forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bonelli in English
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 67

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/08/2012 : 16:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Našao sam. Poslao sam ti PM.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/08/2012 : 17:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Našao sam. Poslao sam ti PM.

Odgovorio!

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 08/08/2012 : 18:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Stigla knjiga i u Kragujevac!!!
Ace, sta da ti kazem osim onoga sto sam ti napisao u mejlu: FANTASTICNO!

Brate, sta si ti sve radio da bi knjiga ovako izgledala a uz to si je poklonio drugarima - to je gest jednom!
Svaka cast!

E sada, vodi racuna da ne bankrotiras!

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/08/2012 : 18:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

E sada, vodi racuna da ne bankrotiras!

Dobar savjet, hvala druze.

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 08/08/2012 : 18:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke
Dobar savjet, hvala druze.

U potpunosti te podrzavam za ovakve knjizice ali za reprint celog serijala Zagora - NE!
Ne zbog toga sto to lose radis, vec cisto prakticno - suvise vremena i suvise novca se potrosi oko toga.
Kroz ovakve knjizice mozes dati licni pecat serijalu a vec si obradio/preveo dovoljan broj prica o Zagoru da bi mogao da prekines svoju USA produkciju.

Znaci, moj predlog su ti knjizice Ova je fantasticna! Samo nastavi.

Jos kada bi bile na nasem jeziku - milina

Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1693 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 08/08/2012 : 19:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Nisam provjeravao mail već nekoliko dana jer sam na nekom nazovi odmoru. Sinoć u nekom caffe-u provjerim poštu, kad tamo mail od Pijanog Patka, veli ima za mene nešto od acestroke-a. Ne mogu vam opisati svoju sreću i zadovoljstvo. I nestrpljenje. Jedva čekam da mi Patak to proigra. Acestroke je ovim gestom pokazao da veliki čovjek i prijatelj. Svaka mu čast. Hvala ace, hvala Patak.

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/08/2012 : 20:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
J a se javljam za Texa koji god misliš da bi trebao napisati text

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/08/2012 : 21:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

J a se javljam za Texa koji god misliš da bi trebao napisati text

Ok, javicu ti poslije u vezi detalja. Hvala unaprijed.
:)

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 08/08/2012 : 22:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
@Acestroke - druze stigao mi tvoj poklon. Hvala jos jednom.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 08/08/2012 : 23:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus
Acestroke je ovim gestom pokazao da veliki čovjek i prijatelj. Svaka mu čast.

Upravo tako!

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/08/2012 : 09:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by cerichus
Acestroke je ovim gestom pokazao da veliki čovjek i prijatelj. Svaka mu čast.

Upravo tako!

+1
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/08/2012 : 17:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Meni je preko King Warriora stiglo jucer i moram priznati da mi je srce zaigralo .
Odlican uradak i svakako vrlo zavidne kvalitete.
Sasvim se podrazumjeva da sam to vec danas pokazao svakome tko se iole razumije u stripove .
Rijecima ne mogu izraziti koliko me je taj paket razveselio, i kao sto sam vec rekao King Warrioru preko PM , ako ti ista bude zatrebalo, samo se javi.
Veliko HVALA i pozz .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/08/2012 : 17:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Mene su najvise obradovale sve originalne naslovnice na papiru.
Sada vise ne moram ici na SBE stranicu kada hocu da pogledam odredjenu naslovnicu, papir je dosta prakticniji.
Jos jednom jedno veliko hvala od mene i na ovom mjestu.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 09/08/2012 : 18:33:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Mene su najvise obradovale sve originalne naslovnice na papiru.
Sada vise ne moram ici na SBE stranicu kada hocu da pogledam odredjenu naslovnicu, papir je dosta prakticniji.
Jos jednom jedno veliko hvala od mene i na ovom mjestu.

Iskreno, ovo je jedan od glavnih razloga zasto sam ovo uopste i radio. Imamo sve domace naslovnice u onom "Zagor: 40 godina u Hrvatskoj" izdanju, ali sve su nekako zbrkane, bez ikakvog korektnog redoslijeda.

