije Dagdu, savrseno kiosk izdanje, u rangu DW, PP i Padore
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/08/2012 : 17:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
E, dajte molim vas prestanite hvaliti kvalitet Padore, ne zaslužuje stati u istu rečenicu sa Agartijem, PP i DW. Skenovi u grayscaleu, očajan font i upis teksta - sve skupa izgleda prilično amaterski.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000