Ostavio sam i malo prostora, pa ako ste vijesti sa stampanjem 'slicica' u istoj velicini kao naslovnice u ovom Zagor Almanahu, mogu se dodati i buduci brojevi naslovnica redovnih Zagora, Maxija, Specijala, itd. Andjelt bi treb'o da bude ekspert sto se ovog tice.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/08/2012 : 11:48:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Eno ga stoji na polici, u veoma specijalnoj grupaciji (do "Zagor:lo spirito con la scure" - Bestsellers Reppublica i ostalih info izdanja
Sta da kazem, ARMANDE HVALA TI KO BRATU RODJENOME I KAPA DO PODA

Izdanje je prelepo, kvalitetno odstampano, krcato lepim i kvalitetnim tekstovima (nakon par godina, ponovo sam testirao svoj engleski). Najvise me je odusevio tvoj licni pecat na izdanju (i finansijska zrtva-jbt samo zbog vodenog ziga neke stranice su morale na kolor stampu), spisak epizoda po autorima (vise ne moram pri pisanju recke da virim u SBE site) i naslovnice hronoloski poredane i po izdanjima.

Na koji nacin covek moze nekome ovako preko mrtvog slova da se zahvali onako kako bi hteo da pokaze? Nema sanse! Zaduzio si me brate, i to uskoro nameravam da uzvratim (i've got your adress, mate! Buhahahahaha )

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7672 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 12/08/2012 : 13:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ace, daj neki mail na koji ti mogu poslati tekstvoe.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/08/2012 : 13:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Ace, daj neki mail na koji ti mogu poslati tekstvoe.

armand.diab@gmail.com

Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 12/08/2012 : 14:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Već sam jednom napisao da se kod acea vidi da je pravi stripofil, a ova knjižica je samo to potvrdila.
Izvrsno urađeno i s ponosom ide u kolekciju.
Puno hvala ace!!!!

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 13/08/2012 : 13:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Evo Zagor almanah stigao i u Kočevje kod našeg tellera!

Bilo je to prije desetak dana, ali kako sam bio na godišnjem evo slike sa malim zakašnjenjem:

teller, njegov sin i moja malenkost

Uglavnom bio je to ugodan razgovor uz kavicu o svemu i svačemu, a najviše o stripovima, naravno! teller je legenda, što drugo da kažem!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/08/2012 : 13:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Evo Zagor almanah stigao i u Kočevje kod našeg tellera!

Bilo je to prije desetak dana, ali kako sam bio na godišnjem evo slike sa malim zakašnjenjem:

teller, njegov sin i moja malenkost

Uglavnom bio je to ugodan razgovor uz kavicu o svemu i svačemu, a najviše o stripovima, naravno! teller je legenda, što drugo da kažem!

I meni je baš drago što se vratio

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 13/08/2012 : 16:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
dcopic, hvala ti sto si predao telleru njegov primjerak.

super slika!

;)

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 18/08/2012 : 14:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast na celoj kolekciji, sad sam opet pregledao stranice.
A Zagora(iako sam više fun Dylana-puno hvala još jednom)stavio na mesto gde su mi redji stripovi.
Jedva čekam, da vidim, šta češ dalje napraviti.
Pozdrav!

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 18/08/2012 14:05:01
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/08/2012 : 15:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

A Zagora(iako sam više fun Dylana-puno hvala još jednom)stavio na mesto gde su mi redji stripovi.
Pozdrav!

Sledeci ce da bude Dylan Dog almanah, nadam se. Ljeto 2013.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/08/2012 : 19:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
U pripremi. nadam se da ce biti gotov u Novembru, ali eto, vidicemo...

Acestroke Presents, Tex #1: "The Red Hand"

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/08/2012 : 17:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Risar_69

Pozdrav!

Jedva čekam da vidim tu lepotu
Odlične epizode svrstavaš zajedno. I stavi tu kolekciju u sef

-

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page
Page: of 67 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000